Monday, February 25, 2013

BMW Bluelicious presenting! Majlis Ilmu @ B32 23/02/13

As-Salam 

alhamdulillah baru2 ini di majlis ilmu di B32 Batu Caves tibalah kembali giliran kumpulan kami dalam BMW Team utk berkongsi ilmu ttg produk hebat keluaran syarikat & tips utk berjaya bersama kumpulan dalam bisnes yg sdang kami lakukan kini..

and as usual mmg kalau sampai jer turn BMW Bluelicious ni mmg havoc tak hengat punya lar..hahahaha maklum laa mmg team we'ols semua berjiwa muda even dah beranak pinak..
sbb life mmg enjoy bila bersama dgn bisnes ini..

dan jom kite cuci mata tgk moment2 best sepanjang sesi perkongsian ilmu dijalankan!
enjoy viewing!

setiap kali majlis ilmu mmg clz akan full-house!
sbb smua tahu akan kepentingan ilmu dlm bisnes ini..

TASHA sendiri menggalas tanggungjawab sebagai emcee pada majlis tersebut
bukan senang taw nak jadi emcee
anchor dlm sesuatu majlis supaya tidak hambar..
wink!

dan sesi perkongsian hebat ttg produk Premium Beautiful dr pemimpin hebat
DSM Kauthar Choco
sebelum ini dah 2x pakai PB tanpa tahu apa kelebihan produk ini
tetapi 
buat kali ketiga pakai PB terus dapat kongsikan kelebihan ttg produk dan terus berbisnes bersama produk hebat ini..

dan kini syarikat telah pun keluarkan satu produk baru yg superb hebat!
BIO VELOCITY
dan pemimpin hebat yg berkongsi ttg produk ini adalah 
DDM SHUKUR
mmg mantap ar produk tersebut
testimoni dapat dilihat secara LIVE ketika demonstrasi dilakukan..

dan pemimpin kesayangan kami dalam team BMW Bluelicious
yg berkongsi ttg AZAM & IMPIAN ketika majlis ilmu berlangsung
CDM AZRIL FIKRY
perkongsian dari hati & dapat sentuh hati audiences yg datang..

slot motivasi & semangat dari pemimpin hebat
CDM SITI ROHANA

wow!
dah macam paparazzi..
hehehe

one of our protege yg dapat special gift dr madam
tahniah
SSM MIELA



here we go
mommies in the house
biar anak ramai janji badan sihat & cantik!

BMW Team!

million of thanx to pengasas BMW TEAM
CDM RAMZI & CDM KAK INA

dan kepada semua barisan usahawan tahniah kerana bijak mengambil pluang ini..
pegang erat peluang ini
demi masa depan yg penuh jaminan

dan ANDA pula bagaimana?
jom bersama kami merubah kehidupan ke arah yg lebih baik & menggembirakan!
bersama BMW TEAM kita akan dibimbing dari zero menjadi usahawan professional bersama dgn produk2 yg dah terbukti hebat!

CALL ME NOW
and book your appointment!
0133939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...