Monday, September 12, 2011

Beraya dengan Family en.husben...heppy!

As-Salam

owhhh sungguh lama terasa tidak di update blog ku ini...
mana tak nyer "musim raya" kennn...
so haduh naik cramp betis pn.isteri ni sbb asyik berjalan dan berdiri je g open house..
meklum laa mak buyong kann...
hikhik...

sebenarnyer, cite masa 1st week raya pun tak habih2 lagi ni dah ada cite baru nak kasi share dengan uols..
takpe2 nanti pn.isteri selow2 share dengan korang ye darlings....

so for this entry nak story kat korang xtvt kitorang hujung minggu baru ni..
ari sabtu (10/09/11) aritu..
balik je keje pn.isteri terus shoot g umah mertua pn.isteri kat Tasik Permaisuri..
sebabnyer ada family pd bakal suami Uya (adik en.husben) nak dtg beraya+merisik...
weeeheeeee...!!!

di sobabkan masa 1st week raya aritu pn.isteri tak sempat nak 'bergambo raya' dengan family mertua..
so masa ni laaa nak ber'snap2an'...
ihiks!

big heppy family...!!!

we'ols wif our luvly mama..luv u mama!

mereka ada 'besan'
mama pn.isteri & mama en.husben

group photo..

ni laaa Uya..
congrats uya nak tawen dah...!

Damian dengan nenek2 nye yang howt!
Oma & Nani

en.husben nyer family members..
from left : Faiz (adik en.husben), Lan (bakal adik ipar), en.husben, Hafiz (adik ipar) + si kecik Damian...

ladies in the house!
from left : mak buyong, Ati (adik en.husben), mama, mama (en.husben), Uya (adik en.husben)

our familia..!

we're super heppy!

"syukur Ya Allah dengan ape yg telah Kau kurniakan pada kami suami isteri..akan kami berikan yang terbaik pada mereka2 ini yg sangat bermakna dalam hidup kami hingga akhir hayat, amin"








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...