Sunday, December 22, 2013

Jom mandi laut yok!

As-Salam..

hi darlings...apa khabar..? lama ye TASHA tak share story kat my blog ni..nak mengarang tu yg bercinta tu..hihi..but it's ok..arini ada masa terluang sikit so leh share story dgn uols my beloved blog followers..yippee!

utk entry kali ni just nak share xtvt bersama anak-anak..kebetulan aritu balik kampung kenduri kawin adik sepupu so kalau dah balik ke Sitiawan, Perak tu mmg pluang laa nak g mandi laut kat Teluk Batik..bagi Damian & Hazel tgk laut camne kan..sbb selalu mandi pun asyik kat swimming pool je..hehehe..

and here TASHA nak share some of the moments masa mandi laut tu..jgn gelak tau sbb gambar semua sama je..sbb main kat tepi pantai je pun..hahahha

 dah sampai dah..
Damian memula tak biasa pijak pasir..
hehehe
 Hazel nerves..
nak g ke tanak..nak g ke tanak..
 ahhhh g je laaa..
air tuee!
hehehe
 lorrr nak berdiri pulok...
 ok Hazel!
makanya kita duduk je laa kat pasir ni je ye..
sbb kang mama tak sempat nak kejar awak dalam air nanti..
 tu diaaaa perenang hebat tepi pantai..
kihkih
great view
 ok family snap!
 air agak pasang masa nie
so ombak kuat
 a lovely moment bersama yg tersayang
dunia akhirat
kita enjoy!!!

Wednesday, December 4, 2013

Mula-mula hanya nak cuba..tapi sekarang dah jatuh cinta..

As-Salam

SYUKUR ALHAMDULILLAH..

bermula sebagai pengguna produk sahaja tetapi mereka bukan sahaja menjadi pengguna tegar produk-produk hebat seperti Premium Beautiful, BVSM, BBplus Collagen & sabun ketiak Marine Essence Beauty Bar dan pelbagai lagi produk2 lain, malahan lebih hebat apabila KINI mereka juga antara barisan USAHAWAN yg menjana pendapatan yg sgt lumayan daripada produk2 hebat ini!



inilah kelebihannya selain daripada kita dapat memperolehi khasiat daripada kehebatan produk, kita juga boleh menambah rezeki dgn secara tdk langsung..

kami di VLE SmartBeauty sentiasa berbesar hati utk membimbing & support semua insan2 yg ingin mula bergelar usahawan..tiada pengalaman atau pengetahuan dlm bidang perniagaan bukanlah satu masalah dan halangan utk kita mencuba. Rasullullah telahpun bersabda bahawa kita punya 9/10 rezeki dlm bidang perniagaan..jadi memang sangat UNTUNG pada kita yg mencuba!

Anda ingin bersama kami di VLE, call/whatsapp/pm/sms kami utk mendapatkan keterangan yg lebih lanjut..

Be with us in
 VLE
Vibrant Leaders Empire 
"Your Future Inspiration"

CONTACT US NOW!
0133939466 | 0182133923

Kebaikan Mineral Coffee adalah kopi ini berasaskan GARAM BULUH..

As-Salam

Apa khabar uols?? ini kali TASHA nak share story tentang kopi..kalau cite tentang kopi mmg TASHA sebelum ni bukanlah penggemar kopi..tapi sejak terminum 1 jenis kopi ini terus lah jatuh cintaaaaaa!!! haaa nak tahu kopi ape kan..kan..hehehehe..

Ok! Pagi-pagi atau petang-petang mahupun malam-malam minum kopi mmg sedap! dan ni TASHA ingin kongsikan sedikit info ttg kopi yg kini telah menjadi kegilaan ramai!

INI KOPI BUKAN SEBARANG KOPI..TAPI INI KOPI MEMANG TERBAIK DARI LADANG!


                                       MINERAL COFFEE

sedikit info yg TASHA ingin kongsikan ttg kopi mineral ini, AROMA istimewa Mineral Coffee nie berasal daripada bijian kopi Robusta dan GARAM BULUH organik semulajadi dari Korea.

Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga KAYA dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.

Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

RAMUAN UTAMA

Kopi Robusta, garam buluh

KEBAIKAN :

# Kaya dengan unsur ANTI PENGOKSIDAAN.
# Kaya dengan BAHAN MINERAL yg baik utk tubuh badan kita dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
# MENGHILANGKAN KELETIHAN fizikal dan mental.
# MELEGAKAN TEKANAN.
# Membantu MENURUNKAN BERAT BADAN.

dan pelbagai lagi kesan hebat kepada pengguna..
 
                        UOLS NAK RASAI SENDIRI KENIKMATAN KOPI MINERAL INI?!

                                   Ayuh! cepat buat tempahan uols semetara stok masih ada!
                                             CALL US NOW!
                   0133939466 | 0182133923

Friday, November 29, 2013

Salam Jumaat to all bloggers & readers..

As-Salam

Salam jumaat to all my beloved followers! Semoga hari ini mendatangkan rezeki besar & hebat buat kita bersama,amin..


Saturday, November 23, 2013

Bisnes Hebat Pilihan Ramai....

As-Salam

Apa khabar semua? hop uols baik2 ajer ya..syukur alhamdulillah dgn rezeki yg telah diberikan olehNya memang mebuatkan TASHA & team sangat2 happy dgn apa yg kami lakukan sekarang ini..

dan bercerita ttg bisnes..ofcoz kepada uols yg mengikuti perkembangan TASHA dalam blog ini memang dah tahu TASHA ni bukan laa seorg yg pandai berniaga..bermula dgn zero, takde pengalaman & memang tak tahu apa2 pun..tetapi kerana teringin sangat nak berjaya seperti seorg usahawan, hanya dgn niat ingin MENCUBA sahaja tetapi mmg membawa perubahan yg besar pada TASHA & kawan2 seperjuangan..

and here TASHA wanna share kenapa business kami best ofcoz kerana ada berisan insan2 hebat yg banyak sangat2 membimbing kami dari A-Z..tak tahu tak penting hanya dgn keinginan ingin belajar mmg kita boleh dapat ilmu meniaga yg sangat2 hebat di dalam bisnes ini...

 personal coaching
 table talk
 study case session

dari cara berbisnes dari segi offline hinggalah trend terkini iaitu berniaga secara online, serba serbi diberi tunjuk ajar dlm biz ini...jadi kami rasa sgt2 bertuah dapat bertemu jodoh dgn biz hebat ini dan paling best bersama kumpulan hebat!

TASHA pasti jika uols selalu pergi ke seminar motivasi, kebanyakkan pakar motivasi menyokong bahawa jika kita hendak berjaya dalam sesuatu bisnes yg kita ingin lakukan, maka pilihlah bisnes yg mempunyai 3 elemen iaitu

* PRODUK
* SISTEM
* MENTOR

ketiga-tiga elemen ini sgt penting dalam perjalanan kita ingin berjaya dalam dunia business..jadi syukur alhamdulillah kerana TASHA sendiri telah dipertemukan dgn bisnes yg tepat yg mempunyai 3 elemen penting tadi..

Ucapan terima kasih buat kumpulan besar kami iaitu MyBMW & B32 yg banyak memberi didikan dan dorongan kepada kami sepanjang berbisnes..jasa barisan mentor hebat dalam kumpulan besar kami amatlah dikagumi dan dihargai..

 study online
 majlis ilmu
 group discussion

and jika uols teringin utk mulakan satu bisnes tidak kira samada secara fulltime atau partime, kami sangat mengalu-alukan kedatangan uols utk bersama kami mengejar impian bersama!

dapatkan tempat anda segera bersama kami di kumpulan hebat yg akan membimbing uols dari mula hingga anda mencapai impian anda dalam berbisnes!

be with us now!

VLE
Vibrant Leaders Empire
"Your Future Aspiration"

Contact us for your appointment
0133939466 | 0182133923

LIKE US ON FB : www.facebook.com/smartbeauty39

Sunday, November 17, 2013

Marine Essence Shampoo : Bahan, Kegunaan & Kesan yang hebat!

As-Salam

Hi buat semua followers! apa khabar? arini hari minggu & TASHA ucapakan selamat bercuti buat semua..yg kena keje tu, jgn cedey2 ye..selamat bekerja diucapkan utk uols..

orait, for this entry TASHA nak berkongsi info dgn uols semua tentang satu produk hebat keluaran syarikat dan memang sangat sesuai utk semua pengguna wanita mahupun lelaki dan yg free-hair mahupun bertudung..

MARINE ESSENCE SHAMPOO

Shampoo Marine Essence mengabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani garam buluh juga pheno-SFE untuk :

* MEMBERSIH
* MENYIHATKAN
* MELEMBAPKAN

rambut anda dalam setiap cucian.



Ramuan-ramuan ekskusif yg terdapat di dalam shampoo Marine Essence ini sangat bermaafaat untuk menjadikan rambut lembut, licin dan berkilau.

ANTARA BAHAN & FUNGSINYA :-
1. GARAM BULUH
> Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut,

2. PHENO-SFE (Eksrak Teh Pu-Erh)
> menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit, kepala dan rambut (Anti-penuaan).
> membantu memulih dan memperbaharui sel-sel kulit.

3. EKSTRAK BIJI KAPAS
> mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan baik.

4. PROTEIN SUSU
> pelembap semulajadi untuk kulit kepala dan rambut.

                 MILIKI MARINE ESSENCE SHAMPOO SEKARANG dgn NILAI HEBAT!
                                                              dan semestinya 
                                             KESAN HEBAT PADA RAMBUT ANDA!
          
        MAKE YOUR ORDER NOW                                                      
                              0133939466 | 0182133923

Monday, November 11, 2013

Majlis Ulangtahun ke 21 HAI-O MARKETING disambut dgn penuh gemilang!

As-Salam

orait arini TASHA nak share dgn uols semua our latest event iaitu majlis meraikan usahawan2 jutawan yg hebat2 yg telah mencapai pangkat tertinggi di dalam syarikat iaitu sebagai :-

 Crown Diamond Manager
(CDM)

and as usual selama 5 tahun TASHA berkecimpung dlm bisnes ini, mmg setiap kali event or function yg diadakan oleh pihak syarikat akan dibanjiri oleh ribuan usahawan di seluruh MALAYSIA! bukti kekuatan syarikat HAI-O MARKETING SDN BHD.

and here TASHA nak share dgn uols our happy moment sepanjang majlis berlangsung..

enjoy viewing!



Kami sangat bertuah kerana mmg terbukti syarikat HOM mendapat sokongan penuh daripada pihak kerajaan & this is one of the reason i choosed HOM..dan pada hari gemilang tersebut majlis kami dirasmikan oleh YB DATO HAJI HASAN BIN MALEK yg merupakan MENTERI PERDAGANGAN DALAM NEGERI, KOPERASI & KEPENGGUNAAN (KPDNKK)

seperti kebiasaan, majlis HOM sentiasa dibanjiri oleh ribuan usahawan2 hebat dari seluruh pelusuk Malaysia..pelbagai kaum, bangsa, agama & pelbagai latar belakang..dari pekerja yg biasa2 sampailah mereka2 yg bekerjaya di dalam kumpulan professional..
Bridging People Across Boundaries
adalah tema pada majlis tersebut
and me with my leader merangkap my beloved husband
CDM AZRIL FIKRY
and tak sah kalau tak jemput artis popular utk menghiburkan kesemua tetamu yg hadir..dan pada hari tersebut kami dihiburkan dgn persembahan penyanyi bervokal hebat MISHA OMAR.
lagi best! pada majlis ulangtahun ke 21 HOM itu juga merupakan hari kelahiran produk terbaru syarikat iaitu PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANT! ohh excitednya nak pakai masa dalam pantang nanti!
dan here as u all dah kenali, our beloved mentors yg banyak bimbing kami dalam bisnes ini iaitu :
CDM RAMZI ABDUL & CDM ZALINA
and lebih bertuah lagi this year is our year!
me & my mentor pregnant sama2!
rezeki ALLAH, syukur alhamdulillah..
jejaka hebat berbisnes!
pose utk magazine sgttt kan!
ihiks!

our beloved protege
 beautiful Alang
 only we can make it happen!

so to all of you out there..
jika anda tidak tahu utk berniaga apa, tiada pengalaman, mahu dibimbing dalam perniagaan..
ini adalah pilihan yg terbaik buat anda!

let's be part of our team now!
&
every single step will be guided!

tiada siapa yg boleh bawa kita kepada satu perubahan hidup yg menggembirakan melainkan
DIRI SENDIRI
it's all in YOUR hands

CONTACT US NOW
&
make your appointment!
0133939466

Wednesday, November 6, 2013

Rahsiaku milik semua...


As-Salam 
 
olaa darlings! how are you my beloved followers..?! TASHA doakan supaya kita sama2 dikurniakan kesihatan yg baik dan akal yg waras utk menjalani kehidupan seharian kita yg serba mencabar ini..insyaAllah, Allah sentiasa di sisi kita..dont be worry..
 
And for this entry TASHA just wanna share lagi story about myself + my kids!! For those yg mmg follow my story life mmg tahu laa, almost selang setahun mesti TASHA akan give birth to a new baby! hehehe rezeki ALLAH tau mana leh tolak..rezeki takleh beli tau ni, tapi insyaAllah boleh ikhtiar..ihiks!
 
So dipendekkan cerita nah TASHA share je dgn uols my own progress started i get married..hehehe
 
It's Me!

2008 - pregnant.

2009 - deliver AIRY NUR AISYAH & pregnant back.

2010 - deliver AIRY DAMIAN MIQQAEL.

2011 - pregnant back.

2012 - deliver AIRY HAZEL MEDINNA.

2013 - pregnant back.

2014 - insyaAllah gonna deliver BABY AIRY pula.

Aha every year,after marriage TASHA pregnant, beranak, pregnant, beranak..SO WHAT?!! Hehehehe..Actually tp be honest I'm so proud to be a young mom with many kids! yg penting kita tahu jaga kesihatan & kecantikan luar dalam kita..
(psst: kalau cik abg kita tak geram tgk kita..masakan dapat anak beratur kan..kan..ihiks! sbb tu kena jaga body luar dalam..)
 
"kerana diriku begitu berharga!"
(^.^)
 

Thank you ALLAH 
for your presents - My kids!

Thank you HOM 
for your superb great products - Premium Beautiful, Maharani, BBPLUS Collagen & many more..
 
once again, 
 
Thank you ALLAH
 untuk semua rezeki ini...
syukur alhamdulillah!

here my latest pic wit my 5 months tiny baby yg sedang membesar in my tummy!


"..Rahsia ku kini milik semua.."
wink!

Tuesday, November 5, 2013

IRFAN KHAIRI & AZLAN DERAMAN : Seminar 2 Jutawan..

As-Salam

SALAM MAAL HIJRAH

heyye uols...tahun baru dgn semangat & rezeki lebih baru insyaallah..now TASHA tgh lepak kat starbucks nie belajar dgn kawan2 camne nak jadikan sesi online ini ber-$$$..ye ar dari dok asyik upload gambar sendiri je kan sekali-sekala apa salahnya mempelbagaikan lagi perkara2 yg nak di share..actually TASHA personally takde laa pandai sgt tp takpe sbb TASHA ada kawan2 yang mmg pandai part2 ni so boleh laa belajar dgn theyols! yeay!

orait cite ttg online marketing nie..arini TASHA nak share story betapa bertuah nya kami kerana our beloved mentors telah organize satu sesi seminar bersama 2 JUTAWAN HEBAT iaitu CDM Azlan Deraman yg power ttg strategi pemasaran secara offline & DR Irfan Khairi yg dah mmg terkenal dgn bidang yg beliau hebat kuasai iatu online marketing!

ok jom kita cuci mata tgk piccas yg sempat di snap masa tue..






 haaaa muka memasing excited sgt maklum laa bergambar dgn jutawan..
untung2 leh dapat tempias sikit..
ihiks!














syukur alhamdulillah..sepanjang satu hari berseminar bersama dgn 2 insan hebat ini mmg sgt2 awesome! syukur sgt2 sebab banyak info & knowledge baru yg kami pelajari..that's y ramai sahabat2 di luar sana memilih utk buat part time bersama bisnes ini kerana serba serbi diberi tunjuk ajar..so kalau kita tak pandai pun lelama leh jadi pandai,kan..kan..hihi

orait to all of u out there yg wanna be part of our team, jgn segan silu ye..contact us now & every single step YOU will be guided!

T.E.A.M
Together Everyone Achieve More

Natasha Aimee
0133939466
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...