Wednesday, March 20, 2013

FREE Trip To London & Paris : Day 5

As-Salam

and this is our last entry for our trip in London & Paris..
meaning that ini xtvt we'ols on the last day in Paris..

korang nak tahu....
YA ALLAH
rezeki kami..
bangun je pagi tu salji turun dgn lebatnyeeee...!!!!
 our day full with snow!
"virgin snow"

cuba uols bayangkan salji turun macam hujan
fuhhhh mmg tak tergambar perasaan masa tu..
berusyukur2 sangat2 Allah bagi rasa nikmat & peluang ini..

di Paris we'ols stay kat
 Pullman Hotel

 spt kata tourist guide we'ols di Paris
salji mmg tak pernah turun on March
tp diorg pun pelik camne salji boleh turun dgn lebatnya masa kami kat sana
"it's a miracle"
katanye..
hehehehe
"orang baik pasti akan sentiasa terima berita baik"
kata CDM Chan
mmg rezeki kami

and our 1st location on that day
kami di bawa utk tgk camne cara diorg hasilkan "pure" perfume
and here we at
FRAGONARD PARFUMEUR

 tengok salji turun macam hujan!


and now our next location we are going to
kat sini laa sesi melontar $$$ berlaku lagi
all luxury brands are here!


 dan ketika sesi shopping kitorg tak dibenarkan utk photo2..
so shoping je laa kan..
hehehehe
kalau nak ambik gambar hanya dr level ini sahaja..

 haaa tu je laa view yg leh di snap pun..
ape2 pun janji puas shopping!
and after that kitorg sambung shoping lagi kat somewhere near by dgn Galleries Lafayette

 abis je shopping
then petang tu we had dinner
and after that sempat lagi main salji!
excited gile kitorg dgn snow!

and esok nyer its time for us to coming back to Malaysia!
we really had a great time in London & Paris..
thnx a lot to Hai-O for this superb opportunity!
 bye-bye Paris!

and to all of u..
let's be part of us!
inilah masa yg paling tepat utk kita warna-warnikan kehidupan kita
bila lagi jika bukan sekarang
tiada siapapun boleh mengubah kehidupan kita melainkan kita sendiri yg ingin mengubahnya..
believe in ur own potential & and give urself a chance!
let us guide you all the way to success!
our style
"diam-diam ubi, berisi"
kemewahan kami ditunjukkan melalui keakraban kumpulan & carakerja kami..
and u gonna love it!

so what are u waiting for
CALL/SMS/WHATSAPP
ME NOW!
0133939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...