Sunday, July 28, 2013

Majlis Iftar bersama Syarikat, Anak-Anak Yatim & usahawan hebat Crown Diamond Manager...

As-Salam

Salam Ramadhan uols..
alhamdulillah pejam celik pejam celik kita dah nak masuk 10 hari2 terakhir Ramadhan..
insyaallah sama2 kita mengejar keberkatan semperna bulan baik ini..

dan alhamdulillah juga
sejak2 berkecimpung dengan bisnes hebat ini
TASHA juga rasa sangat bertuah kerana dijemput menghadiri beberapa majlis berbuka puasa..
dan antara yg terbaru juga adalah majlis iftar yg dianjurkan oleh pihak syarikat 
bersama anak-anak yatim..

Majlis Iftar ini diadakan di
The Summit Hotel
Subang Jaya
pada
24 July 2013
dan seramai ratusan 
Crown Diamond Manager
(CDM)
yg telah dijemput utk ke majlis istimewa ini..

 group photo!
CDMs
*pic credit to CDM Dr Aisyah
 sebelum majlis berlangsung
 macam biasa sebelum majlis bermula
mestilah nak snap2 photo dulu..
ihiks!
 CDM lelaki pun apa kurangnya..
mesti nak snap2 photo juga...
hehehe
CDM Ramzi, CDM Azlan, CDM Azril & Abg Aris
 selain daripada majlis berbuka & meraikan anak2 yatim
majlis iftar ini juga disertai dengan tazkirah..
ustaz yg berucap mmg lucu..
pandai beliau mencuri hati & halwa telingan tetamu ketika memberikan ceramah..
i loike!
 
its our table!
sesi pemberian duit raya & sumbangan buat anak-anak yatim..

 CDM Azril bersama VVIP syarikat
Mr Tan Kai Hee & Tan Sri Osman S.Cassim

 dan sebelum habis majlis ofcoz laa nak posing2 kan..
CDM Angah, CDM Salha, me & CDM Suhaily
 barisan CDM-CDM wanita seluruh Malaysia!
 our beloved top mentor
CDM Hajah Siti Rohana & CDM Haji Azlan Deraman
didikan hebat pasangan mentor ini membuktikan kekukuhan kumpulan kami di B32!
"cari harta dunia utk saham akhirat"

 lebih bertuah lagi weols kerana bersama dgn sepasang lagi mentor hebat
MyBMW
CDM Ramzi Abdul & CDM Zalina
yg banyak membimbing kami utk terus & terus maju bersama kumpulan di dalam bisnes ini..


its us!
CDM Azril Fikry & CDM Natasha Aimee

mmg tak sangka..
asal dulu nak buat sambil2 sahaja bisnes ini..
tapi tak siapa akan sangka dgn rezeki Allah..
dr part time now dah menjadi kerjaya buat kami..
menjadikan bisnes ini sebagai sumber pendapatan utama suami isteri mmg menarik!
that's y uols boleh tgk kebanyakkan pemimpin hebat yg lahir dlm bisnes ini semua yg bergabung antara suami isteri membentuk sebuah bisnes hebat!

tiada apa yg mustahil
kita mampu membuat perubahan dalam hidup kita
trust me!
hanya dgn langkah yg pertama!
dan kita akan rasai sendiri kenikmatan sepanjang berbisnes..
janji
NIAT mesti BAIK
TINDAKAN mesti IKHLAS
lain-lain
ALLAH akan URUSKAN..

"Usaha Tanpa Doa adalah SOMBONG & Doa Tanpa Usaha adalah SIA-SIA"
so
kasi gabung laa dua-dua
USAHA & DOA
adalah
KEJAYAAN!

be with us now!
every single step will be guided!
0133939466 | 0133929466

Wednesday, July 17, 2013

Shopping di port best B32...!!!

As-Salam

halu-halu-haluuuu..
yeay!
now we've got new top product!
mmg paling tinggi permintaan!
nak2 bulan puasa raya nih..

dan semalam kami pun apa lagi shoping sakan kat stokis kesayangan di
B32
seronok sgt2 bile dapat shoping
sbb shoping ini leh mendatangkan pulangan!

taraaaaa!!!
kalau nak tahu kami semua dr latar belakang yg berbeza..
tp impian kami sama
wanna SUCCESS in LIFE!
uols mmg kena try now product best ini

* VISTA ZANIA PERFUME
* SET JATUH CINTA MARINE ESSSENCE
* NUTRIFEST JUICES with multiple flavours
dan lain-lain lagi

and as usual 
ILMU adalah utk dikongsikan
jadinya masa yg sama kite share idea, tips & info ttg product2 yg ada
TEAM!


Dan
anda mahu menjadi sebahagian dr keluarga kami di 
MyBMW
do contact us 
NOW
and make ur appointment!

0133939466 | 0133929466

Sharing is giving!

As-Salam

haaa rentetan dr cerita berbuka semalam (gitu ayat buku tau)
hahahaha
dan balik tu TASHA & our partners lepak laa jap kat mamak
mmg bertuah sangat2 sbb tgh2 lepak tu
our great mentor sudi lepak sama dgn kami after terawih..

and ofcoz sesi sembang itu bukan kosong tapi mmg berisi..
sbbnya nak isi poket dgn 
$$$ RAYA BESAR!
mmg best sgt2 idea & tips dr CDM Ramzi..
 
next sharing2 pluang dgn sahabat2
org muda
tp berimpian besar utk success in life..

dan tgh lepak2
terserempak dgn kakak sekolej TASHA
namanya Mimie
tp TASHA panggil Kak Long..
kecik je sama mcm zaman remaja dolu-dolu..
nice to see u kak long..

And ya..
this is the different about us from the others
kalau uols pernah dgr org lain buat bisnes yg sama tapi mcm tak nampak ape2 
sebenarnya ada byk faktor ia terjadi..
tapi
faktor yg paling utama adalah
DIRI SENDIRI
bcoz dalam berbisnes kita mesti ada sikap
"give & take"
baru bisnes akan pergi jauh dgn cemerlang!

dan jika anda mahu bersama kami
let us guide you til u reach your success!
call & make your appointment now
&
we gonna give our consultation our for
FREE
0133939466 | 0133929466

Majlis Iftar bersama Bank Rakyat WP...

As-Salam

Syukur alhamdulillah
TASHA & Mr.Azril dapat jemputan khas dari Bank Rakyat untuk majlis iftar di
Royale Chulan,Hotel
Jalan Conlay..
mmg best laa hotel ni..
classic sangat!

here ada a few snaps semasa majlis..
enjoy viewing!

tazkirah
tetamu yg hadir
us!
terima kasih buat
Kak Shikin & Kak Azura
kerana menjemput kami ke majlis iftar ini..

Monday, July 15, 2013

Testimoni Hebat Pengguna Premium Beautiful "konsisten"..!!!

As-Salam

heyya uols..!
selamat menyambut Ramadhan..
alhamdulillah dan hari ke-6 kita berpuasa..

dan yes arini TASHA sangat berbesar hati nak share dgn uols semua lagi testimoni terbaru dari sahabat karib TASHA sendiri..
nama beliau SALMAH 
(nama secomel orang nye kan)
(^.^)

orait cik salmah kite telah mula menggunakan set korset Premium Beautiful sejak October,2013 selepas beliau melahirkan anak yg kedua..
dan ya beliau sendiri dapat merasai perubahan bentuk badan dan kesihatan dalaman setelah menggunakan set Premium Beautiful

ops!
sory eh..
tamau gemok gedempol or kurus cekeding!
tapi
yang kita nak..
solid dan curvy!
macam cik salmah kita ni..

cantik,kan badan beliau..
im so impressed!

kalau uols nak tahu Salmah adalah kawan sekolah TASHA masa zaman SPM lagi dan kitorg mmg kaki sukan punya kat sekolah tu..
bgtahu laa sukan ape yg kite tak sertai smua nak masuk
hahahaha
so uols smua mesti tahu kalau org yg kaki sukan ni once dia stop je sukan
haaaa mmg badan naik bambamboom laaaa kan..
nak2 lak lepas beranak lagi laa tak kasi chan punya badan ni nak naik..
smua bhgn dah lari alignment!
hahahaha

tp sib baik laaa bertemu jodoh dgn
Premium Beautiful
  dan bagusnya ttg Salmah ni sbb dia mmg betul2 mengikut aturan pemakaian PB yg betul iaitu setiap hari minimum 8 jam sehari
and now u can see the result!
"ikhtiar adalah lebih baik daripada hanya mengharap badan kita akan kurus.."
tak gitu uols!
ihiks!

and here..
 its me!
5 years consistence wearing Premium Beautiful
with 3 kids!
takde masalah utk nampak sihat dan langsing even anak dah beratur!
tak gitu mak jemah!
hahahaha
uols nak try!

do contact me now!
0133939466 | 0133929466

BELIEVE YOUR EYES

Friday, July 12, 2013

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

As-Salam

haaa arini TASHA nak share dgn uols tentang satu lagi produk hebat kami

Apa itu 
BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)...??



Hampir keseluruhan rakyat Malaysia telahpun mengenali produk terbaru kami iaitu BVSM..
Apabila sudah mengenali, mereka mula jatuh cinta dgn produk BVSM ini..

Persoalannya, 

KENAPA MEREKA TELAH JATUH CINTA DGN BVSM..??

Ya! inilah jawapannya!
Tahukah anda dengan penggunaan BVSM ini dapat memberi anda TIDUR YG BERKUALITI sepanjang malam..
anda juga akan bangun dengan rasa SEGAR SEPENUHNYA..
apabila anda tidur dgn pelapik tilam BVSM ini, 
tiada lagi masalah sukar utk tidur dan tidur yg tidak lena..

Dan adakah anda SAYANGKAN IBUBAPA anda..?

Ya! Sudah tentu anda sayangkan mereka,kan!
Jadi anda WAJIB menghadiahkan satu set BVSM buat ibubapa anda kerana produk ini membantu merawat penyakit seperti :

* SAKIT SENDI
* SAKIT LUTUT
* MIGRAINE
* ATHMA
* LETIH BADAN
* DARAH TINGGI
* INSOMIA
* STRESS/TEKANAN JIWA
* STROK
DAN LAIN-LAIN LAGI


ini adalah kerana produk BVSM ini membantu dalam menyelaraskan darah & frekuensi dalam badan kita sekaligus membantu kestabilan dlm badan manusia..
ia juga membantu mengaktifkan sel saraf dlm badan agar terus bertindak aktif!

Jadi tunggu apa lagi!
Dapat kan set BVSM anda sekarang..!!!

Sangat MUDAH digunakan!

HANYA LAPIK PD TILAM KATIL ANDA DAN TIDUR!

Ia juga mudah dibawa kemana-mana kerana mudah dilipat & ringan!

"Sayangilah org yg tersayang kerana mencegah adalah lebih baik dr mengubati"

Dapat kan promosi istimewa sekarang!!

"REBATE TUNAI RM120"
utk setiap set BVSM!


call/SMS/whatsapp kami lagu-laju utk demonstrasi secara 
PERCUMA!
0133939466|0133929466

Dare To Change!


Monday, July 8, 2013

International Corporate Video Shoot!

As-Salam

heyya uols..
ingat lagi entry TASHA yg sebelum ini
(kalau tak ingat scroll down je..hehehe)

yes!
yg i was selected to be one of the CDM yg akan appear on the company's
International Corporate Video

dan pada
3 JULY 2013
baru-baru ini shooting session telah dibuat di HQ, Meru Klang
and this is the moment yg sempat di snap!

enjoy it!
put on mic!
 standby camera..!!!
and
action!





sesi tu tak lama sangat pun..
sekejap je..
coz TASHA sendiri hav my on experience with the camera..
wink!
but it was really fun!
sbb diorg nya production team pun memang sporting & happening!
apa-apapun big thnx to JN coz always being with me!
lebiu JN..
hehehe


last but not least ofcoz to my beloved one
my hubby
coz always being with me 24/7

tak sangka dulu masa memula buat bisnes asalnya nak buat sambil2 je..
tapi sapa sangka by the time now both of us dah at the highest ranking in company..
Crown Diamond Manager 
(CDM)
bayangkan bile husband and wife in the same title!
best wooo the feeling!
you guys need to try it!

so to all of you yang nak tahu rahsia bagaimana kami suami-isteri build-up family income dalam bisnes ini, roger je kami laju-laju & kami sendiri akan kongsikan caranya dgn anda!
and its all 
FREE

it's time to make a change!

BELIEVE YOUR EYES!

make your call
NOW
0133929466 | 0133939466

Sunday, July 7, 2013

Nak tahu kenapa husband pun ambil peluang buat bisnes ini..?

As-Salam

Our business tdk tertumpu hanya pd wanita but ya cik abg (suami) juga telah ramai bersama kami di dlm bisnes yg sama..
selain yakin dgn kehebatan produk,dpt extra income,melancong free, inilah xtvt para suami iaitu ride dgn motor2 berkuasa tinggi!

sebab tu kalau uols dapat tengok sendiri our MyBMW team memang suami-isteri sama2 berganding bahu dalam bisnes ini..
sebab dua-dua akan dapat extra income atas nama masing-masing..
tu bak kata pepatah
"kalau boleh dapat dua kenapa nak satu"

bukan isu tamak atau apa tetapi mmg pluang ada utk memilikinya..
lalalala
orang pandai mmg ramai tetapi kita mahu menjadi insan yg bijak..
 
here i share with all of u
the latest pic from
CBC
Crown Bikers Club
yg now tgh konvoi ride ke negeri Kelantan

"sebelum bisnes bawak kapcai je tp siapa sangka bile dah berbisnes dpt miliki superbike!"

U will never know til u hav a try!

BELIEVE YOUR EYES!

CALL US NOW!
0133929466|0133939466

Together Everyome Achieve More!

Saturday, July 6, 2013

Kini sudah tiba masanya untuk anda pula melancong secara PERCUMA!!!!

As-Salam

ANDA SUKA MELANCONG..?!

NAK MELANCONG TAPI TAK CUKUP BUDGET..?!

ANDA MAHU MELANCONG SECARA PERCUMA..?!

YA!
inilah peluang untuk anda
melancong PERCUMA bersama kami
ke..

"GOLD COAST,AUSTRALIA"



bermain di taman tema yg terhebat!
berjalan di tempat yg sangat cantik & bersejarah!
bermain bersama beruang koala!
dan berbagai-bagai lagi!

SEMUANYA MILIK ANDA!!!!

call kami sekarang dan anda lah yang akan diterbangkan ke
Gold Coast, Australia
secara
PERCUMA!

0133929466 | 0133939466

wah! i was chosen for International Corporate Video shoot! yeay!

As-Salam

wah!
best! best! best!
syukur alhamdulillah
baru-baru ini received whatsapp dr pihak syarikat mengatakan...
jeng..jeng..jeng..

 yihaaaaa!!!

as u all know
memang ramaiiii sangat2 usahawan dalam syarikat ini yg berjaya mengecapi kejayaan masing-masing..
TETAPI 
tidak semua terpilih utk peluang keemasan ini..!
syukur sangat2 apabila TASHA telah menjadi salah seorang dari barisan 
Crown Diamond Manager
yg akan appear dlm 

"INTERNATIONAL CORPORATE VIDEO"
weeehooo!

 and YOU!
be with us now!

and we gonna guide you to 
SUCCESS

Natasha Aimee
0133929466 | 0133939466

BELIEVE YOUR EYES

Seminar Keusahawanan Power 2013, Hotel Putra KL..

As-Salam

hye uols!
here TASHA nak share dgn uols semua our latest xtvt with the team..
syukur alhamdulillah

MyBMW
telahpun mengadakan satu sesi
SEMINAR KEUSAHAWANAN POWER 2013
yg telah berlangsung pd
30 JUNE 2013
bertempat di
HOTEL PUTRA
KUALA LUMPUR

and as usual
here
TASHA nak share dgn uols semua our moment on that day..
enjoy viewing!

 MyBMW
Blue Mania World

dan seminar ini telah dihadiri oleh ratusan barisan usahawan seluruh Malaysia!
dan utk pengetahuan uosl semua seminar ini diadakan buat usahawan-usahawan baru yg baru berjinak2 utk mempelajari tentang selok belok bisnes ini..
this is why we said that 
bisnes tak perlu kita pandai, minat atau ada pengalaman
yang penting kita hanya perlu
NAK
sahaja
selebihnya kita akan dibimbing utk berjaya dlm bisnes ini sehingga bergelar usahawan!

sesi bermula
 slot yg pertama dikongsikan oleh mentor hebat
MyBMW
CDM Ramzi Abdul
 posing tetap posing
hehehehe
fokus!
 beratur jgn tak beratur
 usahawan baru
sambil sembang sambil dapatkan tips & ideas bersama
CDM Azril Fikry
 tahniah usahawan yg datang jauh dari utara!
Watie, Siti & Syaq
 tahniah juga buat usahawan baru dari Tasik Chini Kak Ain & suami
dan juga Huda & suami dari Pulau Indah Klang
 sesi diteruskan lagi dengan perkongsian idea dari usahawan JutaWang kumpulan B32 iaitu
CDM Azlan Deraman
a lil souvenir for CDM
 luncheon
 perkongsian hebat tentang produk baru syarikat
Bio-Velocity Sleep Mate
yg dikongsikan oleh seorang speaker hebat
CDM Kelvin
 jgn memain siap ada demonstration tau..
magik wooo!!!
 beautiful mommies
CDMs 
with 
CDM Kelvin & CDM Ah Hock
be with us in
MyBMW
every single step will be guided

DARE to CHANGE!
and
"BELIEVE YOUR EYES"

 CALL US NOW!
for FREE consultation hour 

Natasha Aimee
0133939466|0133929466
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...