Saturday, February 2, 2013

Speaker of the day : i felt honoured..

As-Salam

syukur alhamdulillah..
pd Majlis Penganugerahan SM & SSM yg telah berlangsung pd January lepas
 TASHA rasa sangat bertuah kerana terpilih mewakili syarikat utk menjadi speaker of the day!

tahun baru & permulaan baru yg sangat hebat buat TASHA sendiri kerana diberi peluang berlian ini..
sebab bukan calang2 tau nak terpilih menjadi speaker syarikat..
nak dijadikan cerita lagi apabila TASHA,
  the only one speaker 
yg berucap pd hari tersebut..
coz selama ini tak 2 atau 3 speaker yg akan berucap di atas pentas itu..
so lagi laa nervous!

tapi apa2 pun ini mmg kenangan yg sangat indah buat TASHAsendiri..
ye laa kat mana2 pun ada usahawan PB bersama Hai-O dan kat mana2 pun ada usahawan yg bergelar Crown Diamond Manager (CDM)..
TETAPI 
bukan semua diberi pluang seperti apa yg telah TASHA miliki ini..
rasa bersyukur sangat2..

jom tgk saat2 bermakna buat TASHA sepanjang majlis berlangsung..

 CDM Chan
thn for this great opportunity!

 nyanyi dulu lagu kat video clip

 para usahawan yg super sporting!!!



 nyanyi & menari lagi!
hooray hooray..hiphip hooray..!

my speech started!



 barisan VIPs



 fuhhh!
kusyuk sungguh audiences..

and tu lah antara sweet memories semasa majlis berlangsung..
alhamdulillah byk sangat2 +ve feedback yg TASHA terima setelah selesai berucap..
bersyukur sangat2 sepanjang ucapan semuanya berjalan dgn lancar..



 dan terima kasih buat pihak syarikat
Hai-O Marketing
u're the great!

 special pose with 
Mr Tan Kai Hee


and last but not least

 I FELT HONOURED!



dan kepada uols semua yg nak tahu bagaimana utk generate pendapatan hingga ke 5-6 angka bersama Premium Beautiful, dont feel hesitate to make ur appointment with me
coz i gonna show u the way to be success!

"usahawan berjaya bukan dilahirkan tetapi mereka dididik, diasuh & dibimbing utk menjadi usahawan yg berjaya..."

ayat ini menunjukkan kita memang ada peluang utk menjadi usahawan berjaya..
relakan diri dibimbing..
insyaallah kejayaan akan menjadi milik kita!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...