Wednesday, November 28, 2012

PB testimonial..terbukti!

As-Salam

as u all knew..tasha mmg sentiasa sukakan 'bukti'...dr ckp kosong je lebih baik kita share bukti yg dah sah2 kita dpt tengok sendiri dgn mata kita..and here tasha nak share dgn uols lagi testimoni my client merangkap my biz partner yg menggunakan PB secara konsisten & ikhlas ye..

mcm yg kita semua tahu (tu pun maybe ada yg tak tahu lagi raanya...) PB ni bukan setakat utk bantuk bentukkan badan kita kepada bentuk badan yg kita inginkan tapi PB mmg membantu kita dari segi kesihatan..sbb tu mcm tasha sendiri selalu pesan kat my client or customers tak guna badan cantik kalau dalam badan banyak penyakit..bila takde penyakit dan dapat lak body figure yg menawan itu mmg satu bonus!

jom kite tgk pengalaman mereka jom!

seorang isteri


 seorang anak dara yg tak gemok pun
selim je awek ni..
tapi stil pakai PB!

so kurus tak bermakna kita sihat ye...
lebih baik mencegah dr mengubati..



 antara testimoni pengguna setia PB..
yang pakai dgn ikhlas & konsisten!


dan pada uols yg nak rasai sendiri keberkesanan PB ni, jgn segan silu utk PING me! tak salah mencuba..sebab pd tasha kita ingat satu je..kalau kita sihat kita dapat menggembirakan semua org disekeliling kita dan cuba bayangkan bila kita tak sihat...confirm anak2,suami keluarga, kwn2 tempat kerja juga terkena tempiasnya..dah tak sihat confirm moody punya..weee!


 Be Healthy! Be Beauty! Be Wealthy!
"Every Single Step YOU Will Be Guided!"


Premium Beautiful in Bella Awards..!!!

As-Salam

baru-baru ni pd 20.November.2012, tasha & husben telah dijemput ke press conference Program Bella Award, NTV7..sangat menerujakan! kerana syarikat Hai-O adalah penaja utama rancangan tersebut!  dan Premium Beautiful adalah produk pilihan utama buat program tersebut.

dan rasa best sangat2 dalam ramai2 usahawan PB kat luar sana, tasha & husben telah di jemput mewakili syarikat utk pergi ke function tersebut dan paling best dapat menyarungkan PB ke badan model2 international..!!! bukan calang2 wooo!

 i feel good!

 keratan akhbar di Harian Metro

ok meh nak story simple skit ttg program Bella ni...ia adalah program utk usahawan2 wanita berjaya di Malaysia..dan program Bella ini mengiktiraf sumbangan usahawan2 wanita ini terhadap negara..mmg best & awesome!

 dan lokasi PC itu adalah di Marini's 57
mmg superb!
tinggi di menara!


jom tengok Premium Beautiful on model's body! 

hapening giler event ni!
here are the artists!
yg sempat snap dgn Moots (Pop Shuvit), Shila Amzah, Tiara Jaquelina & Elaine Daily








Q & A session
our VIP Tan Sri Osman S.Cassim & Mr Tan Kai Hee 

so tu laa antara great moments yg sempat di snap masa PC tersebut..rasa sangat2 bertuah sebab tasha & husben dapat pergi ke majlis berprestij seperti ini..mudah2an pasni akan berpeluang lagi dapat ke program2 spt ini..

tak lupa million of thnx to our great mentor in this business
CDM Chan, Madam Lam, CDM Siti Rohana, CDM Azlan Deraman, CDM Ramzi & CDM Kak Ina
for givin us a super great opportunity!
highly appreciated!

and uols, jgn lupa ye saksikan rancangan Bella ini di NTV7!

hye uols...!!!

As-Salam

owh berjinggut rasanya tak update ini blog kan..hahaha tu tanda nya alhamdulillah rezeki Allah sedang bagi perlu diuruskan dahulu..but its ok..bukan tinggal terus blog ni..cuma lambat skit nak update..pd yg setia singgah kat blog tak seberapa ni terima kasih banyak2 ye..
jasa uols sgt dihargai..

wokay kat entry ni pn.isteri seperti nak share sesuatu..haa sape2 yg biasa baca blog ini tahu kan kata ganti diri pn.isteri adalah "pn.isteri" laa kan..
so today!
 i decided to change it to my own name, TASHA! 
well, pd yg tahu fullname kita Natasha Aimee kan..and ada yg memang panggil kita Aimee..but ya for me tak kisah laa panggilan ape pun yg pasti both are my own name..
what a lovely name given from my parent!

but ya, utk blog ni pn.isteri rasa its fine klu just guna panggilan Tasha..lebih mesra gitew..awwww!!!
so confirmed!
 start from now its me TASHA..
no more pn.isteri..l
alalala

orait..kita sambung ke next entry ye..
babai!

Tuesday, September 25, 2012

BMW performance!

As-Salam


olaaa uols smua..pekaba..??? fuhh mmg agak lama ye pn.isteri tak ngapdet blog ini kan..bukan ape sbbnya beberapa purnama ni agak sibuk laaa sangat dgn bisnes tercinta ni..maklum laa high demand on PB and ofcoz product baru kami ape lagi kalau bukan BBplus Collagen,kan..kan...hehehe

and 1 of the reason adalah bcoz our team BLUE MANIA WORLD (BMW) bertugas utk buat presentation di majlis ilmu mingguan kami..bukan senang2 nak jadi presenter tau..setiap orang Crown Diamond Manager hanya berpeluang utk menjadi speaker setahun sekali..nak tahu kenapa..??? haaa sebabnya itulah antara bukti kehebatan team B32, Batu Caves yg mana telah melahirkan ramai pemimpin2 yg berpangkat CDM! lot of thnx kami ucapkan pada barisan pemimpin hebat kami CDM Chan, CDM Siti Rohana & CDM Azlan Deraman...

 
dan jom kite cuci mata tgk aksi2 sepanjang BMW bertugas! 
yipeee!

 ayahanda kami dlm team BMW
CDM Ramzi Abdul


srikandi & ibonda kami dlm bisnes ini
CDM Kak Ana & CDM Kak Ina


 we're
 BLUE MANIA WORLD!
kusyuk ambil ilmu..
demi masa depan yg gemilang..


 pn.isteri & en.husben pun menggalas tanggungjwb utk berikan yg terbaik buat audience..


 ramai kannnn...
so nak tunggu apo laieee...hehe..



 isi perut + isi ILMU


wif partners!

 bondaku dlm berbisnes!
sayang kak ina!


 laksanakan tanggungjwb..


 bergabung! meletop!
yaw!


jom bersama kami dlm BMW & kami akan bersama anda dlm merubah kehidupan dr biasa2 kpd yg luar biasa...yg dah baik menjadi lebih baik!


call us now!


CDM TASHA & CDM AZRIL
0133939466       0133929466

Saturday, September 15, 2012

Dapatkan segera BBplus Collagen dan jadikan ia milik anda!

As-Salam

Alohaaaa...!!!! uols smua..produk baru yg uols kena tahu dan dah semestinya kena cuba...!!!hehehehe..ok utk pengetahuan uols produk baru kini di pasaran 
BBplus Collagen..
mmg superb! maklum laa kita kan wanita yg nak tampil sihat dan cantik! and this is the right product to try!


haaaa meh nak share skit info ttg BBPLUS COLLAGEN!

semua orang tahu bahan kolagen mmg antara yg terbaik utk kulit kita..mostly kat pasaran2 luar mmg banyak produk2 kolagen nih..ada yg bentuk pil mahupun semburan & ofcoz produk yg ada kolagen ni mmg mahal...sbb tu ada yg mampu pakai dan ofcoz ramai yg tidak mampu nak pakai..walhal mmg ramai yg nak kulit wajah yg halus dan cantik!

ok now semua masalah itu dah boleh diselesaikan dgn mendapatkan produk terbaru BBplus Collagen! sebabnya collagen yg ada di dalam BBplus Collagen ini membantu :

1) mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan melicinkan tanda-tanda garisan dan kedutan pada kulit agar tegang & berseri.

2) melembabkan kulit yang kering.

3) Kolagen berfungsi sebagai ejen "chondroprotective" yang mana ia melindungi cecair synovial bagi membantu mengurangkan masalah kesakitan sendi seperti di bahagian lutut.

4) membantu meningkatkan tenaga & prestasi

5) pengambilan kolagen membantu penyerapan asid amino yang penting seperti glysine, proline and hydroxproline yg membantu mengurangkan lemak pada badan.

6) Kolagen mempunyai sifat anti-beku dan membantu mencegah darah dari membeku dan amat sesuai utk pengidap masalah.

7) Kolagen juga membantu masalah kulit yg terbakar di mana ia membantu dengan memulih semula kulit lama dan menggantikan dgn sel2 yg baru.



haaa bile uols baca setiap point2 di atas, memang takde sebab utk kita tidak memiliki produk BBplus Collagen kan..bukan nak tampil cantik semata-mata tetapi paling penting kolagen mmg membantu membentuk tisu-tisu dalam tubuh badan kita..so kita akan lebih sihat!
wanita mahupun lelaki semua pun boleh minum kolagen dan semua peringkat umur pun boleh minum BBplus Collagen!

ramai yang telah memilikinya!
dan anda bile lagi..??

dapatkan promosi hebat!
BUY 4 FREE 1 + Crystal Tumbler

hanya serendah RM180 sekotak anda boleh tampil cantik dan sihat dan berkeyakinan!!

so tunggu ape lagi meh call/sms/PM kami berdua ye..

natasha aimee
013-3939466
@
azril fikry
013-3929466

Tuesday, September 11, 2012

Majlis Penganugerahan SM/SSM yang penuh meriah!

As-Salam

alhamdulillah pd hari sabtu baru2 ni (080912) we'ols telah dijemput ke majlis penganugerahan buat usahawan-usahawan Premium Beautiful yg berjaya qualified pangkat Sales Manager & Senior Sales Manager..bunyi cam biasa2 kan...tp kalau uols nak tahu, usahawan2 yg berada di dua pangkat ini boleh generate income hingga ke RM5000 sebulan..huhoooo...best kan..rugi kalau tak ambil pluang ini! yeay~

so jom laa kite cuci mata gegambo yang sempat di snap pada hari tersebut.. 
tema as usual 
BLACK & RED

 me and my beloved!
en.husben smart as usual klu di function
and myself tampil simple and nice that evening..

 line-up to take a snap!

 we are BBplus Collagen models!

 amacam ada macam duta BBplus Collagen tak...
hehehe..
tp serius cakap air BBplus mmg sedap!


pose bersama ibonda tercinta CDM Kak Ina

 ribuan usahawan yg membanjiri dewan ballroom..

 with Beautiful ladies!

 L.O.V.E

 bersama idola-idola kami

we're so happy!


masa pn,isteri di majlis aritu, teringat laa masa memula dulu pn.isteri & en.husben berkecimpung dgn bisnes ini..masa tu kosong lagi..dengan tak reti nya..tak tahu...dan apa yg kami rasai sewaktu diraikan dlm function yg sama di tahun 2008 itu dulu adalah rasa sangatttt gembira sebab dihargai...

kalau uols perasan, sepanjang kite bekerja 'makan gaji' siapa yg akan hargai kerja kita..??? siapa??? jarang laaa ada yg nak menghargai..nak2 lak bile jawatan kita yg gred bawah2 je..

tp memang betul, once dah buat bisnes walaupun kite takde kelulusan yg tinggi, kerja pun biasa2 tp sejak berkecimpung dlm bisnes ini, takde siapa pun memandang rendah potensi diri kita..mereka hargai kita, mereka kagumi kita dan sentiasa memberikan kata2 semangat dan sokongan yg tak pernah henti pada kita..dan pn.isteri & en.husben sangat2 bersyukur apabila di pertemukan dgn bisnes ini..

cuba kita tanye diri sendiri, bila lagi kalau bukan sekarang...sementara kita punya kesihatan dan masih muda ini..inilah masanya utk kita berusaha bersama dalam mencapai impian kita bersama..untungnya kerana bisnes ini 200% kita akan dibimbing sejak dari awal pembabitan kita dlm bisnes hingga kita capai ke puncak..jadi sekarang lah masa yg tepat utk kita mula mengorak langkah! berubah demi yg tersayang! syukur ALLAH!

dan jika uols ingin bersama kami atau ingin tahu bagaimana bisnes ini mampu menjadikan kita tampil sihat dan cantik dan apa yg lebih menarik adalah apabila bisnes ini mampu memberikan kesenangan buat kita dan keluarga, let us show u how..and let us guide u til success!
 
CALL US NOW!

 013 - 3939 466
@
013 - 3929 466
 



Wednesday, September 5, 2012

Memang best utk ibu-ibu yang masih menyusukan baby..

As-Salam


dalam masa less than 24 hours..dapat bekalkan susu ibu buat Hazel sebanyak ini!

1 pax = 7oz x 5 pax = 35oz

berbaloi kan bile pakai PB dengan ikhlas & konsisten!

cepat2 call pn.isteri
 &
 rasai sendiri korset PB di tubuh anda!

 013.39.39.466
CDM
Natasha Aimee


Bisnes PB kami kini di Utara..!!! oyeah!

As-Salam

syukur ke hadrat Illahi ye...coz kumpulan kami semakin melebarkan sayap..mmg setiap bulan pn.isteri & en.husben akan turun ke Utara tanahair utk membantu bisnes partner kami di sana..dan selalunya kami akan adakan mini seminar di Langkawi tetapi disebabkan permintaan terhadap bisnes PB makin melambung-lambung, so yg terbaru sekali kami telah mengadakan majlis ini di Pendang, Kedah!

alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan! sampaikan org2 Langkawi pun sanggup utk turun ke Pendang utk sama2 mengambil semangat & aura dari pemimpin dan kumpulan..maklum laa bisnes PB bukan bisnes cikia2..tetapi bile di lakukan dengan BETUL & BERSUNGGUH-SUNGGUH, hasilnya boleh tampung kehidupan kita hingga 30 tahun akan datang tau..so kita jd laa org yg bijak ambik pluang..

jom cuci mata tgk kitorang di hari tersebut jom!

 sesi bermula..

 DDM Shukur menjaga bahagian PA System

 bakal CDM Intan sebagai emcee pada hari tersebut

 bakal CDM Piza berkongsi kehebatan produk Premium Beautiful

haaa jgn ingat perempuan je ye..
tetapi lelaki pun boleh buat $$$ dengan produk PB nih..
malah lebih hebat lagi!
sbb tu orang panggil PB ini produk "abang sayanggg.."
kalau tak caya yg dah kawin tu try lah!
hehehe

 dan as usual pn.isteri berkongsi strategi bagaimana utk kita gain income 5 angka sebulan hanya berbisnes bersama PB
 CDM en.husben dgn kepakaran beliau berkongsi ttg rahsia kejayaan bersama produk PB..
hai lelaki pun boleh berjaya dgn produk wanita..
ni kan pulak kite yg dah sah2 wanita ni kan..
ofcoz leh jadi lebih berjaya dr itu!

sambil-sambil makan..
sambil tu personal touch bisnes partner di Utara


dan kepada anda yg berada di utara tanahair..kami mengalu-alukan anda utk bersama kami BMW dalam bisnes hebat ini..

TAK TAHU tak mengapa 
yang penting MAHU 
kerana ada ramai yang ingin MEMBANTU!

call us now!

pn.isteri 013.39.39.466
en.husben 013.39.29.466
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...