Tuesday, January 29, 2013

ME : Beautiful dress & Beautiful make-up..

As-Salam

well..
maybe ada yg tertanya-tanye napa TASHA g drees-up dgn kaler lain dr tema kebiasaan function bersama syarikat Hai-O..

actually, rasa bersyukur sangat-sangat kerana dalam ratusan barisan Crown Diamond Manager (CDM) yg dilahirkan dalam syarikat even di dalam kumpulan B32 sendiri..
 TASHA telah diberi pluang utk mewakili syarikat bagi berkongsi rahsia kejayaan selama berbisnes..

dan inilah pluang yg sangat ditunggu2 untuk semua usahawan yg berbisnes bersama syarikat Hai-O kerana bukan senang nak terpilih naik stage itu..

and syukur alhamdulillah apabila TASHA kini telah berjaya memiliki saat indah itu..
syukur Allah

 fefeling dato ct jap..
hahahaha

and for this enty, TASHA nak share dulu ttg dress yg TASHA pakai ketika majlis tersebut..

 mengiurkan..kan..kan!

hehehehe..
tp serius to say that this dress really makes me feel owesome!
and ofcoz TASHA nak tampil dengan penampilan yg special on that day..
i choosed electric BLUE of coz kerana myself one of yg bernaung dalam kumpulan
 Blue Mania World (BMW) Team
dalam bisnes Premium Beautiful ini..

dan yg paling penting thnx a lot buat my designer ZAIFIE ZAINAL for the superb design!
i love it!

and
for my make-up..


makes me feel confident!

mcm TASHA kalau bab kaler2 muka ni mmg biasa bekerjasama dgn my love make-up artist CICI..
memang since dr TASHA buat modeling masa umur belasan tahun tu mmg dah biasa kena kaler muka dgn beliau..

and ofcoz TASHA memang sangat-sangat suka sentuhan CICI..
sebab sangat "hidup" hokay..
penuh seni..
auwwww!

thnx CICI for the lovely touch
i love to work with u
a professional make-up artist!

orait!
nak g meet up my Premium Beautiful client!
and for those yg nak tahu apa 'kelebihan sebenar' corset hebat ini dan bagaimana utk generate
 BIG income with it..
do contact me!
 ASAP
babai!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...