Friday, February 15, 2013

Terbukti! Syarikat yang paling tepat untuk kita pilih..

As-Salam

heyya my love followers & blog readers..
again & again thnx a lot coz sudi singgah cuci mata kat blog TASHA ni ye..
dan for this entry, i would like to share with all of u out there..
 WHY I CHOOSE HAI-O MARKETING?

jeng...jeng..jeng..

orait!
same as uols..
for sure uols dengar mcm2 cerita ttg syarikat Hai-O ni, kan..
baik buruk semua ada..
dan pd TASHA itu adalah lumrah..

TETAPI
pernah tak kita bagi peluang pada diri kita sendiri utk kaji dgn sebaiknya latar belakang ttg syarikat Hai-O ini yang sebenarnya..??

haaa meh nak share dgn uols semua..
TASHA sendiri bukan lah insan yg hebat pun..
tetapi alasan TASHA memilih syarikat Hai-O utk menjana pendapatan hingga ke angka yg tak pernah terjangka sebelum ini salah satunya adalah kerana kekukuhan
"SYARIKAT"
Hai-O Marketing

Jom kita tgk bukti jom!


1) MEMILIKI BANGUNAN SENDIRI

     - yup! mcm uols sendiri ketahui Hai-O memiliki bangunannya sendiri..kita sendiri tahu bukan calang2 syarikat yg boleh memiliki aset bangunan mereka yg tersendiri melainkan syarikat itu benar2 dah establish! dan Hai-O dah ada 2 bangunan sendiri di Klang & uols boleh check-it out sendiri betapa besarnya bangunan milik syarikat Hai-O ini..








2) PENGIKTIRAFAN DRPD KPDNHEP & KPDNKK

    -- yeee...semua org berbisnes pasti tahu kalau nak buka syarikat atau nak build-up bisnes mesti kena melalui ini badan kerajaan ini iaitu KPDNHEP (dulu) & KPDNKK (kini). Inilah badan kerajaan yg bertanggungjwb menarik lesen2 syarikat2 yg tdk berdaftar dan menjalankan perniagaan tak mengikut etika..tetapi Hai-O dgn bangganya TASHA nak share dgn uols telah mendapat pengiktirafan secara esklusif hokay dari badan kerajaan ini..tgk aje bukti keratan akhbar di bawah ini..








 Dato Sri sendiri telah merasmikan Majlis Ulangtahun Hai-O yg ke 20 tahun lepas (2012)

sempat gak laa TASHA take photo dgn Dato Sri Ismail Sabri
ayahanda Dafi tueeeee..ihiks!


3) PENGIKTIRAFAN DRPD FORBES ASIA

    -- ok..klu uols tak tahu tak mengapa..sebab dulu pun TASHA tak tahu juga apa Forbes ni..tetapi kalau org bisnes diorg mmg tahu kehebatan pengiktirafan drpd Forbes ini..apa yg perlu kita tahu syarikat Hai-O mendapat pengiktirafan dr Forbes ini selama 4 tahun "berturut-turut" dan kejayaan yg membanggakan ini "tdk pernah" lagi dimiliki ileh mana-mana syarikat selain drpd syarikat Hai-O...utk pengetahuan kita bersama Forbes ini adalah penganugerahan yg diberikan kepada usahawan2, syarikat2, org2 perseorangan yg memiliki kejayaan & kekayaan dlm karier mereka...dan Hai-O telah terbukti salah satu antara syarikat yg membuktikan kejayaannya.





5) PENGIKTIRAFAN DARI PERDANA MENTERI

    -- ini antara yg TASHA paling suka! yes! syarikat Hai-O telah mendapat pengiktirafan daripada orang No.1 Negara siapa lagi kalau Perdana Menteri Malaysia..dari zaman Pak Lah menjadi PM, beliau telah memberikan perngiktirafan kepada syarikat Hai-O dan kini Dato Sri Najib sebagai PM juga telah memberikan pengiktirafan kepada syarikat Hai-O..dan seorang lagi insan kebanggaan negara iaitu Tun Mahathir Mohamad juga memberi pengiktirafan Anugerah Bintang Syarikat Harapan!
uols, kalau syarikat main2 atau cikia2 takkan PM nak datang iktiraf wooo..mereka pun kena jaga imej sebelum nak bagi pengiktirafan..tetapi dengan syarikat Hai-O semuanya TERBUKTI!








5) KERATAN AKHBAR & LAIN-LAIN PENGIKTIRAFAN

    -- dan yes ramai yg tahu betapa byk nya pengiktirafan yg syarikat Hai-O telah kecapi selama 21 tahun beroperasi..dan pengiktirafan2 inilah yg membuatkan sarikat Hai-O kekal sehingga hari ini..dengan liputan meluas dari media seperti suratkhabar & televisyen membuatkan kedudukan syarikat bertambah kukuh!





itulah ia antara bukti-bukti kekukuhan syarikat Hai-O..
kalau nak ikutkan banyakkkkk sangat2 lagi
tp pada TASHA ini sudah cukup membuktikan kehebatan syarikat Hai-O ini..

sebab itu to be honest,
 pd TASHA kita sebagai orang dewasa yg punya akal dan minda ini jangan laa cepat melatah meletakkan tanggapan yg bukan2 selagi kita tak "betul-betul" tahu kesahihannya..
takde faedahnya hanya dgr kata2 orang lain yg kebanyakkannya hanya banyak terpengaruh dr cerita2 mereka2 yg suka berada di takuk yg sama & tiada impian utk kejayaan dlm kehidupan masa depan....
just ask ourselves..
"takkan laa kita yg bijak ni boleh senang terpengaruh dgn orang2 yg cenggini,kan.."
hehehehe


dan alhamdulillah
syarikat Hai-O tahun ini telahpun mencapai usia 21 tahun di Malaysia..
kejayaan yg sangat membanggakan!
dan jika uols nak tahu bagaimana CARA YANG BETUL utk berbisnes bersama syarikat Hai-O, 
do call me now & let me show u the way to be success with us!
yeay!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...