Saturday, March 22, 2014

Celebrating MAMA birthday!

As Salam

as usual, every year bila masuk je bulan MARCH mmg ramai sangat2 insan yg weols syg dilahirkan pada bulan ini..termasuk lah diri ini sendiri hehehehhe...(nak gak credit diri sendiri khen..)

and yup! celebratin the special day with the special one mmg sesuatu yg sgt berharga...walaupun majlis takde laa grand sangat tetapi we really had fun!

so pada 18hb Mac adalah bufday mama TASHA while 17hb Mac pula bufday mama Mr.AZRIL (my MIL)..and we had a separate dinner coz tarikh jatuh pada hari bkerja...

apa2 pun we wanna wish HAPPY BIRTHDAY to both of u MAMA!
* semoga panjang umur
* diperbesarkan rezeki
* dikurniakan kesihatan yg baik berpanjangan
* bahagia selamanya
* sentiasa diberkati & dirahmati oleh Nya
* sabar dgn kerenah kami, anak2mu
hehehe


HAPPY BIRTHDAY
 MAMA
happy birthday mama!
Mr.AZRIL's MAMA

family snap!

cake session!

ladies & pham!
except Damian, ofcoz..
hehehe

our siblings!

thnx for being a great MAMA for us!
ofcoz the great OMA for our kids!

LOVE YOU, MAMA!

Majlis Anugerah SM/SSM 16/Mac/2014..havoc! havoc!

As-Salam 

olaaaaa ladies & gents...wah mmg lama betul TASHA tak mengapdate kan beloggg ku ini..hehehhehe..rajin sungguh eh..hahahaha...maklum laa nak mengarang ayat ni mmg nak kena spent time punya..kan..kan..hehehehe...but it's ok..akan upgrade lagi dari masa ke semasa..

orait! arini TASHA nak share dgn uols semua..sweet memory ketika satu function syarikat business kami diadakan baru-baru ini iaitu :

MAJLIS PENGANUGERAHAN SM & SSM
AHAD 16/Mac/2014 
Dewan Utama, 
Menara PGRM Cheras

macam biasa kaler rasmi setiap kali function kami adalah Meran & Hitam..
gaya! mutu! keunggulan!

Congratulations!
buat semua usahawan yg diraikan sebagai
SALES MANAGER
SENIOR SALES MANAGER


bergambar bersama barisan usahawan wanita hebat
VLE
berlatar belakang kan backdrop produk make up best
COZUMA

ribuan usahawan yg membanjiri pentas & dewan pada majlis tersebut..

with my mentor
CDM Zalina
and my VLE partner DDM Kauthar

wanita cantik! hebat! sihat! bergaya!
dan
BERJAYA!

entertaining session!

All the best to everyone!

dan kepada semua rakyat malaysia tak kira anda di mana sahaja,
jika anda mahu menjadi sebahagian daripada kami di dalam bisnes hebat ini..
kami sangat mengalu-alukan anda utk turut serta bersama!

CONTACT US FOR APPOINTMENT!
0133939466 | 0182133923

BE PART OF US IN VLE NOW!
Every Single Step Will Be Guided

Bisnes Best Bermentor
Bisnes Senang Income Kencang!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...