Sunday, February 10, 2013

NDO Part I : Menggapai Impian Bermula Dgn Imiginasi

As-Salam

syukur alhamdulillah dgn izin darinya 
TASHA & team telahpun mengadakan 
NDO 
(New Distributor Orientation)
 dgn jayanya..

berlokasi di Hotel De Palma Ampang sesi NDO ini diadakan pd Sabtu (9/2/13)
inilah yg membezakan org biasa-biasa dgn insan luar biasa..
 tgh org lain subuk pulang ke kampung tetapi usahawan2 baru ini benar2 hebat dgn meluangkan masa mereka utk mengambil ilmu..
kagum!



apa itu NDO?

orait..semua pun mmg tahu kehebatan syarikat Hai-O dan produk Premium Beautiful..

TETAPI!

dalam kumpulan kami bersama 
Blue Mania World 
(BMW Team),
kita akan dibimbing bagaimana utk bermula sebagai usahawan..
dan
yg hadir dlm sesi NDO kebanyakkannya adalah usahawan2 baru yg nampak dgn jelas pluang yg bakal dikecapi bersama dgn bisnes Premium Beautiful bersama kumpulan kami..

sebab itu kita ada dgr ayat ini
"usahawan yg berjaya bukan dilahirkan tetapi mereka diasuh, dibimbing dan dididik 
utk menjadi usahawan yg berjaya"

so kita hanya perlu relakan diri kita utk dibimbing sahaja..
confirm jadi!

jom kita tgk moment best sepanjang sesi NDO berlangsung..
yeay!
 

antara insan terpenting dalam majlis
bakal CDM Intan sebagai emcee
dan
DDM Shukur menjadi penyelia PA system


antara peserta yg hadir


dan TASHA sendiri diberi tanggungjawab utk berkongsi tentang ilmu produk hebat 
Premium Beautiful
perkongsian yg sangat terperinci..



dan antara yg paling penting adalah
cara mendapatkan ukuran Premium Beautiful dgn betul!
yg ni yg ramai tahu tak smua orang yg bergelar usahawan PB  kat luar sana yg tahu dan pandai ambil ukuran yg betul..
tetapi bersama kami di
 BMW Team 
kita akan diberi tunjuk ajar dgn jelas!


sesi praktikal cara utk mengambil ukuran Premium Beautiful dgn betul




jangan memain eh..
LELAKI pun diberi ilmu ttg cara utk mendapatkan ukuran PB
(gambar di atas adalah pasangan suami isteri ye)

dan seterusnya speaker yg berucap adalah direct CDM pd TASHA
siapa lagi kalau bukan my beloved husband
CDM Azril Fikry

Mr.Azril byk berkongsi tips dan idea dalam memperkembangkan bisnes ini..
lebih menarik ttg sesi NDO yg kami adakan kerana mentor kita siap tunjuk cara camne nak mulakan bisnes bersama Premium Beautiful ini.
again..
secara terperinci ye..
dari yg zero tak tahu langsung ttg ilmu berbisnes
mmg bila end of session, mereka dah jelas dan ada idea bagaimana nak mulakan bisnes ini




dan syukur alhamdulillah
inilah dikatakan 
TEAM WORK!
our beloved mentor dalam BMW Team
CDM Ramzi & CDM Zalina
sudi luangkan masa utk bersama dgn usahawan2 baru


paling best bila CDM Ramzi berkongsi slot semangat & motivasi

terima kasih ye!

again..
Congratulations to all participants!
utk sesi NDO Part I ini
dan pastinya ada lagi sesi seperti ini tidak lama lagi..

peace yaw!

dan kepada anda yg ingin bersama kami..
let's make ur appointment with us..
coz
in our team
every single step YOU will be guided till you SUCCESS!


CALL ME!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...