Monday, March 18, 2013

FREE Trip To London & Paris : Day 2

As-Salam

orait now in this entry i would love to share to all of u ape agenda we'ols on the 2nd day in 
LONDON

cuaca mmg makin sejuk!
so start these day kitorang semua dah pakai baju berlapis-lapis termasuklah dgn pakai long-john..
klu tak mau kena kejang urat dibueknyo
hahahaha

and maybe uols nak tahu kat mana kami tinggal semasa di London
and ya
sepanjang di London we'ols stay kat
Holiday Inn Hotel

 nak naik bas pun excited!
sbb tu kitorg ni best!
hehehehe


and 2nd day ni mmg best!
inilah xtvt wajib setiap usahawan hai-o
we loved shopping!
and our 1st point utk berbelanja adalah di sini!


 kalau g London mmg wajib ambik gambar dgn pondok telefon nih..
merah mak jemah!

so skang tunggu ape lagi
shopping time!!!



dah penat jalan so ape lagi
coffee time laa
nak2 lak cuaca sejuk gilersss!
minum hot choc mmg terbaik!
 
 siap dapt VIP pass hokay
special for usahawan2 hai-o sahaja..

 Tag Heuer mens
hehehehehe

now sambung shopping lagi..


pastu coffe time lagi for 2nd round
lalalalala


tu dia cerita we'ols di 
Bicester Village..
7 jam uols kat dalam outlet tu
mana tak nyer besar giler tempat dia
tu yg banyak kali lepak rest for coffee tu..
tp mmg happening!
 
and b4 we'ols balik semula ke hotel
as usual kami dinner dlu kat Restoran Melur!
mmg sodap makanan nyer!
nyum nyum..

tu laa cerita we'ols 2nd day at London
and more entry after this!
as usual
you!
STAY TUNED!

and if u wanna be part of us in
BMW Team
let's make ur appointment now!
call/sms/whatsapp/pm
013-3939466

2 comments:

n764483 said...

Salam. Teruja betul ikuti kisah Aimee di blog ni. Tahniah atas usaha & kejayaan yg dicapai. Memang Aimee telah membuat pilihan bijak dalam memilih karier.

NRamzi

Natasha Aimee said...

terima kasih abg ramzi..aimee pun masih belajar lagi..yg pastinya aimee sentiasa ingat kata2 abg ramzi dlu.."aimee ko kalau ada duit lebih pergi laa melancong ke luar negara tgk budaya orang lain"..and alhamdulillah now aimee dah make it happen! cabaran yg mmg baik utk aimee!
terima kasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...