Monday, March 18, 2013

FREE Trip To London & Paris : Day 1

As-Salam

oyeah! oyeah!
akhirnya tiba lah masanyer utk TASHA update story mory TASHA sepanjang bercuti di 
London & Paris 
baru-baru ini...
as u all semua tahu it's a FREE trip hokay!
every single thing wuz FREE!
this is why i choosed this business!
tak kan ada dgn company lain selain Hai-O Marketing!

Luxury Package! Exclusive! 5 Stars Package!

masa we'ols sampai ke London cuaca sangat sejukkk!!
3-10 darjah celcius
aduh mmg menggigil..
tapi mmg pengalaman yg sangat menerujakan!

and
jom kita tgk 1st day when we touched down at London..
 kemana lokasi yg we'ols pergi jejalan..
enjoy viewing!
lalalala

yes!
lokasi pertama TASHA & ratusan usahawan telah pergi ke Eye Of London!
uhuiiiiii!!
tempat wajib lawat kalau g London..
and we'ols masuk FREE jer..
oyeay!

 snap photo dgn makcik sedara jap
ihiks!
 Mr.AZRIL and his beloved football player

pastu kitorang pun snap2 laa gambar di sekeliling kawasan Eye Of London 
and it's owesome!
 setel je kat Eye Of London we'ols terus ke restoran utk lunch!
and nak tahu restoren tu owned by Malaysian peep!
orang Kedah lagi
and mmg syiok laa kitorang sbb dapat makan makanan Malaysia kat tempat sejuk!

 lunch at  
Restoran Melur

setel je lunch kitorang terus ke 
Buckingham Palace


 sempat gak jumpa kakak angkat kat London
hahahaha

dan seterusnya we'ols terus ke Big Ben London
antara mercu tanda di London
so tunggu ape lagi macam biasa kita group photo..

and last but no least the last point on our 1st day @ London
we'ols semua ke London Tower Bridge!

 "london bridge is falling down..falling down..falling down.."
lalalala
 with our beloved sifoo
CDM Chan

syiok kan!
haaa ni baru 1st day tau..
ada banyak lagi hari nak story dgn uols di entry2 yg berikutnya..
so jgn lupe
STAY TUNED!

and if u wanna be part of us in
BMW Team
let's make ur appointment now!
call/sms/whatsapp/pm
013-3939466

1 comment:

Mohamed Rafiq Sulaiman said...

Sorry, tumpang iklan ye Tuan Blog...

Kepada sesiapa yang nak melawat kota London, kami ada menyediakan servis penginapan budget di London :

Homestay di london


TQ n sorry again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...