Sunday, February 17, 2013

Majlis ilmu B32 16/02/13

As-Salam

Owh bestnya! 
dpt hadiri majlis ilmu @ kursus keusahawanan setelah bercuti panjang semperna
 Chinese New Year..

Dan yup ni TASHA nak share buat semua shbt yg sudi singgah ke blog TASHA ini kepelbagaian ilmu dan suasana yg sgt best buat TASHA dan kami smua di dalam bisnes ini..

Enjoy viewing!





bersama barisan CDM-CDM senior

head of B32
CDM Azlan Deraman

betapa ramainya insan yg sedar akan kepentingan majlis ilmu di dalam bisnes ini..

fuhhh!
mmg power ayat ini..
tq CDM Azielawa

lagi ayat power ttg bentuk badan wanita
"jgn biarkan badan kita macam 'agar-agar bergerak'.."
hahahaha
tak dapat bayangkan..
sib baik laa ada Premium Beautiful
it really helps!


ramai yg dah ketahui ttg kehebatan berbisnes bersama Premium Beautiful
dan ramai juga telah ketahui kehebatan kumpulan B32
dan
choose your right group
kejujuran,ketelusan,keikhlasan adalah kriteria penting dlm berniaga
yes!
bersama BMW Team nikmat bisnes yg sebenar akan anda rasai
let's be part of us now!

CALL ME
and make your appointment!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...