Monday, June 17, 2013

Family Day @ Gold Coast Morib..sangat best!

As-Salam

orait for this entry TASHA nak share dgn uols cerita Family Day..
mmg best tahap gaban!
tak hengat punya dgn kelam kabut dgn anak masing-masing..
pastu dgn games yg sangat best!

here i presenting to all of u
FAMILY DAY MyBMW
@
GOLD COAST MORIB
9 & 10 JUNE 2013

MyBMW Family Day
Gold Coast Morib
tepi jalan pun sempat nak posing tue..
hehehe
Hazel's 1st time & Damian lak dah 2nd time goin to family day
MyBMW
 yeay dah sampai at lobby hotel
tgh tu The AIRYs membuli babahnye..
hehehe
haaaa sampai2 je TASHA dah kena lantik jadi ketua komander katanyerrrr!
 haaa sebab kena jadi AJK permainan laa pulok...
hahahaha
 its our 1st time step on the sand
same goes to him
hehehe
 lunch time!
tak semua dapat macam i dapat hokay!!!
MENTOR kesayangan yg suapkan makan
"ko ade..?!"
hahaha just kidding!
 bawak bola dgn sudu
 bersungguh adik nih
hehehe
 tu diaaa mak ayah main game
Jalan King Kong
hahaha lawok!
 ni dia antara orang2 kuat ketika family day
DDM INTAN & DSM KAUTHAR
 Cari gula-gula dalam tepung
game paling best!
ANU SIAPA PANJANG!
hahahaha
 dalam permainan pun kerjasama di antara ahli kumpulan diperlukan
sama macam berbisnes
game ni namanye
LU TEKA WA BUAT APE?
 our beloved mentor
CDM Azlan Deraman
sporting turut serta dalam game weols
owh dpt laa juga TASHA nak posing haa

once selesai aktiviti kat tepi pantai so weols pun terus kat water park nya utk
mandiiiiiiiii....!!!!!!

 our pham!
 tu dia bapak2 tunjuk bakat!
mak2 jaga anak & posing!
hehehehe

dan pada sebelah malam nya pula
kitorg ada special dinner

 CDM KAK MAR
 sebagai emcee pembukaan
 barisan mentor2 hebat
CDM KAK YAH, CDM KAK INA, CDM KAK ANA & CDM ABG LAN
 pastu..
mak jemah ni pulak kena take over mic
dgn anak ku yg digendong disebelah
huhu
 sesi pemberian hadiah
legaa skit babah take over kids
and celebrate birthday!!!
 smile!!!
we really had a great time!!!

 owesome!

itulah cerita ceritu weols sepanjang family day di Gold Coast Morib baru-baru ini
nampak sempoi tapi mmg menerujakan!
inilah bisnes kami!
bisnes seperti sebuah keluarga yg mmg takkan dapat di dalam bisnes lain
terima kasih buat semua team mate
MyBMW
insyaallah tahun depan kite akan buat lagi best punya!
hoorayyyyy!!!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...