Wednesday, January 30, 2013

Macam mana jaga badan..?? jeng! jeng!

As-Salam

bile dah share piccas yg menimbun ni so dapat laa soklan yg bertimbun-timbun bertanya camne TASHA jaga badan..
ohhh! rupanya ada lagi yg masih belum tahu..

but it's ok..
takpe TASHA boleh je kongsi rahsianya..

terus terang TASHA bgtahu, TASHA memang takde guna any produk yg makan ke, minum ke atau any produk diet yg lain..
the one and only yg TASHA gunakan adalah my secret weapon
Premium Beautiful Lingerie Foundation

TASHA mmg dah guna PB dari tahun 2008 lagi dan masa tu masih bujang sampai laa sekarang ni dah nak masuk 5 tahun dan dah beranak pinak dah..

yup! alhamdulillah TASHA still kan maintain my figure eventho this year dah nak touch 3-series
awwww!
tua dah!
hehehe

&

for me,
satu rahsia besar TASHA kena jaga badan is because..
" i love the way he (mr.azril) look at me"
ahaks!  
      

and if u are interested to know about PB..
get ur FREE consultation!
just contact me..

"say NO to kurus cekeding & gemok gedempol but say YES to Slim Solid"  

Tuesday, January 29, 2013

Siapa Mr.Azril Fikry..??

As-Salam

masa tgh layan FB tetiba Mr.Azril..sape lagi the one and only husband TASHA laa kan..
haa tetiba he tag me this post..



" Bila duduk sorg2 nie kekadang teringat cerita2 lama...ada yg tau dan ada yg tak tau apa pekerjaan saya sebelum nie...sy pernah bekerja sebagai bellboy hotel, buzzer KFC, cashier di cybercafe, fogging man, unit kacauganggu anjing liar (MPSJ) dan penguatkuasa MPSJ..
itu semua adalah kenangan terindah kerana ianya banyak mengajar saya tentang kehidupan..alhamdulillah sentiasa ingat kata2 nie 
"siapa kita sebelum nie x penting..tp apa yg kita buat hari ini itulah yg menentukan masa depan."
Ada org kata sy hebat..sy tak setuju..
sy tak hebat..tapi sy bertuah dan bersyukur kerana sy punyai ramai kawan yg sangat hebat.."

dan TASHA nak add onn ayat utk gambar kat atas tu utk Mr.Azril..

and since 2008 until now you are a businessman..
a success businessman!

 and yup
as a wife..
TASHA mengenali my husband since 10 years back...
frankly speaking memang terlalu banyak perubahan yg berlaku pd beliau sejak beliau berbisnes..
dan yg pastinya perubahan yg LEBIH BAIK..

sebagai LELAKI,  
uols pun boleh berjaya jika benar2 mahu 
do contact me 
jika u really want to know
camne Mr.Azril from nobody to somebody..
let me make ur appointment with him..
yeay! 

ME : Beautiful dress & Beautiful make-up..

As-Salam

well..
maybe ada yg tertanya-tanye napa TASHA g drees-up dgn kaler lain dr tema kebiasaan function bersama syarikat Hai-O..

actually, rasa bersyukur sangat-sangat kerana dalam ratusan barisan Crown Diamond Manager (CDM) yg dilahirkan dalam syarikat even di dalam kumpulan B32 sendiri..
 TASHA telah diberi pluang utk mewakili syarikat bagi berkongsi rahsia kejayaan selama berbisnes..

dan inilah pluang yg sangat ditunggu2 untuk semua usahawan yg berbisnes bersama syarikat Hai-O kerana bukan senang nak terpilih naik stage itu..

and syukur alhamdulillah apabila TASHA kini telah berjaya memiliki saat indah itu..
syukur Allah

 fefeling dato ct jap..
hahahaha

and for this enty, TASHA nak share dulu ttg dress yg TASHA pakai ketika majlis tersebut..

 mengiurkan..kan..kan!

hehehehe..
tp serius to say that this dress really makes me feel owesome!
and ofcoz TASHA nak tampil dengan penampilan yg special on that day..
i choosed electric BLUE of coz kerana myself one of yg bernaung dalam kumpulan
 Blue Mania World (BMW) Team
dalam bisnes Premium Beautiful ini..

dan yg paling penting thnx a lot buat my designer ZAIFIE ZAINAL for the superb design!
i love it!

and
for my make-up..


makes me feel confident!

mcm TASHA kalau bab kaler2 muka ni mmg biasa bekerjasama dgn my love make-up artist CICI..
memang since dr TASHA buat modeling masa umur belasan tahun tu mmg dah biasa kena kaler muka dgn beliau..

and ofcoz TASHA memang sangat-sangat suka sentuhan CICI..
sebab sangat "hidup" hokay..
penuh seni..
auwwww!

thnx CICI for the lovely touch
i love to work with u
a professional make-up artist!

orait!
nak g meet up my Premium Beautiful client!
and for those yg nak tahu apa 'kelebihan sebenar' corset hebat ini dan bagaimana utk generate
 BIG income with it..
do contact me!
 ASAP
babai!

Monday, January 28, 2013

terrrrrr...beli..!

As-Salam

baru-baru ni TASHA g teman BFF g shopping kat KLCC 
dah namanya temankan BFF, so takde la terpikir nak melontar $$$ khen...

tapi...

tergadai juga $$$ ku..
hahahaha

tapi memang menarik kan..kan..kan..
ihiks!

Majlis Anugerah SM & SSM : Part 2

As-Salam

orait! 
as promised, now TASHA nak share lak dgn uols 2nd part of our sweet moments masa majlis anugerah SM & SSM berlangsung baru-baru ini..

and maybe 1 thing that i wanna share with all of u, kalau kata b4 this TASHA jarang2 show-off my team & now in this entry uols leh la cuci mata tgk all my protege yg beautiful semuanya..

 even kami datang dr latar belakang yg berbeza tetapi kami punyai  
satu impian yg sama..

jom cuci mata jom!

enjoy viewing!



 beautiful ladies & mommies



wanita & ibu hebat
Kauthar & Zetty





with our beloved
MADAM LAM

 usahawan dari utara
WATIE~ATIE~KAK YANA~ABG BURN

 ibu muda sihat bergaya & berjaya


 horay-horay..hip hip horay..!!



 usahawan muda
KAK YATI & HALEZA


 peace for SHANGHAI

 our beloved team leaders
DDM Intan & Shukur

 next our beloved team leaders
DDM Kauthar & Herrey


 DDM Kak Azlina team's

 DSM Kak As Team's

 DDM Intan Team's

Blue Mania World 
(BMW) TEAM!

yes!
tu laa antara great moment yg TASHA dapat share kan buat semua yg sudi singgah kat blog TASHA yg tak seberapa ni..
and ya..
honestly, mmg sejak berkecimpung dlm dunia bisnes bersama Premium Beautiful ini banyakkkk sangat2 pengalaman manis yg telah TASHA lalui bersama mereka yg sama2 ingin mengubah taraf kehidupan kepada yg lebih baik..

memang jodoh Allah paling terbaik!
and..
pd sesiapa yg ingin tahu apa rahsia kami boleh kekal bertahan bersama bisnes hebat ini..
it's our pleasure to share with u the secret recipe..

JOM!
be part of BMW TEAM
&
every single step YOU will be guided!

call me now and booked your appointment!


Majlis Anugerah SM & SSM : Part 1

As-Salam

Olaaa uols..

alhamdulillah TASHA dapat jugak dah copy piccas from my personal photog utk 
Majlis Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager 
pada 20/January/2013
 bertempat di Menara PGRM, Cheras.

 Sangat havoc hokay!!

Semua usahawan yg datang sporting-sporting 
ofcoz especially to my team yg mmg takde control-control punya..
apapun mmg best masa tu!

And now taknak cite panjang, jom kite cuci mata tgk great shot masa event tersebut!

enjoy viewing!


 me & my beloved
CDM Azril Fikry

 share some tips with my protege

 our beloved mentor
CDM Ramzi Abdul

 here our srikandi for BMW team
CDM Zalina Zain



 with CDMs

 "beautiful" mens

 5000 pax of usahawan on that day
what a BIG number!

preggy mommy
perut ber'isi' bukan alasan utk berjaya dalam bisnes


DOA



with CDM doctors
CDM Dr.Hafiz & CDM Dr.Aisyah

wokay!
ini for 1st part yang TASHA nak share dgn uols..

kalau dah ada yg 1st pasti ada yg 2nd pulaks!
ihiks!

"....tunggu...."

Saturday, January 26, 2013

Sweet Video di Majlis Penganugerahan SM&SSM

As-Salam

yup..
and now TASHA nak share dgn uols cerita yg paling terbaru di tahun baru ini adalah baru-baru ini kami usahawan & syarikat telah meraikan usahawan2 yg berpangkat 
SM & SSM 
di 
Dewan Wawasan, PGRM, Cheras 
pada 
20 January.2013..

Dan mmg satu jumlah yg sgt menerujakan kerana pd hari tersebut dewan besar itu dipenuhi oleh hampir 5000 usahawan cemerlang syarikat! mmg best giler!

Dan lebih bermakna lagi, apabila dalam ratusan usahawan CDM yg berjaya dalam syarikat, utk pembuka tahun 2013 ini, TASHA sendiri telah dipilih utk mewakili syarikat utk berkongsi pengalaman sepanjang berbisnes bersama Premium Beautiful..
it's rily owesome!

And here, TASHA nak share dgn uols sedikit video sepanjang majlis berlangsung..
 enjoy viewing ya!


video


** Let's be part of Blue Mania World (BMW) Team & every single step you will be guided **

Friday, January 25, 2013

Heyya 2013!

As-Salam

hi uols..apa khabar..?rasanya tak terlambat utk TASHA ucapkan Happy New Year pd smua..im really sorry coz mmg lama from last entry baru ni haa nak hapdate cite ku ini..hihihi bukan apa mmg tak sempat sgt2 nak mengarang coz mmg banyakkkk sgt2 surprise yg TASHA terima since end of 2012..

rezeki dr Allah, syukur alhamdulillah..



well, ini adalah 1st entry for 2013 ni kan..kan..hihihi..so apa lagi kat sini TASHA nak ucapkan buat semua semoga azam kita tahun ini akan benar2 tercapai..taknak dah jadi mcm tahun2 dulu berazam tapi masuk tahun baru still sama je..biasa la, dah immune dgn lifestyle makan gaji..so org berazam kita ikut berazam tp tak tercapai apa2 pun..ihiks! haa tu laa TASHA yg dulu..tp alhamdulillah dgn peluang baru ini kita lebih faham akan apa itu 'azam' dan bila dah pasang azam kita mmg akan berusaha utk capaikan ia..inilah hebat carahidup baru TASHA bersama bisnes hebat ini..syukur alhamdulillah..

apa-apapun mmg 2013 ini bakal menjanjikan satu kehidupan yg sangat menarikn buat TASHA sendiri..insyaallah ada kelapangan pastinya TASHA akan kongsikan bersama uols ye..
thnx loves coz for being my endless support!
babai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...