Sunday, December 22, 2013

Jom mandi laut yok!

As-Salam..

hi darlings...apa khabar..? lama ye TASHA tak share story kat my blog ni..nak mengarang tu yg bercinta tu..hihi..but it's ok..arini ada masa terluang sikit so leh share story dgn uols my beloved blog followers..yippee!

utk entry kali ni just nak share xtvt bersama anak-anak..kebetulan aritu balik kampung kenduri kawin adik sepupu so kalau dah balik ke Sitiawan, Perak tu mmg pluang laa nak g mandi laut kat Teluk Batik..bagi Damian & Hazel tgk laut camne kan..sbb selalu mandi pun asyik kat swimming pool je..hehehe..

and here TASHA nak share some of the moments masa mandi laut tu..jgn gelak tau sbb gambar semua sama je..sbb main kat tepi pantai je pun..hahahha

 dah sampai dah..
Damian memula tak biasa pijak pasir..
hehehe
 Hazel nerves..
nak g ke tanak..nak g ke tanak..
 ahhhh g je laaa..
air tuee!
hehehe
 lorrr nak berdiri pulok...
 ok Hazel!
makanya kita duduk je laa kat pasir ni je ye..
sbb kang mama tak sempat nak kejar awak dalam air nanti..
 tu diaaaa perenang hebat tepi pantai..
kihkih
great view
 ok family snap!
 air agak pasang masa nie
so ombak kuat
 a lovely moment bersama yg tersayang
dunia akhirat
kita enjoy!!!

Wednesday, December 4, 2013

Mula-mula hanya nak cuba..tapi sekarang dah jatuh cinta..

As-Salam

SYUKUR ALHAMDULILLAH..

bermula sebagai pengguna produk sahaja tetapi mereka bukan sahaja menjadi pengguna tegar produk-produk hebat seperti Premium Beautiful, BVSM, BBplus Collagen & sabun ketiak Marine Essence Beauty Bar dan pelbagai lagi produk2 lain, malahan lebih hebat apabila KINI mereka juga antara barisan USAHAWAN yg menjana pendapatan yg sgt lumayan daripada produk2 hebat ini!



inilah kelebihannya selain daripada kita dapat memperolehi khasiat daripada kehebatan produk, kita juga boleh menambah rezeki dgn secara tdk langsung..

kami di VLE SmartBeauty sentiasa berbesar hati utk membimbing & support semua insan2 yg ingin mula bergelar usahawan..tiada pengalaman atau pengetahuan dlm bidang perniagaan bukanlah satu masalah dan halangan utk kita mencuba. Rasullullah telahpun bersabda bahawa kita punya 9/10 rezeki dlm bidang perniagaan..jadi memang sangat UNTUNG pada kita yg mencuba!

Anda ingin bersama kami di VLE, call/whatsapp/pm/sms kami utk mendapatkan keterangan yg lebih lanjut..

Be with us in
 VLE
Vibrant Leaders Empire 
"Your Future Inspiration"

CONTACT US NOW!
0133939466 | 0182133923

Kebaikan Mineral Coffee adalah kopi ini berasaskan GARAM BULUH..

As-Salam

Apa khabar uols?? ini kali TASHA nak share story tentang kopi..kalau cite tentang kopi mmg TASHA sebelum ni bukanlah penggemar kopi..tapi sejak terminum 1 jenis kopi ini terus lah jatuh cintaaaaaa!!! haaa nak tahu kopi ape kan..kan..hehehehe..

Ok! Pagi-pagi atau petang-petang mahupun malam-malam minum kopi mmg sedap! dan ni TASHA ingin kongsikan sedikit info ttg kopi yg kini telah menjadi kegilaan ramai!

INI KOPI BUKAN SEBARANG KOPI..TAPI INI KOPI MEMANG TERBAIK DARI LADANG!


                                       MINERAL COFFEE

sedikit info yg TASHA ingin kongsikan ttg kopi mineral ini, AROMA istimewa Mineral Coffee nie berasal daripada bijian kopi Robusta dan GARAM BULUH organik semulajadi dari Korea.

Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga KAYA dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.

Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

RAMUAN UTAMA

Kopi Robusta, garam buluh

KEBAIKAN :

# Kaya dengan unsur ANTI PENGOKSIDAAN.
# Kaya dengan BAHAN MINERAL yg baik utk tubuh badan kita dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
# MENGHILANGKAN KELETIHAN fizikal dan mental.
# MELEGAKAN TEKANAN.
# Membantu MENURUNKAN BERAT BADAN.

dan pelbagai lagi kesan hebat kepada pengguna..
 
                        UOLS NAK RASAI SENDIRI KENIKMATAN KOPI MINERAL INI?!

                                   Ayuh! cepat buat tempahan uols semetara stok masih ada!
                                             CALL US NOW!
                   0133939466 | 0182133923
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...