Thursday, June 20, 2013

Berani Berubah..!!!

As-Salam

mesti uols pernah dengar perumpamaan ini..
"langkah beribu batu bermula dgn langkah yg pertama"

ayat tu mmg terang2 dah menjelaskan kalau kite mahukan perubahan kita harus mulakan..
hidup ni takleh nak cakap kat bibir sahaja tapi perlu selaras dgn tindakan..

dan TASHA sentiasa ingat kata-kata mentor TASHA..
kata beliau ;

"KEJAYAAN TIDAK PILIH SIAPA KITA KALAU KITA BETUL2 MAHU BERJAYA TETAPI YG MEMBEZAKAN KITA DGN ORANG YG DAH BERJAYA ADALAH TINDAKAN "

and here TASHA nak share pada uols semua antara insan2 yg berani dan mempunyai impian yg sangat tinggi dalam membentuk kehidupan yg lebih baik di masa hadapan..
(ini adalah di antaranya..nak masukkan semua alamatnya panjang berjela..hehehe)

oh ya dan satu lagi pesanan TASHA pd uols pembaca setia blog TASHA ini..
dalam kite membaca apa sahaja entry dalam blog ini..
"hati mau bersih.."
maybe orang lain tak dgr apa yg kite katakan dalam hati tetapi ingat Allah maha mengetahui..
setiap daripada mereka yg memilih utk bersama dgn kami dalam bisnes ini mmg nampak dgn jelas cara kerja kumpulan kami..
dan mereka bersedia dibimbing!







CONGRATULATIONS!
buat semua yg telah membuat langkah yg pertama..

dan jika uols ingin bersama kami
mulakan langkah anda sekarang!

Be with us & every single step will be guided!
MyBMW
DARE TO CHANGE!

0133929466 | 0133939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...