Monday, January 28, 2013

Majlis Anugerah SM & SSM : Part 2

As-Salam

orait! 
as promised, now TASHA nak share lak dgn uols 2nd part of our sweet moments masa majlis anugerah SM & SSM berlangsung baru-baru ini..

and maybe 1 thing that i wanna share with all of u, kalau kata b4 this TASHA jarang2 show-off my team & now in this entry uols leh la cuci mata tgk all my protege yg beautiful semuanya..

 even kami datang dr latar belakang yg berbeza tetapi kami punyai  
satu impian yg sama..

jom cuci mata jom!

enjoy viewing!



 beautiful ladies & mommies



wanita & ibu hebat
Kauthar & Zetty





with our beloved
MADAM LAM

 usahawan dari utara
WATIE~ATIE~KAK YANA~ABG BURN

 ibu muda sihat bergaya & berjaya


 horay-horay..hip hip horay..!!



 usahawan muda
KAK YATI & HALEZA


 peace for SHANGHAI

 our beloved team leaders
DDM Intan & Shukur

 next our beloved team leaders
DDM Kauthar & Herrey


 DDM Kak Azlina team's

 DSM Kak As Team's

 DDM Intan Team's

Blue Mania World 
(BMW) TEAM!

yes!
tu laa antara great moment yg TASHA dapat share kan buat semua yg sudi singgah kat blog TASHA yg tak seberapa ni..
and ya..
honestly, mmg sejak berkecimpung dlm dunia bisnes bersama Premium Beautiful ini banyakkkk sangat2 pengalaman manis yg telah TASHA lalui bersama mereka yg sama2 ingin mengubah taraf kehidupan kepada yg lebih baik..

memang jodoh Allah paling terbaik!
and..
pd sesiapa yg ingin tahu apa rahsia kami boleh kekal bertahan bersama bisnes hebat ini..
it's our pleasure to share with u the secret recipe..

JOM!
be part of BMW TEAM
&
every single step YOU will be guided!

call me now and booked your appointment!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...