Wednesday, April 9, 2014

We've got a beautiful name for her, our new born baby...

As-Salam

heyya darls..
yu entry kali ni ofcoz laa kan..bile dah ada baby baru mesti nak tahu ape laaa agaknya nama yg bakal dimiliki oleh anak kecil ini..
(haaa nmpk ayat skema mak aiii)
hahahaha

orait!
actually kalau uols nak tahu TASHA n hubby punya style once weols dah tahu gender baby masa 5 bulan dalam kandungan, that time kita dah searching for a few names..
so that sampai laa ke 9 bulan sampai nak bersalin tu TASHA akan sebut nama yg weols nak letak tu sambil usap2 perut..
so baby dah recognize their names masa dlm kandungan lagi..
instinct kan...
wink!

so here we present to all of you our new born baby

AIRY OLIVIA MYSARRA

here her birth-cert

"yeay chaye shukeeeer.."

we love you baby!

Tuesday, April 8, 2014

Welcome to the world honey baby...

As-Salam

Heyya darls..
how are you..?

TASHA got something special to share with all of you my beloved followers..

Kalau uols mmg mengikuti cerita2 dalam blog TASHA ni, mesti ada yg tahu bile masuk je March selepas celebrate bufday our MAMAs, then birthday TASHA lak yg akan menyusul..

yes!!
 my birth-date jatuh pada hari gaji! 
hahahaha 
25th, March 1983

and here, i wanna let u know that in year 2014 inilah TASHA telah mendapat hadiah yg sangatttttttttt istimewa dr Allah kerana pada tarikh 25.March.2014 baru-baru ini TASHA telah selamat melahirkan seorang lagi baby girl!

taraaaa!!!
welcome to the world honey baby..


ok for sure uols nak tahu saat2 nak bersalin kan..
dipendekkan cerita kul 6:30 pm dah buka 2cm then doctor induce TASHA, so sepanjang tu laa sampai laa 4 jam lebih merentan lah diriku menahan kesakitan sbb as uols tahu induce mmg sakit woooo!

nak2 lak TASHA mmg tak pernah guna any bius tahan sakit masa deliver semua my babies..
so mmg rasa WOOO!
sakit wooo!


and alhamdulillah dalam menahan kesakitan itu
tepat jam 10:40 pm TASHA selamat melahirkan seorang lagi puteri in our pham..


and as her brother
she is 3.5 kg

syukur ALLAH dgn rezeki mu ini..
perancangan kita baik tetapi perancangan Mu adalah yg terbaik, ALLAH
terima kasih..

and tak lupa trillion thnx to my beloved husband
24/7 always be besides me..

so
"selamat berpantang to myself"
wink!
;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...