Sunday, August 4, 2013

Majlis Iftar MyBMW bersama Anak-Anak Rumah Amal Permata Hatiku..

As-Salam

hi uols..
alhamdulillah arini di kala TASHA sedang update blog ini
hanya tinggal 3 hari sahaja utk kita menjalani ibadah puasa sebelum menyambut kedatangan Syawal..
dan masih lagi cerita ceritu ttg Ramadhan..
apa lagi kalau bukan cerita berbuka puasa bersama insan2 yg terpilih..

pada tanggal
 27/7/2013
Sabtu
kami di kumpulan
MyBMW
telah mengadakan satu sesi berbuka puasa bersama
RUMAH AMAL PERMATA HATIKU
dan lokasi yg kami pilih adalah.. 

 mmg sedap!
suasana sedap memandang!
makanan pun sedap dimakan!
sangat suggest uols try makan at this place..

lokasi kat MRR2 sebelum masuk simpang ke UIA
so macam TASHA yg dtg dari Ampang ni takde laa jauh sangat
lebih kurang 20 minit perjalanan
sib baik jalan tak terlalu jem masa tu..

 owh aritu dress up lain skit..
try tudung baru beli..
ihiks!

sampai2 sahaja di lokasi
 kami penuhi majlis dgn aktiviti bergambar dan beramah mesra dgn adik2 istimewa ini..
seronok tgk kegembiraan yg terpancar di wajah mereka..
insyaallah..
moga xtvt yg baik ini kekal selama2nya..
dan diberkati oleh-Nya..

 tu diaaaa
macam photoshot majalah hero remaja..
"remaja" ke?
heheheh ni semua abah2 orang nih
tapi steady je kan..
hehehe
 ruang restoran yg sangat luas mmg sangat menyelesakan..
 kalau dengan DSM Kauthar mmg sempat lagi ajak adik2 ber-gwiomi..
hehehehe

 group photo
bersama insan2 rumah amal permata hatiku



kami yg gegurl ni pun nak gak group photo..
ihiks!

dan jenuh berposing2
sambil mengagih2kan juadah pada setiap meja
maka tibalah masa nya utk menantikan sesi berbuka puasa..

CDM Azril, CDM Azlan Deraman, CDM Ramzi
gambaran masa depan yg sangat hebat buat kami..
wah penih makanan kat meja
DDM Intan & SM Atie
senyum comey diorang haa..
masing-masing dah ambik tempat dah..
meriah!

dan selesai sahaja majlis berbuka
kami teruskan lagi majlis dengan solat berjemaah
maghrib,isyak & bertarawikh bersama..

terbayang kita bersama begini di Mekah menunaikan ibadah umrah
mudah2an Allah permudahkan niat suci kita bersama
insyaAllah..

dan majlis diteruskan lagi dengan pemberian
sumbangan ikhlas 
dari kesemua team MyBMW
dan duit raya kepada anak2 di
Rumah Amal Permata Hatiku

"dari masyarakat kepada masyarakat.."
insyaAllah
moga Allah memberkati..



selesai semuanya 
ada sedikit tazkirah utk dikongsi bersama
dan seterusnya kami sambung makan lagi..
mmg seronok!

dan sebelum balik ofcoz sesi posing memosing diteruskan..
hehehe
 begitulah cerita weols
di majlis berbuka bersama anak2
Rumah Amal Permata Hatiku
syukur alhamdulillah majlis berjalan lancar
dan sangat menggembirakan
apa yg lebih penting adalah keberkatan majlis tersebut..
apa yg penting niat kita baik..
 TERIMA KASIH
jemput laa datang restoran ini ye..

dan syukur alhamdulillah
sepanjang 5 tahun TASHA bersama husband dalam bisnes ini
banyak mengajar kami ttg kehidupan
bukan setakat nak mencari $$$ semata2 tapi banyak lagi bahagian2 lain yg kami pelajari
yg mana dalam kehidupan makan gaji mungkin kami tidak akan perasan akan perkara ini..
insyaAllah..
apapun yg kita usahakan, rezeki tetap di tangan Allah..
yg penting kita
Doa ~~ Usaha ~~ Istiqamah ~~ Tawakal
lain2 Dia yg tentukan..


"perancangan kita baik tetapi perancangan Allah itu lebih baik buat kita"
sentiasa bersangka baik
syukur
ALLAH!

1 comment:

Ema Rie said...

cantik tasha pakai shawl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...