Wednesday, April 9, 2014

We've got a beautiful name for her, our new born baby...

As-Salam

heyya darls..
yu entry kali ni ofcoz laa kan..bile dah ada baby baru mesti nak tahu ape laaa agaknya nama yg bakal dimiliki oleh anak kecil ini..
(haaa nmpk ayat skema mak aiii)
hahahaha

orait!
actually kalau uols nak tahu TASHA n hubby punya style once weols dah tahu gender baby masa 5 bulan dalam kandungan, that time kita dah searching for a few names..
so that sampai laa ke 9 bulan sampai nak bersalin tu TASHA akan sebut nama yg weols nak letak tu sambil usap2 perut..
so baby dah recognize their names masa dlm kandungan lagi..
instinct kan...
wink!

so here we present to all of you our new born baby

AIRY OLIVIA MYSARRA

here her birth-cert

"yeay chaye shukeeeer.."

we love you baby!

Tuesday, April 8, 2014

Welcome to the world honey baby...

As-Salam

Heyya darls..
how are you..?

TASHA got something special to share with all of you my beloved followers..

Kalau uols mmg mengikuti cerita2 dalam blog TASHA ni, mesti ada yg tahu bile masuk je March selepas celebrate bufday our MAMAs, then birthday TASHA lak yg akan menyusul..

yes!!
 my birth-date jatuh pada hari gaji! 
hahahaha 
25th, March 1983

and here, i wanna let u know that in year 2014 inilah TASHA telah mendapat hadiah yg sangatttttttttt istimewa dr Allah kerana pada tarikh 25.March.2014 baru-baru ini TASHA telah selamat melahirkan seorang lagi baby girl!

taraaaa!!!
welcome to the world honey baby..


ok for sure uols nak tahu saat2 nak bersalin kan..
dipendekkan cerita kul 6:30 pm dah buka 2cm then doctor induce TASHA, so sepanjang tu laa sampai laa 4 jam lebih merentan lah diriku menahan kesakitan sbb as uols tahu induce mmg sakit woooo!

nak2 lak TASHA mmg tak pernah guna any bius tahan sakit masa deliver semua my babies..
so mmg rasa WOOO!
sakit wooo!


and alhamdulillah dalam menahan kesakitan itu
tepat jam 10:40 pm TASHA selamat melahirkan seorang lagi puteri in our pham..


and as her brother
she is 3.5 kg

syukur ALLAH dgn rezeki mu ini..
perancangan kita baik tetapi perancangan Mu adalah yg terbaik, ALLAH
terima kasih..

and tak lupa trillion thnx to my beloved husband
24/7 always be besides me..

so
"selamat berpantang to myself"
wink!
;)

Saturday, March 22, 2014

Celebrating MAMA birthday!

As Salam

as usual, every year bila masuk je bulan MARCH mmg ramai sangat2 insan yg weols syg dilahirkan pada bulan ini..termasuk lah diri ini sendiri hehehehhe...(nak gak credit diri sendiri khen..)

and yup! celebratin the special day with the special one mmg sesuatu yg sgt berharga...walaupun majlis takde laa grand sangat tetapi we really had fun!

so pada 18hb Mac adalah bufday mama TASHA while 17hb Mac pula bufday mama Mr.AZRIL (my MIL)..and we had a separate dinner coz tarikh jatuh pada hari bkerja...

apa2 pun we wanna wish HAPPY BIRTHDAY to both of u MAMA!
* semoga panjang umur
* diperbesarkan rezeki
* dikurniakan kesihatan yg baik berpanjangan
* bahagia selamanya
* sentiasa diberkati & dirahmati oleh Nya
* sabar dgn kerenah kami, anak2mu
hehehe


HAPPY BIRTHDAY
 MAMA
happy birthday mama!
Mr.AZRIL's MAMA

family snap!

cake session!

ladies & pham!
except Damian, ofcoz..
hehehe

our siblings!

thnx for being a great MAMA for us!
ofcoz the great OMA for our kids!

LOVE YOU, MAMA!

Majlis Anugerah SM/SSM 16/Mac/2014..havoc! havoc!

As-Salam 

olaaaaa ladies & gents...wah mmg lama betul TASHA tak mengapdate kan beloggg ku ini..hehehhehe..rajin sungguh eh..hahahaha...maklum laa nak mengarang ayat ni mmg nak kena spent time punya..kan..kan..hehehehe...but it's ok..akan upgrade lagi dari masa ke semasa..

orait! arini TASHA nak share dgn uols semua..sweet memory ketika satu function syarikat business kami diadakan baru-baru ini iaitu :

MAJLIS PENGANUGERAHAN SM & SSM
AHAD 16/Mac/2014 
Dewan Utama, 
Menara PGRM Cheras

macam biasa kaler rasmi setiap kali function kami adalah Meran & Hitam..
gaya! mutu! keunggulan!

Congratulations!
buat semua usahawan yg diraikan sebagai
SALES MANAGER
SENIOR SALES MANAGER


bergambar bersama barisan usahawan wanita hebat
VLE
berlatar belakang kan backdrop produk make up best
COZUMA

ribuan usahawan yg membanjiri pentas & dewan pada majlis tersebut..

with my mentor
CDM Zalina
and my VLE partner DDM Kauthar

wanita cantik! hebat! sihat! bergaya!
dan
BERJAYA!

entertaining session!

All the best to everyone!

dan kepada semua rakyat malaysia tak kira anda di mana sahaja,
jika anda mahu menjadi sebahagian daripada kami di dalam bisnes hebat ini..
kami sangat mengalu-alukan anda utk turut serta bersama!

CONTACT US FOR APPOINTMENT!
0133939466 | 0182133923

BE PART OF US IN VLE NOW!
Every Single Step Will Be Guided

Bisnes Best Bermentor
Bisnes Senang Income Kencang!

Sunday, February 2, 2014

Invitation for new product launching @ The Royale Chulan Hotel..

As-Salam

here TASHA nak share dgn uols entry about our xtvt..
TASHA, hubby & one of my business partner were invited to one event..
New skin product launching

Location masa ni kat The Royale Chulan Hotel
Jalan Conlay
KL

kalau uols nak tahu
sejak berkecimpun dlm dunia bisnes ni my hubby mmg suka baca buku..
good changes of himslf!
wink!
me with 1 of my biz partner of VLE
DDM Kauthar
memang happening this function coz ada ramai artist yg jadi tetamu masa event ni..
Anuar Zain
uolsssss!
Irma Hasmie & her son
she is so adorable
OMG i meet my production team masa zezaman shooting telemovie dulu..
miss them so much!
Kak Ila, Abg Zul & Zain
Fahrin Ahmad
emcee of the day!
here our lovely photographer
Kak Natrah
Mr.Arrogant's mum
ihiks!
Norish Karman
hansome Jett & handsome Azril
hehehehe


Neda!
dah jadi reporter eh ko!
hehehhee proud of u!
Chomel
1 of popular make-up artist!
there you go!
Dato Shake & upcoming Dato Azril
hahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...