Friday, October 25, 2013

Resdung dan BBPLUS Collagen..

As-Salam

Hi uols! Apa khabar? Arini TASHA nak share 1 testimoni yg dah berkurun disimpan sebabnya org yg terlibat itu segan kalau org kata dia pun sibuk jaga kecantikan juga..eh! biar lah kan..dah badan kita mesti kita nak bg sihat & bergaya, iye dak! hehehehe..

ok let's go to the story...


TAHUKAH ANDA...??

Kenapa lelaki juga memilih minuman berkolagen BBPLUS ini?

Di sini ingin TASHA kongsikan pengalaman husband TASHA sendiri siapa lagi kalau bukan Mr.Azril yg sememangnya mengalami masalah resdung sejak di bangku sekolah lagi..alahan terhadap makanan terutamanya makanan laut mmg tidak asing lagi..

Semuanya bermula apabila beliau mula minum BBPLUS Collagen dan kesan awal dr sesi minuman beliau itu, mmg secara tiba2 beliau di serang selsema & gatal-gatal di mata & hidung yg sangat teruk walaupun ketika itu beliau tdk mkn langsung makanan yg akan menyebabkan alergic utk beliau yg sememangnya menghadapi masalah resdung tue..Setelah bbrp hari beliau mengalami masalah gatal2 hidung, mata & tekak itu, beliau terus juga minum & minum BBPLUS Collagen!

DAN TAHUKAH APA YG BERLAKU SELEPAS ITU..??

Sekarang ini, Mr.Azril sudah jarang sekali kena serangan resdung yg pernah berlaku kepada beliau seperti mana sebelum ini! dan disebabkan itu beliau sgt mengesyorkan semua yg mengidap masalah resdung utk cuba BBPLUS Collagen ini kerana ia membantu mambaikpulih sel2 di dlm badan kita!

Sesuailah dgn proses BBPLUS yg berperingkat iaitu ; 
REPAIR ~ REBUILD ~ RENEW


Dapatkan BBPLUS Collagen anda skang dgn harga istimewa!

Hanya bersama kami anda akan memiliki pakej hebat ini! 
0133939466 | 0182133923

Thursday, October 24, 2013

Majlis Penganugerahan SM/SSM 2013...

As-Salam

olaaa darlings..!!! orait for this entry TASHA nak share ttg Majlis Anugerah SM/SSM yg berlangsung dah lama dah tp nie baru dapat nak share story..kihkihkih..technical error...ngeee!

orait seperti biasa Majlis Anugerah ini akan meraikan usahawan-usahawan yg bergelar Sales Manager & Senior Sales Manager di dalam bisnes ini..and as usual majlis mmg sentiasa dipenuhi oleh ribuan usahawan dari seluruh pelusuk negeri di Malaysia..

So tunggu ape lagi, jom cuci mata!

 TASHA masa ni alahan teruk..
maklum laa morning sickness..even event tu bukan morning pun..
hahaha

 Dewan Menara PGRM dibanjiri ribuan usahawan!

SSM Kak Yan & DSM Kauthar
 with SSM Watie & bakal CDM Intan & Shukur
 beautiful ladies!
SSM Fura, SM Eja & SM Sarah
we're mommies!

Tuesday, October 15, 2013

Sebelum tidur, apa yang perlu dilakukan..??

As-Salam buat semua..

Haaa now dah nak masuk midnight dah..so Ada kesempatan sikit ni sbb Damian & Hazel masing-masing tgh layan tgk cartoon so boleh lah update blog..hihi

And as usual, pagi sebelum breakfast & sebelum tidur mesti tak sah kalau tak minum my favourite drink apa lagi BBPLUS Collagen! Bukan setakat rasa raspberry nya yg sedap tp ingredient yg Ada dlm BBPLUS Collagen mmg yg terbaik utk sistem dlm badan kita & ofcoz kulit kita..maklum laa bile usia dah meningkat & anak pulak ramai mcm TASHA ni so mesti nak kena jaga serba serbi..

Mmg elok kita minum BBPLUS Collagen sebelum breakfast Dan sebelum tidur kerana pada waktu2 ini badan kita hanya menerima & memproses minuman berkolagen ini sahaja tanpa gangguan makanan/minuman lain..so waktu2 ini mmg sgt efektif!

Orait, so to all ladies & gents out there..jgn lupa dapatkan BBPLUS Collagen anda & pastikan ia menjadi minuman amalan pada setiap pagi & malam anda..

Ingat tau, pagi sebelum breakfast & malam sebelum tidur..yeah!


Sunday, October 13, 2013

welcome back!

As-Salam

hi uolsssss...!!! 
akhirnya! 
hahahaha biasa laa bila dah beranak banyak ni mmg asyik lupaa jer..nak2 password..so ni lah one of the reason nape laa TASHA lama dah tak update my blog..boleh lak terlupa password..konpius! konpius! hahahaha..
im so sorry..



btw, there's a lot of story & info yg TASHA and my beloved husband nak share dgn uols semua..
and ofcoz cerita2 menarik yg boleh kita kongsikan bersama..
nak tahu apa dia...
tungguuuuuuuuuuu...

hikhikhikhikhik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...