Sunday, March 31, 2013

Kursus Keusahawanan "Power Sponsor"

As-Salam

Apa khabar uols smua..
sory sangat2 since last entry TASHA x sempat nak update story mory coz alhamdulillah ramainya insan2 yg ingin bersama2 kami utk merubah taraf hidup kepada yg lebih selesa & selamat..

And story arini TASHA nak share dgn uols xtvt kitorg arini sangat best coz we'ols ada kursus keusahawanan..

SIMPLE! TEPAT! JELAS!

Semua golongan boleh memiliki kehidupan yg lebih mengujakan dgn bisnes ini...
syukur alhamdulillah! 
Allah dorongkan jalan utk kita..
jadi kita buat sungguh2..

Dan kami sangat bertuah kerana mentor hebat kami menyediakan satu kursus keusahawanan secara PERCUMA!
 Siap tunjukkan lagi cara utk gain 5 figure income & melancong FREE! 
yeay!






and
jika anda ingin bersama kami utk rasai sendiri kehebatan bersama bisnes ini
CALL/SMS/WHATSAPP
me now
for
FREE CONSULTATION

TASHA
013-3939466

Wednesday, March 27, 2013

Testimoni PB : Pengguna mengalami sakit tulang belakang @ Slip-Disc

As-Salam

hye uols!
yes kali ini TASHA nak share lagi testimoni ttg PB..
dan kes pengguna PB kali ini lebih serius ttg tahap kesihatannya..

pengguna & usahawan PB ini bernama
UMIE ANIZA
dan TASHA selesa memanggil beliau KAK UMIE..
utk pengetahuan uols semua KAK UMIE merupakan pengidap penyakit SLIP-DISC
serius kan!

and yes mmg tahap sakit belakang atau slip disc KAK UMIE mmg di paras yg sangat2 serius..
masa TASHA terpanggil utk berkongsi tentang produk PB bersama beliau waktu itu mmg KAK UMIE nampak sangat tidak sihat dan tidak bermaya..
ye laa bayangkan apabila tulang belakang kita dah sakit
umpama tiang rumah yg mengalami kerosakan..
kan bahaya tu

tapi alhamdulillah perkongsian ttg produk PB memang membawa kesan baik buat KAK UMIE dalam memastikan keadaan tulang belakang nya kembali sihat semula..
uols boleh tgk sendiri perkongsian pengalaman beliau seperti di bawah :- 

jadi kepada sesiapa di luar sana yg sama mengalami sakit tulang belakang atau slip-disc
TASHA sangat menyarankan uols utk menggunakan produk PB ini kerana ia mmg membantu dalam support tulang belakang kita..
dan jika anda nak tahu & dengar sendiri pengalaman KAK UMIE sepanjang menggunakan set korset 
Premium Beautiful
uols boleh call/sms/whatsapp
KAK UMIE
014-2220090

and to all of u yg wanna try or be with us in
Premium Beautiful
BE WITH US IN
BMW TEAM
"every single step YOU will be guided"

CALL/SMS/WHATSAPP 
for FREE consultation
013-3939466

Testimoni PB : IKA baru lepas bersalin anak ke-2...

As-Salam 

dah lama rasanya TASHA tak share dgn uols testimoni demi testimoni pengguna setia 
Premium Beautiful..

mmg PB sangat popular!
 datang lah saingan korset dari jenama lain pun takkan dapat menandingi kehebatan PB..
kerana wanita yg benar-benar bijak dan hebat buat pilihan pasti memiliki dan menggunakan PB sebaik mungkin!
 kerana dah terbukti PB melahirkan pelbagai testimoni..

utk mendapat testimoni macam yg TASHA selalu tekankan adalah kita kena jadi pengguna yang
"ikhlas, setia & konsisten"
hanya yg betul2 ikhlas, setia dan konsisten menggunakan PB akan merasai sendiri kesan atau testimoni dr produk hebat ini..


dan ini testimoni terbaru dr seorang pengguna setia & konsisten Premium Beautiful
nama beliau IKA
IKA ni dari Tanjung Malim
dan utk pengetahuan uols IKA start beli PB ketika beliau mengandung anak kedua.. 
siapa kata kena bli PB lepas dah bersalin
sebenar elok sgt2 beli set PB masa tgh pregnant lagi..
dalam pantang takde laa terkemut2 baru nak beli,kan..
nama pun tgh berpantang..
hehehe
 
dan
 now IKA sedang dlm proses berpantang..
and korang nak tahu apa yg IKA rasai setelah memakai PB dalam pantang..?
tgk sahaja apa ayat beliau di bawah :-

and kalau uols nak tahu sendiri pengalaman IKA memakai PB
jangan segan silu utk call beliau ye
013-3435346
IKA

    
haaaa uols sendiri boleh tgk apa testimoni IKA setelah hanya 18 hari memakai PB ketika di dalam pantang kan.








.     

Friday, March 22, 2013

MAHARANI : Abang sayang kite ketat-ketat!

As-Salam

hi uols!
orait utk entry kali ini TASHA nak share dengan uols semua info tentang produk yg sangat hangat dipasaran bagi wanita2 yg sangat pentingkan kesihatan dalaman & luaran mereka..
dan produk yang TASHA maksudkan adalah produk
MAHARANI 

mesti uols tersengeh2 kan tgk title utk entry ni..
ye laa sape tak suka kalau en.husben sayang ketat-ketat!
ihiks!
tp mmg TASHA nak gtahu Maharani ni mmg sangat2 membantu kita utk buatkan husben kita sentiasa ingat kita 
anywhere everywhere & anytime everytime
auwwwww!
trust me!


SEJARAH MAHARANI :

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan ataupun sangat dikenali sebagai MAHARANI adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. 

Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan sistem penuaan dan menjaga kesihatan. Produk Maharani menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.


SOALAN-SOALAN KEBIASAAN TERHADAP PRODUK MAHARANI :

 
Apakah itu produk Maharani?
Produk Maharani menyerupai jamu-jamu yang biasa kita lihat di pasaran yang mana produk Maharani ini dapat membantu untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.


Apakah ramuan yang terkandung dalam produk Maharani?
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.


Apakah kesan penggunaanya?
Produk Maharani dihasilkan daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.


Adakah pengambilan produk Maharani akan menyebabkan badan terlalu panas?
Tidak. 
Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan oleh badan.


Siapakah yang perlu mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Wanita.


Bolehkah ibu mengandung dan kanak-kanak mengambil produk Maharani?
Tidak dicadangkan.

dan kalau korang nak tahu TASHA sendiri memang dah lama amalkan makan pil Maharani ni sejak dari mula kahwin lagi..
memang badan tak rasa terlalu letih dan lesu..
wajah pun kurang pucat..
dan apa yg pasti
"macam baru kahwin sentiasa"
hahahaha
kalau uols tak caya uols try sendiri
best tau!

sape lagi nak jaga suami kalau bukan kita sendiri kan
jaga suami bukan takat kena pandai masak
tp kena juga pasang badan
walaupun anak dah beratur
so baru laaa husben kita tengok kita teruja sama macam diorang mula2 ngorat kita dulu
kan..kan..kan..

so pada uols yg nak try this superb produk
make ur order now..!!!

harga sekotak hanya
RM65
dengan 300 biji pil Maharani
produk kesihatan yg sangat mampu dimiliki utk hasil yg sangat menerujakan!

call.sms.whatsapp
TASHA
0133939466

Wednesday, March 20, 2013

FREE Trip To London & Paris : Day 5

As-Salam

and this is our last entry for our trip in London & Paris..
meaning that ini xtvt we'ols on the last day in Paris..

korang nak tahu....
YA ALLAH
rezeki kami..
bangun je pagi tu salji turun dgn lebatnyeeee...!!!!
 our day full with snow!
"virgin snow"

cuba uols bayangkan salji turun macam hujan
fuhhhh mmg tak tergambar perasaan masa tu..
berusyukur2 sangat2 Allah bagi rasa nikmat & peluang ini..

di Paris we'ols stay kat
 Pullman Hotel

 spt kata tourist guide we'ols di Paris
salji mmg tak pernah turun on March
tp diorg pun pelik camne salji boleh turun dgn lebatnya masa kami kat sana
"it's a miracle"
katanye..
hehehehe
"orang baik pasti akan sentiasa terima berita baik"
kata CDM Chan
mmg rezeki kami

and our 1st location on that day
kami di bawa utk tgk camne cara diorg hasilkan "pure" perfume
and here we at
FRAGONARD PARFUMEUR

 tengok salji turun macam hujan!


and now our next location we are going to
kat sini laa sesi melontar $$$ berlaku lagi
all luxury brands are here!


 dan ketika sesi shopping kitorg tak dibenarkan utk photo2..
so shoping je laa kan..
hehehehe
kalau nak ambik gambar hanya dr level ini sahaja..

 haaa tu je laa view yg leh di snap pun..
ape2 pun janji puas shopping!
and after that kitorg sambung shoping lagi kat somewhere near by dgn Galleries Lafayette

 abis je shopping
then petang tu we had dinner
and after that sempat lagi main salji!
excited gile kitorg dgn snow!

and esok nyer its time for us to coming back to Malaysia!
we really had a great time in London & Paris..
thnx a lot to Hai-O for this superb opportunity!
 bye-bye Paris!

and to all of u..
let's be part of us!
inilah masa yg paling tepat utk kita warna-warnikan kehidupan kita
bila lagi jika bukan sekarang
tiada siapapun boleh mengubah kehidupan kita melainkan kita sendiri yg ingin mengubahnya..
believe in ur own potential & and give urself a chance!
let us guide you all the way to success!
our style
"diam-diam ubi, berisi"
kemewahan kami ditunjukkan melalui keakraban kumpulan & carakerja kami..
and u gonna love it!

so what are u waiting for
CALL/SMS/WHATSAPP
ME NOW!
0133939466

FREE Trip to London & Paris : Day 4

As-Salam

olaaa uols..
orait now kita sambung lagi cerita percutian PERCUMA we'ols ke LONDON & PARIS baru-baru ini.. 

orait, pd hari keempat ni kami dah bertolak ke PARIS
and
best sangat2 kami berpeluang naik 
EUROSTAR TRAIN
for
FREE!
dan kalau uols nak tahu cara paling cepat utk sampai ke Paris dari London mmg menggunakan train ini iaitu selama 2 setengah jam..
dan train ini merentasi lautan enggeris..
fuyoooo!!!
dan apa yg paling menarik ramai yg bgtahu tak smua org akan naik train ini sbb kos nye agak mahal tapi we'ols sangat bertuah kerana dapat naik FREE jer!
hai untung nya laa kan..kan..
ihiks!

so now ape lagi jom layan tgk gegambar we'ols!
 dalam train ni sangat-sangat selesa
siap leh tido lagi..
tp we'ols tak tido pun sebab tengok saljiiiiiii...!!!
wooweee!
 yeay dah sampai PARIS!

dan sampai2 je kat Paris mmg cuaca sangat2 sejuk!
so perut pun dah berkeroncong kelaparan
tunggu ape lagi kitorg pun g makan ler!
lalalala
 makanan Islam yg sangat menyelerakan!

dan setel je makan
as usual we'ols akan pergi jejalan ke tempat2 bersejarah yg ada di PARIS!
1st sekali kami dibawa ke tempat persemadian
 NAPOLEON BONAPARTE


 pose juga kat
Arc De Triomphe

dan lepas tu kitorg round town Paris & terus ke...
EIFFEL TOWER!
oyeay!!!!


kalau korang follower setia blog TASHA korang pasti tahu yang TASHA dah pernah sampai ke tempat yg sama in year 2008..
dan masa tu TASHA & Mr.AZRIL baru je kahwin so kira masa tu honeymoon ar
kawin bulan August & trip Paris masa tu bulan November..
and
after 5 years kami dtg balik ke lokasi yg sama but now dah beranak pinak dah..
one thing that we wanna share is suasana & feel kami mmg stil sama macam dulu..
that's y laa melancong ke luar negara bersama pasangan antara xtvt terbaik utk menjaga hubungan suami isteri supaya tidak hambar selain kita sentiasa berdoa pd Allah semoga hubungan
kekeluargaan ini berkekalan selamanya..
tak salah, kan jika kita sentiasa mencuba..
yeay!

 
 u know what
masa tahun 2008 dlu Eiffel Tower ni lampunyer kaler Biru
and this time kaler Oren pula..
wee!
 thnx to our BFF Intan & Shukur
 coz tolong jadi photographer we'ols..


dan last sekali xtvt we'ols
kitorg dapat naik cruise menyusuri 
SEINE RIVER, PARIS
and again its all FREE!


view Eiffel Tower from cruise



kitorg bikin havoc atas cruise!
hahahaha


"and evening in Parisssss..."

orait nak tahu what are we doin on the next day in Paris..
tunggu..
nanti tgk kat next entry ye..
STAY TUNED!

and if u wanna be part of us in
BMW Team
let's make ur appointment now!
call/sms/whatsapp/pm
013-3939466
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...