Tuesday, June 25, 2013

Glamarous Dinner Diamond Night @ MIECC (22/6/13)

As-Salam

heyya uols!
yes masih terngiang-ngiang lagi event bersama RIBUAN USAHAWAN yg baru sahaja berlangsung baru-baru ini di MIECC The Mines
mmg havoc!
majlis dihadiri oleh usahawan-usahawan dari seluruh Malaysia dan mereka dari pelbagai latar belakang..
sangat mengujakan!

and here TASHA nk share dgn uols a lil bit moments ketika majlis berlangsung!

who care what other people wanna say
now you should
BELIEVE YOUR EYES!
(^.^)

there u go
view from the stage
RIBU-RIBUAN USAHAWAN

me & my beloved
CDM AZRIL

for ur information
here our mentor in MyBMW group
bacaan doa oleh
CDM USTAZ RAMZI
-tiada ragu-ragu-
dinner

us with our beloved mentor
from the right : CDM ZALINA, CDM RAMZI, CDM AZRIL & me CDM TASHA
wink!

congratulations to all diamonds!

congratulation to one of our biz partner
DSM Kauthar

one of speaker of the night
CDM Salha Zain
she's adorable

congratulations
DDM INTAN & DSM SHUKUR 
dapat lucky draw!
sebab tu untung buat biz husband & wife
dua2 rasa nikmat!

part of our team

greatest dads!

with our General Manager
MR TEO NGEE SIANG

with DSM ANNE

yup that's all for now..
gambar smua taken by my super iphong..
hahahaha
nanti dah dapat gambar cantik dari cameraman TASHA akan share lagi dgn uols ye

so
to all of u out there..
sampai bile mahu survey
lagi lama kita tunggu lagi jauh mereka telah rasai kejayaan dalam bisnes ini bersama kami
so let's be part of our team now!

bersama kami di
MyBMW 
each & every single step YOU will be guided!

call/sms/whatsapp/wechat
0133929466 | 0133939466
NATASHA AIMEE

"BELIEVE YOUR EYES"

Thursday, June 20, 2013

Berani Berubah..!!!

As-Salam

mesti uols pernah dengar perumpamaan ini..
"langkah beribu batu bermula dgn langkah yg pertama"

ayat tu mmg terang2 dah menjelaskan kalau kite mahukan perubahan kita harus mulakan..
hidup ni takleh nak cakap kat bibir sahaja tapi perlu selaras dgn tindakan..

dan TASHA sentiasa ingat kata-kata mentor TASHA..
kata beliau ;

"KEJAYAAN TIDAK PILIH SIAPA KITA KALAU KITA BETUL2 MAHU BERJAYA TETAPI YG MEMBEZAKAN KITA DGN ORANG YG DAH BERJAYA ADALAH TINDAKAN "

and here TASHA nak share pada uols semua antara insan2 yg berani dan mempunyai impian yg sangat tinggi dalam membentuk kehidupan yg lebih baik di masa hadapan..
(ini adalah di antaranya..nak masukkan semua alamatnya panjang berjela..hehehe)

oh ya dan satu lagi pesanan TASHA pd uols pembaca setia blog TASHA ini..
dalam kite membaca apa sahaja entry dalam blog ini..
"hati mau bersih.."
maybe orang lain tak dgr apa yg kite katakan dalam hati tetapi ingat Allah maha mengetahui..
setiap daripada mereka yg memilih utk bersama dgn kami dalam bisnes ini mmg nampak dgn jelas cara kerja kumpulan kami..
dan mereka bersedia dibimbing!







CONGRATULATIONS!
buat semua yg telah membuat langkah yg pertama..

dan jika uols ingin bersama kami
mulakan langkah anda sekarang!

Be with us & every single step will be guided!
MyBMW
DARE TO CHANGE!

0133929466 | 0133939466

Kami sayang kamu...!!!

As-Salam

untuk entry kali ini TASHA utk kali keberapa jutaan kalinya nak ucapkan sekali lagi jutaan terima kasih buat mentor-mentor kami yg sentiasa back-up kami sepanjang berbisnes..

macam yg TASHA pernah beritahu pd entry sebelum2 ini..
insan inilah yg tak pernah berkira dalam membantu kami mengecapi kejayaan hingga ke hari ini..
walaupun baru kenal dalam bisnes ini tetapi hubungan rapat megalahkan adik-beradik..

sebab itu sesipa yg memilih kumpulan kami dalam bisnes ini kalian semua pasti dapat rasai sentuhan emas dari mentor-mentor yg terbukti hebat ini..
bimbingan mereka bukan hanya kejar dunia tetapi juga persediaan apabila kita "di sana" kelak..
insyaallah saling ingat-mengingati.. 

terima kasih buat
CDM RAMZI & CDM ZALINA
ayahanda & bonda 
MyBMW Team
yg sentiasa berikan yg terbaik buat kami..


WE LOVE YOU!

Monday, June 17, 2013

Family Day @ Gold Coast Morib..sangat best!

As-Salam

orait for this entry TASHA nak share dgn uols cerita Family Day..
mmg best tahap gaban!
tak hengat punya dgn kelam kabut dgn anak masing-masing..
pastu dgn games yg sangat best!

here i presenting to all of u
FAMILY DAY MyBMW
@
GOLD COAST MORIB
9 & 10 JUNE 2013

MyBMW Family Day
Gold Coast Morib
tepi jalan pun sempat nak posing tue..
hehehe
Hazel's 1st time & Damian lak dah 2nd time goin to family day
MyBMW
 yeay dah sampai at lobby hotel
tgh tu The AIRYs membuli babahnye..
hehehe
haaaa sampai2 je TASHA dah kena lantik jadi ketua komander katanyerrrr!
 haaa sebab kena jadi AJK permainan laa pulok...
hahahaha
 its our 1st time step on the sand
same goes to him
hehehe
 lunch time!
tak semua dapat macam i dapat hokay!!!
MENTOR kesayangan yg suapkan makan
"ko ade..?!"
hahaha just kidding!
 bawak bola dgn sudu
 bersungguh adik nih
hehehe
 tu diaaa mak ayah main game
Jalan King Kong
hahaha lawok!
 ni dia antara orang2 kuat ketika family day
DDM INTAN & DSM KAUTHAR
 Cari gula-gula dalam tepung
game paling best!
ANU SIAPA PANJANG!
hahahaha
 dalam permainan pun kerjasama di antara ahli kumpulan diperlukan
sama macam berbisnes
game ni namanye
LU TEKA WA BUAT APE?
 our beloved mentor
CDM Azlan Deraman
sporting turut serta dalam game weols
owh dpt laa juga TASHA nak posing haa

once selesai aktiviti kat tepi pantai so weols pun terus kat water park nya utk
mandiiiiiiiii....!!!!!!

 our pham!
 tu dia bapak2 tunjuk bakat!
mak2 jaga anak & posing!
hehehehe

dan pada sebelah malam nya pula
kitorg ada special dinner

 CDM KAK MAR
 sebagai emcee pembukaan
 barisan mentor2 hebat
CDM KAK YAH, CDM KAK INA, CDM KAK ANA & CDM ABG LAN
 pastu..
mak jemah ni pulak kena take over mic
dgn anak ku yg digendong disebelah
huhu
 sesi pemberian hadiah
legaa skit babah take over kids
and celebrate birthday!!!
 smile!!!
we really had a great time!!!

 owesome!

itulah cerita ceritu weols sepanjang family day di Gold Coast Morib baru-baru ini
nampak sempoi tapi mmg menerujakan!
inilah bisnes kami!
bisnes seperti sebuah keluarga yg mmg takkan dapat di dalam bisnes lain
terima kasih buat semua team mate
MyBMW
insyaallah tahun depan kite akan buat lagi best punya!
hoorayyyyy!!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...