Sunday, August 11, 2013

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin..!!

As-Salam

hi semua..
wah seronok nya raya!
best sgt2 TASHA tgk kat FB even di blog juga colorful betul kaler baju2 raya tahun nie..
maklum laa ramai yg berani tampil dgn
'color block'
katanyer..
but it's nice!

and to all of u my luvly blog readers
here our special wishes for your
ladies & gentlemen


ikhlas dr keluarga kecil kami ;-

Mohd Azril Fikry
Natasha Aimee
Airy Damian Miqqael
Airy Hazel Medinna
&
Airy Baby (soon)
(^.^)


Monday, August 5, 2013

Iftar bersama keluarga tersayang..

As-Salam

hye uols..
yes ini entry terakhir tentang sesi iftar TASHA bersama insan2 yg tersayang..
kalau b4 this dgn kumpulan bisnes kami
but for this entry TASHA nak share lak sesi iftar weols bersama dgn
our familia..

we start with TASHA nye family iftar
buat kat Rosedett Kg Baru
ramai giler orang
popular rupanye restoran ni..
sorry laa mak jemah tak pernah pergi..hihihi

so masa ni berbuka bersama dgn adik-beradik TASHA
tak ramai pun
kami cuma 4 beradik jer..
(^.^)
 

 dan masa sesi iftar tu adalah hari terakhir in July
meaning that it's my bro bornday!
31/07/13
so celebrate laa sekali birthday boboy tua..
hehehehe

tgk Damian tu dia lak beriya2 tiup lilin
kembong pipi
hehehe


 ni satu2nya adik lelaki TASHA
with his wife Syuhada



 and ofcoz this is my beloved kids
Damian & Hazel


 and here my lil happy pham!

 candid!

dan pada 2/08/13 pula sesi iftar diteruskan bersama dgn keluarga mertua TASHA pula
fuh back to back majlis iftar weols tau
hahahaha

dan lokasi kat restoran kegemaran family in law TASHA iaitu di 
Cozy Corner, Ampang Park
biasa dengar kan..
ini pioneer punya restoran gak nih..
hehehe

 husband with FIL
 TASHA with my beautiful MIL
and here with ipar duai
Atie & Uya with her boy Rizqy
cousins!
Aqiela, Arieqa, Damian & Hazel
 terer akak2 posing haaa
 my boy



and 
my girl
and again
our big happy family!

syukur Ya Allah
kerana mengurniakan kami keluarga yg terbaik dunia akhirat
insyaallah sebagaimana ibubapa kami telah berkorban menjaga kami
itulah yg akan kami balas sebaik-baiknya buat mereka kembali
bersama adik-beradik kami
anak-anak & seluruh keluarga kami
mohon lindungi insan yg kami sayangi ini
YA ALLAH
~ amin ~

Premium Beautiful tetap berada di carta No.1 pilihan wanita hebat di Malaysia!

As-Salam

yes!
PREMIUM BEAUTIFUL
still be the 1st choice 

ok jom!
it's time to meet my client for consultation hour
measurement & fitting
owh plus dgn full details explaination about the product..

dan kepada uols yg masih belum memiliki produk korset hebat ini
cepat2 contact TASHA ye
and get urself
ONE!
rasai sendiri keterujaaan memakai set korset
Premium Beautiful

CALL ME NOW
for FREE consultation hour
0133939466 | 0133929466

Sunday, August 4, 2013

Majlis Iftar MyBMW bersama Anak-Anak Rumah Amal Permata Hatiku..

As-Salam

hi uols..
alhamdulillah arini di kala TASHA sedang update blog ini
hanya tinggal 3 hari sahaja utk kita menjalani ibadah puasa sebelum menyambut kedatangan Syawal..
dan masih lagi cerita ceritu ttg Ramadhan..
apa lagi kalau bukan cerita berbuka puasa bersama insan2 yg terpilih..

pada tanggal
 27/7/2013
Sabtu
kami di kumpulan
MyBMW
telah mengadakan satu sesi berbuka puasa bersama
RUMAH AMAL PERMATA HATIKU
dan lokasi yg kami pilih adalah.. 

 mmg sedap!
suasana sedap memandang!
makanan pun sedap dimakan!
sangat suggest uols try makan at this place..

lokasi kat MRR2 sebelum masuk simpang ke UIA
so macam TASHA yg dtg dari Ampang ni takde laa jauh sangat
lebih kurang 20 minit perjalanan
sib baik jalan tak terlalu jem masa tu..

 owh aritu dress up lain skit..
try tudung baru beli..
ihiks!

sampai2 sahaja di lokasi
 kami penuhi majlis dgn aktiviti bergambar dan beramah mesra dgn adik2 istimewa ini..
seronok tgk kegembiraan yg terpancar di wajah mereka..
insyaallah..
moga xtvt yg baik ini kekal selama2nya..
dan diberkati oleh-Nya..

 tu diaaaa
macam photoshot majalah hero remaja..
"remaja" ke?
heheheh ni semua abah2 orang nih
tapi steady je kan..
hehehe
 ruang restoran yg sangat luas mmg sangat menyelesakan..
 kalau dengan DSM Kauthar mmg sempat lagi ajak adik2 ber-gwiomi..
hehehehe

 group photo
bersama insan2 rumah amal permata hatiku



kami yg gegurl ni pun nak gak group photo..
ihiks!

dan jenuh berposing2
sambil mengagih2kan juadah pada setiap meja
maka tibalah masa nya utk menantikan sesi berbuka puasa..

CDM Azril, CDM Azlan Deraman, CDM Ramzi
gambaran masa depan yg sangat hebat buat kami..
wah penih makanan kat meja
DDM Intan & SM Atie
senyum comey diorang haa..
masing-masing dah ambik tempat dah..
meriah!

dan selesai sahaja majlis berbuka
kami teruskan lagi majlis dengan solat berjemaah
maghrib,isyak & bertarawikh bersama..

terbayang kita bersama begini di Mekah menunaikan ibadah umrah
mudah2an Allah permudahkan niat suci kita bersama
insyaAllah..

dan majlis diteruskan lagi dengan pemberian
sumbangan ikhlas 
dari kesemua team MyBMW
dan duit raya kepada anak2 di
Rumah Amal Permata Hatiku

"dari masyarakat kepada masyarakat.."
insyaAllah
moga Allah memberkati..



selesai semuanya 
ada sedikit tazkirah utk dikongsi bersama
dan seterusnya kami sambung makan lagi..
mmg seronok!

dan sebelum balik ofcoz sesi posing memosing diteruskan..
hehehe
 begitulah cerita weols
di majlis berbuka bersama anak2
Rumah Amal Permata Hatiku
syukur alhamdulillah majlis berjalan lancar
dan sangat menggembirakan
apa yg lebih penting adalah keberkatan majlis tersebut..
apa yg penting niat kita baik..
 TERIMA KASIH
jemput laa datang restoran ini ye..

dan syukur alhamdulillah
sepanjang 5 tahun TASHA bersama husband dalam bisnes ini
banyak mengajar kami ttg kehidupan
bukan setakat nak mencari $$$ semata2 tapi banyak lagi bahagian2 lain yg kami pelajari
yg mana dalam kehidupan makan gaji mungkin kami tidak akan perasan akan perkara ini..
insyaAllah..
apapun yg kita usahakan, rezeki tetap di tangan Allah..
yg penting kita
Doa ~~ Usaha ~~ Istiqamah ~~ Tawakal
lain2 Dia yg tentukan..


"perancangan kita baik tetapi perancangan Allah itu lebih baik buat kita"
sentiasa bersangka baik
syukur
ALLAH!

Saturday, August 3, 2013

Promosi Hebat Produk Berkolagen BBPLUS..!!!

As-Salam

DAPATKAN PRODUK KOLAGEN HEBAT DIPASARAN!

BBPLUS


 TASHA rasa semua yg mengikuti perkembangan TASHA di blog mahupun FB atau pages SmartBeauty
memang sedia maklum bahawa TASHA memang hanya menggunakan
produk kolagen
BBPLUS

"dah bertahun minum produk ni tau..jangan memain..hehehehe"

dan jika uols nak tahu serba sedikit tentang bagaimana BBPLUS bertindak balas pada kulit dalam badan kita, uols boleh tgk gambarajah dibawah :-


dan kalau uols nak tahu kesan penggunaan BBPLUS yang
KONSISTEN!
dapat membantu kita2 para wanita tak kira laa yg 
muda mahupun dah otw nak kertu (mcm TASHA ni haa..hahaha)
untuk mendapatkan kulit yg menawan & yg paling penting 
SIHAT!


dan
BERITA BAIK!!
untuk uols semua yg sememangnya dah menggunakan produk kolagen hebat ini
ataupun yg baru ingin mencubanya..
here we go!
BBPLUS
ada..




yes!
ada
SPECIAL OFFER!

BELI 3 BBPLUS 
&
PERCUMA
 1 kotak BBPLUS & 1 BAG ISTIMEWA BBPLUS!


dan jgn tunggu lagi..
cepat2 roger TASHA 
and
MAKE UR ORDER NOW!

0133939466 | 0133929466
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...