Friday, February 1, 2013

Betul ke dah tahu tentang Premium Beautiful nie..??

As-Salam

99% mmg smua kenal dgn produk hebat Premium Beautiful..tetapi setelah hampir 5 tahun TASHA berkecimpung dgn produk PB ini, apa yang TASHA dapati tak sampai 50% pun yg 'BETUL-BETUL' tahu apa kelebihan pd produk PB..
sbb tu jadinya kes2 dah beli tp terperuk je dlm almari..dan to be honest tu laa tandanya kita sedang buat pembaziran..

Satu perkara yg perlu kita ketahui tak kira lah apa produk pun tapi kalau diri kita sendiri takde inisiatif utk mengamalkannya, buat apa pun takkan jadi punya..
Dan sbb itu kami di BMW Team mmg menitikberatkan info2 penting ttg produk PB ini..
antara perkara penting lagi kita akan ditunjukkan cara utk mengukur,cara utk pakai,cara membasuh & menjaga PB dgn betul..
apabila smuanya betul itu yg dah 5 tahun pun, set PB TASHA masih lagi tahan dan kelihatan spt baru..(ini pengalaman sendiri ye..)..
warranty whole life time and its FREE ok! wink!

Semua wanita sanggup berhabis utk tampil sihat & cantik..dan bsama PB apa yg akan kita rasai adalah proses pemulihan kesihatan & pembentukan badan yg stabil..sebab itu PB ini wajib pakai 'konsisten' at least 8 jam sehari sudah memadai..

To all woman out there yg nak tahu lebih detail ttg PB..
 just PING me and i'll share the experience.
"kerna dirimu begitu berharga"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...