Friday, September 2, 2011

Salam Aidilfitri dari kami

As-Salam

Alhamdulillah arini dah hari yang ke-4 semua umat Islam menyambut hari raya..
dan rasanyer tak terlambat kot utk pn.isteri & en.husben nak ucapkan 

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin 

pada semua pengunjung blog kitorang 
yg sudi singgah & nengok blog kitorang yg hagak hampeh ni..
meklum laa bukan nyer master pasal blog2 ni..
hehehe..
tapi takpe...slowly belajar..

Btw, dipendekkan cite..
actually too much things wuz happened masa nak masuk 1 Syawal aritu dan sobab tu laa pn.isteri tak sempat langsung nak update any story..
padahal ada byk story nak share dgn korang...
takpe laa if u guys dont mind nnti pn.isteri story kat korang satu persatu eh...
tu pun klu korang sudi ler nak jenguk2 blog ni...
harap sudi laaa..ngeh2..

utk entry ni juz nak inform kat korang gak di sebabkan mood raya so kitorg husben n wife plan nak tukar gambar kat header tu...
tu sebenarnyer gambar 1st raya kitorang aritu..
yes! tema tahun ni orennnn hokay! 
menyerlah skit sampai ke kampung sebelah..
hahaha...

Selamat Hari Raya semua...!!!
luvly from us :-

  • Mohd Azril Fikry
  • Natasha Aimee
  • Airy Damian Miqqael

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...