Thursday, February 28, 2013

Briefing PARIS LONDON..FREE trip wooo!

As-Salam 

horayyyyy!!!
tinggal beberapa hari je lagi we gonna fly to PARIS & LONDON!
ya Allah! nikmat dr Allah yg tak terhingga..
betul laa bagai di kata kita dibayar dgn apa yg kita usahakan..

paling best bisnes inilah yg tidak mengira siapa kita sebelum ini..
semua mampu dapat & rasai nikmat yg sama...!!
 baru la adil,kan..kan..

dan as usual
TASHA & Mr.Azril are invited to attend briefing ttg trip we'ols ke europe nanti..
actual it's our 2nd trip to PARIS with this business
but it's our 1st time to LONDON
so mmg sentiasa excited!!!

enjoy viewing!


just arrived!
briefing session started!

and snap pic with our lovely MENTOR 
CDM Ramzi

Kursus Keusahawanan @ Desa Melawati 25/02/13

As-Salam 

yes!
as usual our kursus keusahawanan berjalan seperti biasa di Desa Melawati dan mmg syok sbb nya ini adalah kursus yg mana kita dikongsikan bagaimana cara nak dapat extra $$$..
inilah bezanya kursus kami dgn kursus2 kat opis tu..
hehehe..

jom layan tgk gelagat we'ols jom!

full house!
usahawan2 lelaki yg sentiasa back-up di bahagian belakang

dan mcm biasa setiap kali majlis ilmu kita ada hadiah special utk semua usahawan..
dan inilah usahawan2 yg bertuah memenagi hadiah2 istimewa..


CDM line

and last but no least
perkongsian hebat dr pemimpin kesayangan kami
CDM Ramzi

Mr.Azril Chinese Family..

As-Salam 

heyya uols..for this entry i would like to share with all of u something yg TASHA sendiri rasa excited nak share..hehehe..
orait TASHA rasa ramai yg tahu Mr.Azril mmg ada keturunan keluarga berbangsa Cina..
and that's why bile chinese new year je we'ols mmg akan g melawat rumah uncles Mr.Azril..

dan baru2 ini, kami telah ke Jerantut utk melawat mendiang datuk Mr.Azril di sana..
dan masa ni laa first time TASHA berul2 dapat berjumpa dgn family Mr.Azril dan mereka semua so sporting!

jom layan tgk all this piccas!


my MIL dgn adik beradik beliau..


me with my unties

Monday, February 25, 2013

BMW Bluelicious presenting! Majlis Ilmu @ B32 23/02/13

As-Salam 

alhamdulillah baru2 ini di majlis ilmu di B32 Batu Caves tibalah kembali giliran kumpulan kami dalam BMW Team utk berkongsi ilmu ttg produk hebat keluaran syarikat & tips utk berjaya bersama kumpulan dalam bisnes yg sdang kami lakukan kini..

and as usual mmg kalau sampai jer turn BMW Bluelicious ni mmg havoc tak hengat punya lar..hahahaha maklum laa mmg team we'ols semua berjiwa muda even dah beranak pinak..
sbb life mmg enjoy bila bersama dgn bisnes ini..

dan jom kite cuci mata tgk moment2 best sepanjang sesi perkongsian ilmu dijalankan!
enjoy viewing!

setiap kali majlis ilmu mmg clz akan full-house!
sbb smua tahu akan kepentingan ilmu dlm bisnes ini..

TASHA sendiri menggalas tanggungjawab sebagai emcee pada majlis tersebut
bukan senang taw nak jadi emcee
anchor dlm sesuatu majlis supaya tidak hambar..
wink!

dan sesi perkongsian hebat ttg produk Premium Beautiful dr pemimpin hebat
DSM Kauthar Choco
sebelum ini dah 2x pakai PB tanpa tahu apa kelebihan produk ini
tetapi 
buat kali ketiga pakai PB terus dapat kongsikan kelebihan ttg produk dan terus berbisnes bersama produk hebat ini..

dan kini syarikat telah pun keluarkan satu produk baru yg superb hebat!
BIO VELOCITY
dan pemimpin hebat yg berkongsi ttg produk ini adalah 
DDM SHUKUR
mmg mantap ar produk tersebut
testimoni dapat dilihat secara LIVE ketika demonstrasi dilakukan..

dan pemimpin kesayangan kami dalam team BMW Bluelicious
yg berkongsi ttg AZAM & IMPIAN ketika majlis ilmu berlangsung
CDM AZRIL FIKRY
perkongsian dari hati & dapat sentuh hati audiences yg datang..

slot motivasi & semangat dari pemimpin hebat
CDM SITI ROHANA

wow!
dah macam paparazzi..
hehehe

one of our protege yg dapat special gift dr madam
tahniah
SSM MIELA



here we go
mommies in the house
biar anak ramai janji badan sihat & cantik!

BMW Team!

million of thanx to pengasas BMW TEAM
CDM RAMZI & CDM KAK INA

dan kepada semua barisan usahawan tahniah kerana bijak mengambil pluang ini..
pegang erat peluang ini
demi masa depan yg penuh jaminan

dan ANDA pula bagaimana?
jom bersama kami merubah kehidupan ke arah yg lebih baik & menggembirakan!
bersama BMW TEAM kita akan dibimbing dari zero menjadi usahawan professional bersama dgn produk2 yg dah terbukti hebat!

CALL ME NOW
and book your appointment!
0133939466

Wednesday, February 20, 2013

Testimoni Premium Beautiful : pregnant!

As-Salam

Alhamdulillah dapat perkhabaran gembira drpd customer..
betul laa bagai dikata..
doa-doa gak tp yg penting kita kena "ikhtiar"

dan testimoni terbaru pengguna Premium Beautiful yg mmg konsisten..
  alhamdulillah 
mendapat perkhabaran gembira apabila disahkan hamil 6 minggu selepas memakai Premium Beautiful corset..
and as usual TASHA mmg antara yg paling happy bile dgr kawan2 dah rezeki anak ni..
ye laa rezeki ni mmg Allah yg bagi..
tak salah jika kita ikhtiar utk dapatkan ia..
insyaAllah dgn izin dari-Nya pasti juga akan jadi milik kita...

dan yg pastinya dgn penggunaan PB kita mesti lah pakai dgn konsisten sekurang2nya 8 jam sehari..
senang cakap working hours laa..

dan jika uols nak dapatkan khidmat nasihat ttg cara penggunaan yg betul ttg Premium Beautiful & produk-produk lain yg seangkatan dengan nya,
  do lemme guide you..
 TASHA sendiri boleh share kan pengalaman TASHA selama 5 tahun bersama dgn produk-produk ini..
kesihatan terjamin!

CALL ME!

Tuesday, February 19, 2013

Bile babah mengajar anaknya membaca..hihihi

As-Salam

Yup arini Hazel kena cucuk lagi utk pneumococcal 2nd dose..
so as usual we'ols pun g laa Pusat Perubatan Naluri utk ambik injection for Hazel..

And while we are waiting for Hazel punya turn to see the doc, 
nak tahu ape yg anak beranak ni buat...

Hehehehe..
tgk nie...



tu diaaa babah dia dok ajar anak-anak beliau membaca katanyer..

bersungguh haaa..
hehehe

Damian pun nak tumpang sekaki katanyer..



hahahaha
Damian pun membaca jugek...

bersungguh haa anak dara ni nengok majalah tu..

Monday, February 18, 2013

Video : FREE Trip To Switzerland...yippee!

As-Salam

..enjoy viewing..



owh teringat sungguh masa bercuti ke Switzerland in year 2010 masa tu..
lebih syiok lagi sebabnya we'ols semua pergi for FREE!
everything was FREE, FREE & FREE hokay!
5 starts package lagi!

tu laa kan..
pada TASHA kalau laa Allah tak jumpakan peluang untuk berbisnes bersama syarikat Hai-O dan produk Premium Beautiful
memang mustahil utk TASHA sendiri rasai nikmat yg bagaikan mimpi ini..
TAPI
ini smua bukan mimpi lagi kerana dah pun jd kenyataan!
kenangan yg sangat manis!

and just wanna share with all of u guys
Switzerland was my fifth FREE trip with Premium Beautiful business..
and it is true

"langkah beribu batu hanya bermula dgn langkah pertama"

dan
jangan takut untuk melangkah kerana ada ramai yg ingin memimpin kita dalam sepanjang perjalanan di dalam bisnes ini..

change your life with us!
be in the right group
BMW Team
every single step YOU will be guided!

CALL ME NOW!
013 39 39 466

Sunday, February 17, 2013

Majlis ilmu B32 16/02/13

As-Salam

Owh bestnya! 
dpt hadiri majlis ilmu @ kursus keusahawanan setelah bercuti panjang semperna
 Chinese New Year..

Dan yup ni TASHA nak share buat semua shbt yg sudi singgah ke blog TASHA ini kepelbagaian ilmu dan suasana yg sgt best buat TASHA dan kami smua di dalam bisnes ini..

Enjoy viewing!





bersama barisan CDM-CDM senior

head of B32
CDM Azlan Deraman

betapa ramainya insan yg sedar akan kepentingan majlis ilmu di dalam bisnes ini..

fuhhh!
mmg power ayat ini..
tq CDM Azielawa

lagi ayat power ttg bentuk badan wanita
"jgn biarkan badan kita macam 'agar-agar bergerak'.."
hahahaha
tak dapat bayangkan..
sib baik laa ada Premium Beautiful
it really helps!


ramai yg dah ketahui ttg kehebatan berbisnes bersama Premium Beautiful
dan ramai juga telah ketahui kehebatan kumpulan B32
dan
choose your right group
kejujuran,ketelusan,keikhlasan adalah kriteria penting dlm berniaga
yes!
bersama BMW Team nikmat bisnes yg sebenar akan anda rasai
let's be part of us now!

CALL ME
and make your appointment!

Friday, February 15, 2013

FREE Trip to Hong Kong, yeah..!!!

Terbukti! Syarikat yang paling tepat untuk kita pilih..

As-Salam

heyya my love followers & blog readers..
again & again thnx a lot coz sudi singgah cuci mata kat blog TASHA ni ye..
dan for this entry, i would like to share with all of u out there..
 WHY I CHOOSE HAI-O MARKETING?

jeng...jeng..jeng..

orait!
same as uols..
for sure uols dengar mcm2 cerita ttg syarikat Hai-O ni, kan..
baik buruk semua ada..
dan pd TASHA itu adalah lumrah..

TETAPI
pernah tak kita bagi peluang pada diri kita sendiri utk kaji dgn sebaiknya latar belakang ttg syarikat Hai-O ini yang sebenarnya..??

haaa meh nak share dgn uols semua..
TASHA sendiri bukan lah insan yg hebat pun..
tetapi alasan TASHA memilih syarikat Hai-O utk menjana pendapatan hingga ke angka yg tak pernah terjangka sebelum ini salah satunya adalah kerana kekukuhan
"SYARIKAT"
Hai-O Marketing

Jom kita tgk bukti jom!


1) MEMILIKI BANGUNAN SENDIRI

     - yup! mcm uols sendiri ketahui Hai-O memiliki bangunannya sendiri..kita sendiri tahu bukan calang2 syarikat yg boleh memiliki aset bangunan mereka yg tersendiri melainkan syarikat itu benar2 dah establish! dan Hai-O dah ada 2 bangunan sendiri di Klang & uols boleh check-it out sendiri betapa besarnya bangunan milik syarikat Hai-O ini..








2) PENGIKTIRAFAN DRPD KPDNHEP & KPDNKK

    -- yeee...semua org berbisnes pasti tahu kalau nak buka syarikat atau nak build-up bisnes mesti kena melalui ini badan kerajaan ini iaitu KPDNHEP (dulu) & KPDNKK (kini). Inilah badan kerajaan yg bertanggungjwb menarik lesen2 syarikat2 yg tdk berdaftar dan menjalankan perniagaan tak mengikut etika..tetapi Hai-O dgn bangganya TASHA nak share dgn uols telah mendapat pengiktirafan secara esklusif hokay dari badan kerajaan ini..tgk aje bukti keratan akhbar di bawah ini..








 Dato Sri sendiri telah merasmikan Majlis Ulangtahun Hai-O yg ke 20 tahun lepas (2012)

sempat gak laa TASHA take photo dgn Dato Sri Ismail Sabri
ayahanda Dafi tueeeee..ihiks!


3) PENGIKTIRAFAN DRPD FORBES ASIA

    -- ok..klu uols tak tahu tak mengapa..sebab dulu pun TASHA tak tahu juga apa Forbes ni..tetapi kalau org bisnes diorg mmg tahu kehebatan pengiktirafan drpd Forbes ini..apa yg perlu kita tahu syarikat Hai-O mendapat pengiktirafan dr Forbes ini selama 4 tahun "berturut-turut" dan kejayaan yg membanggakan ini "tdk pernah" lagi dimiliki ileh mana-mana syarikat selain drpd syarikat Hai-O...utk pengetahuan kita bersama Forbes ini adalah penganugerahan yg diberikan kepada usahawan2, syarikat2, org2 perseorangan yg memiliki kejayaan & kekayaan dlm karier mereka...dan Hai-O telah terbukti salah satu antara syarikat yg membuktikan kejayaannya.





5) PENGIKTIRAFAN DARI PERDANA MENTERI

    -- ini antara yg TASHA paling suka! yes! syarikat Hai-O telah mendapat pengiktirafan daripada orang No.1 Negara siapa lagi kalau Perdana Menteri Malaysia..dari zaman Pak Lah menjadi PM, beliau telah memberikan perngiktirafan kepada syarikat Hai-O dan kini Dato Sri Najib sebagai PM juga telah memberikan pengiktirafan kepada syarikat Hai-O..dan seorang lagi insan kebanggaan negara iaitu Tun Mahathir Mohamad juga memberi pengiktirafan Anugerah Bintang Syarikat Harapan!
uols, kalau syarikat main2 atau cikia2 takkan PM nak datang iktiraf wooo..mereka pun kena jaga imej sebelum nak bagi pengiktirafan..tetapi dengan syarikat Hai-O semuanya TERBUKTI!








5) KERATAN AKHBAR & LAIN-LAIN PENGIKTIRAFAN

    -- dan yes ramai yg tahu betapa byk nya pengiktirafan yg syarikat Hai-O telah kecapi selama 21 tahun beroperasi..dan pengiktirafan2 inilah yg membuatkan sarikat Hai-O kekal sehingga hari ini..dengan liputan meluas dari media seperti suratkhabar & televisyen membuatkan kedudukan syarikat bertambah kukuh!





itulah ia antara bukti-bukti kekukuhan syarikat Hai-O..
kalau nak ikutkan banyakkkkk sangat2 lagi
tp pada TASHA ini sudah cukup membuktikan kehebatan syarikat Hai-O ini..

sebab itu to be honest,
 pd TASHA kita sebagai orang dewasa yg punya akal dan minda ini jangan laa cepat melatah meletakkan tanggapan yg bukan2 selagi kita tak "betul-betul" tahu kesahihannya..
takde faedahnya hanya dgr kata2 orang lain yg kebanyakkannya hanya banyak terpengaruh dr cerita2 mereka2 yg suka berada di takuk yg sama & tiada impian utk kejayaan dlm kehidupan masa depan....
just ask ourselves..
"takkan laa kita yg bijak ni boleh senang terpengaruh dgn orang2 yg cenggini,kan.."
hehehehe


dan alhamdulillah
syarikat Hai-O tahun ini telahpun mencapai usia 21 tahun di Malaysia..
kejayaan yg sangat membanggakan!
dan jika uols nak tahu bagaimana CARA YANG BETUL utk berbisnes bersama syarikat Hai-O, 
do call me now & let me show u the way to be success with us!
yeay!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...