Sunday, November 6, 2011

Beraya Haji di dalam studio...

As-Salam

woot! woot! selamat hari raya haji/korban/aidiladha...serupa jer smuanyer kan...hehehe...ok laa mcm dah di sgre kat korang arini raya haji (Ahad 06/11/11) pn.isteri bkerja...nak temankan smua pendengar setia..dan pn.isteri arini ke-udara di THR Gegar...haa ni station radio utk pendengar setia di Pantai Timur..org yg tak tinggal kat pantai timur pun leh gak dgr tapi kena dengar dari website THR Gegar or kat astro channel pun buleyyy...

ni korang layan kan je laa gelagat mak buyung sorang ni yg kena keje di raya haji..ihiks!

ye begini ler suasana pn.isteri ketika kat dalam studio...
biasa nyer comot! 
tp sbbkan raya arini, nak cumel2 skit..
ihiks! 
walopun gemoks!  
grrrrr...

sehari kalau tak jumpa mic kat depan nih mmg tak sah...
ngeh2ngeh...

haaa ni teman sekerja pn.isteri..
korang kenal kot..
Feeya ni x-Era..kitorang sama2 kat XFM juga..
tp dulu laa..
now Feeya yg cumel ni dah kat Sinar...radio no.1 wooooo!!!!

apa2 pun peace ar kat korang...
jgn muntah tgk gelagat mak buyung sorang ni eh...
meklum laa merentan tak dapat mkn rendang lagi nih..
balik kang nak belasah mertua punyer rendang yg sodappp..!!! 
yeay!

again,
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
buat korang semua..
semoga berbahagia bersama yang tersayang..
muaks darls!



Selamat Hari Raya AidilAdha...

As-Salam

dikesempatan ini, pn.isteri sekeluarga nak mengucapkan selamat hari raya aidiladha yg juge fofuler dgn panggilan raya haji & raya korban pd smua umat Islam..especially to u guys yg setia menjadi pengunjung ke blog pn.isteri yg tak seberapa ni...pn.isteri sgttttt menghargainye...


tahun ni raya korban kitorg sambut sederhana jer...dan tahun ni pn.isteri sambut bersama family MIL pn.isteri..sib baik laa mertua pun tgal kat KL...mama pn.isteri dah balik kampung dengan adik...lagi pun raya haji ni pn.isteri kena keje...grrrrrrr.....(sungguh tak ikhlas kan bunyiknyer)..hehehehe...biasa laaa bile ada pluang di hari2 keraian camni nak laa bersama keluarga kannnnn...tp nak buat cmne, "saye yg menurut perintah katanyer"..lalalalala...ihiks!

dan tahun ni adalah tahun ke-2 beraya korban dgn si kecik Damian...tp tahun ni plus lagi sorg yg tgh sarat dalam peyut pn.isteri ni haaaa...siang tadi g check-up, alhamdulillah sume dah hokayyyyy...!!! pn.isteri sgt seronott!...mudah2an dipermudahkan segala urusan utk kandungan ke-3 ni sama seperti Damian dulu...insyaAllah mudah2an...amin...

dan bercerita ttg 'korban' ni...for myself, mmg teringin rasanyer nak mengerjakan rukun Islam yg kelima ni...ternanti2 juga saat terpanggil utk ke sana...mudah2an waktu itu akan sampai tidak lama sahaja lagi...klu diizinkan utk mngerjakan umrah/haji di usia yg muda, alhamdulillah rasa bersyukur sesangat...sbb rasanyer bukan semua org yg berpeluang utk mendapat peluang sebegini...mudah2an pn.isteri & en.husben terpilih laa insyaAllah.. ;)

dari sudut lain pula, sebenarnyer mmg banyak pengorbanan yg kite lakukan dlm hidup kite ni kan...tak kisah laa korban kecil ke, besar ke...pd pn.isteri sedang dlm usia sekarang & dgn kesihatan yg baik yg Allah berikan kini, pn.isteri & en.husben mmg sanggup bkorban masa & tenaga utk berikan yg terbaik utk yg tersayang...for us, keluarga kitorang adalah nyawa kitorg...sekiranyer kitorg telah yg telah ditentukan utk berikan yg terbaik buat family kitorang, mmg pn.isteri & en.husben bersedia utk terima segala halangan, cabaran & rintangan yg bakal kitorg hadapi...insyaAllah mudah2an Allah permudahkan semua...

wah! luahan perasaan sgt kan..hehehe..bukan ape, kat sini pn.isteri nak mereka2 tahu...ape yg mereka nmpk pd pn.isteri & en.husben ada hari ini bukan laa sbb kami dtg dr keluarga yg berada atau berduit...dan bukan laa kami ni bkerja dgn gaji yg besar...kite semua sama jer..tp disebabkan sedar akan diri kitorg ni ada tanggungjawab besar buat keluarga terutamanyer..kitorg cabar diri sendiri utk buat perubahan...dan ape yg dilihat arini adalah antara hasil2nya...so hop mereke2 ini jelas...weeee!!

ok lah, dah abis mengomel...now pn.isteri nak titun...esok kena kerja kannnn...so tak reti2 lagik...ihiks! to all of u pn.isteri, en.husben & keluarga nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidiladha buat korang smua dan semoga bergembira bersama yg tersayang...lalalalala



Wednesday, November 2, 2011

Bukan saye yg ckp ye..tp ini paper yg cakap..ngeh2..

As-Salam

ok b4 pn.isteri nak story kat uols cite pasal tarikh cantik 1/11/11..ni nak cite ni tadi masa dok berFB..tetiba ternampak seseorang post kat wall beliau satu keratan akhbar yg sgt menarik perhatian pn.isteri! 

vavavavavavava...!!

nak tengok...???

taraaaaa...!!!


jeng..jeng..jeng...

ok pd korang yang tgh baca entry kat blog pn.isteri skang ni..yg rasa2 cam takde kriteria seperti yg tertulis kat dlm keratan akhbar tu, jangan berkecil hati ye...ok jom pn.isteri share ape pandangan pn.isteri secara personal ttg keratan akhbar tu...

FOMFUAN..fomfuan..fomfuan..and i knew, its not an easy to be a 'woman'...betul kan...jap2 kena camni..jap2 kena camtu..ok, klu ikutkan story dlm akhbar tu cite ttg perempuan yang dah berumah tangga laa betul tak...ok jom kite sama2 refresh balik zaman masa kite muda..senang ckp masa tak kawen laa...mostly ramai ppuan masa tu yg selim melim..takde spare-tyre here & there...

TETAPI..!!!

kesan selepas berumah tangga...haa yg terus selim tu syukur laa sbb mmg uols berbadan sedemikian...tp cmne yg transform 360 darjah tu...??? dulu size bdn sekecil jari kelingking jer...tp skang lagi besar dr size ibu jari kaki...hukhuk...tu yg jadi isu lagi sensitip utk ppuan tu..betul tak...?!

mmg pn.isteri akui..bile kite dah kawen nak2 lak pas dpt anak...fuhh perubahan bentuk badan sgt2 ketara hokay!!! sbb pn.isteri pun alami nasib yg sama..huhuhu...tu baru beranak sorg..bygkan yg beranak lebih dr sorg...haa tu yg tkluar pktaan badan cam tong! 

tapi pn.isteri tak nafikan yg pn.isteri sgt setuju dgn statement dlm keratan akhbar tu...its our responsibility to look santekkkk all the time pd si suami..mmg bentuk badan kite antara salah satu faktor utk kite dpt perhatian dr husben kite...kite mmg sgt bagus bile dpt memberi zuriat pd suami, pastu pandai masak, lagi kerja2 rumah pun boleh setel, pandai jaga maruah keluarga dan nak2 pulak kite siap bkerja utk bantu ekonomi kluarga...mmg sgt2 bagus dah tu...tp penampilan kite tu pun antara yg terpenting sebenarnyer...

cube tengok si tua miang keladi...hahahaha kesian yg tua lak yg kena kan..yg muda pun ada gak yg mgatal si jantan2 nih..hahahaha...so tak kira tua ke muda..tp bile ditengok2 balik kebanyakkan nyer dorg mmg akan cari ppuan yg selim2 buat isteri no2 atau seterusnyer ataupun mnjadi skandal dorang..pdhal dorg tak pk..kalau laa ppuan tu dah kawin tak mustahil body dia pun membulat mcm tong cam kite kan...(ini contoh ye kawan2)..tp biasa laa manusia kan mudah lupe..

so senang camni je laa..dah tau laki kite camne..jadi sama2 laa kite jaga husben masing2..kena laa tau taste husben kite ni camne kan..ape yg dia suke, kite buat laa..as long as tak melanggar isu2 agama..insyaAllah byk cara utk kite kekalkan kebahagiaan dlm kluarga...yg penting kena laa ada inisiatif utk buat sesuatu utk berubah...klu MALAS sume pun tak jadi ape..mcm org berazam laa..azam macam2 tp abis thn je, serupa tak berubah2 ape pun..so tepuk dada tanyer selera...

lalalalala..

to en.husben ku syg...pn.isteri akan alwez be someone yg en.husben suke ye..

dr segi ape...shyyyy...tu rahsia kami berdua ler...ngeh2..



p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee



Monday, October 31, 2011

Beberapa jam sebelum diraikan...

As-Salam

yo! wahh rap jap..! hahaha..ok entry kali ni nak share dgn korang behind the scene beberapa jam sebelum pn.isteri diraikan...haaaa "diraikan"...ape itew....?? nak kata bufday dah lepas dah..klu nak pun kena tunggu tahun depan bulan March baru laa bole sambut bufday...haaa ni laa yg best bile kehidupan mula berlaku perubahan sedikit demi sedikit...lebih ramai yg menghargai dan akan meraikan kejayaan kite...alhamdulillah, dengan izin dr Allah...amin..

ok yg pasal diclebrate tu nnti2 next entry pn.isteri cite eh...ni nak tunjuk dlu kat korang gelagat pn.isteri & en.husben beberapa jam lah sblm waktu puncak...kire masa otw nak g ke lokasi keraian tu laaa..haa kan sonang..hahaha..

tapi nak gtau awal2, kualiti gambar mmg cam hampeh sbb henpon nyer camera kan...even berihitam..tapi takde maknanyer nak gambar cantik..padahal 5 megapixel tu...hakktuihhh!..takpe janji leh buat call n sms dah hokayy...lalalala

taraaaa...!!!
ni dua org laki bini..yg kadang2 ok..kadang2 lagi teruk dr kanak2..
hehehhe
janji kitorg heppy!

kalau korang nak tau, en.husben ni mmg susah giles nak suh dia ambik gambar..pastu yg lagi stress bile dah dia nak ambik gambar smua nyer akan punah ranah! tak caye..?! tengok nih!

haaaaa ni rupa en.husben yg 1st sekali lepas pose yg senonoh kat atas tu..

dan ini yg seterusnyer...
lebih membuatkan pn.isteri stress..
dah laa ambik gambar dlm keta goyang2..tu yg gambar blur tu...
arghhh!!!

so utk tidak terus dibelenggu (waaaa jarang tul gunakan pktaan ini)  perasaan stress itu..adalah lebih baik kite alihkan sahaja kanta camera...supaya ia menjadiiii....

begini!

dan begini!
now mood lebih tenang...
lalala


p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

Friday, October 28, 2011

Damian d latest..!

As-Salam

woot! woot! sudah lama tidak ada entry baru since bz shootin mootin aritu..hehehe..sakit pinggang laa nak ngadap pc + Damian yg suke jeles bile tgk pn.isteri asyik ngadap pc jer..so cite pasal Damian..nak share dengan korang rupe yang paling latest anak bujang pn.isteri & en.husben sorang nih..

sebelum tu nak gtau gambar ni di ambik oleh makcun Damian yang merangkap adik bongsu pn.isteri..sbb makcun Damian ni mmg rajin mngambil gambo..maklum laa remaja kan..esok2 dah tua bangka cam pn.isteri ni..nak pandang camera pun naik nak muntah..hahahaha..tp pn.isteri insyaAllah still menten perasan nak snap2!..lalala

ok jom tengok Damian!

olaaaa blog readers!
here i'am
Airy Damian Miqqael

 dan sy mmg suke buat mulut sy cenggitu bile sy dah mula rasa bosan...
sbb makcun asyik ambik gambar je..
kan best kalau dia ajak sy makan roti canai ke kan..

ok-ok mesti unty uncle sume kata rambut sy dah panjang kan
sy pun rasa camtu, mula2 macam rimas..
tp disebabkan sy sygkan mama & babah so sy ikutkan je
sbb dorang kata awek akan lebih suke sy kalau sy rambut panjang
ntah yeke..?
0*&**U#&!&#

ye...tu laa kisah nyer anakku sorang nih...hehe makin panjang akalnyer...klu di bagi bercakap hambek kau..ntah ape dia ckp pun dia tak paham..lagi best kite bckp dia pun sibuk sbb nak balas. ckp jugek..macam laa dia paham...tu laa bebudak skang...ni baru Damian...adiknyer pulak camne ntah..hehehehe...cant wait for my new baby...i luv babies! lagi ramai lagi bagus! lalalalala..pn.isteri sgt bersyukur atas ape yg Allah kurniakan pd pn.isteri shg hari ini...alhamdulillah..weee!



Monday, October 24, 2011

We Are On Cameraaaaa.....!!!! woot! woot!

As-Salam

oyeay! oyeay! seperti yang dah di habaq mai kat korang, entry kali ni pn.isteri nak share dgn uols story pasal sesi video-shooting baru2 ni...mmg sangat best..maklum laa pn.isteri dah lama dah bersara dgn dunia2 melibatkan camera camerun nih..i mean video-camera laa..sbb since pn.isteri kawin je mmg pn.isteri dah decide tamau laa involved beriye2 dlm industri yg sememangnyer pn.isteri minat nih.. 

for me, 
family comes first!

so minggu lepas, pn.isteri & en.husben di kehendaki dtg utk buat satu video-shoting..so korang leh laa nengok gelagat kitorg husben & wife sepanjang sesi shoting mooting..actually klu nak ikutkan pn.isteri mmg tak bape nak sihat on that day...i need to be admitted! tapi sbb these thing adalah salah satu benda penting gak, so ku gagah kan jua...

wawawawawawa...

so adakah kitorg berdua ni dah bersedia...????
ihiks!

masa sesi shooting tu, ada puluhan couples yg kena buat benda yg sama..so kitorang kena laa tunggu our turn..sib baik takyah tunggu lama sgt..sepanjang nak tunggu turn kitorg tu mmg macam2 gelagat yg kitorg tengok...sgt2 geli hati...maklum laa ada yg first time kena buat shooting2 nih...tp kagum tgk dorang coz at least dorg try to be the best! 

baguih! baguih!

now dah sampai giliran pn.isteri & en.husben
r u ready....???
( ",)

masa ni cameraman suh kitorg pose dulu..
haa tu dia..
ala2 pose kahwen gitewww...

dah start sengeh2 poyo...
hehehe

haaaa dah berdiri tegak now kitorg kena berjalan laa pulek...
mcm nak buat tarian cak pong pulek!
hahaha

ok! now i'm ready to say my words..
jeng..jeng..jeng..

haaaa tu pn.isteri tgh dok bercakap laa tu..
ada ke dorang kata masa pn.isteri say my sentences dorang kata dah macam pembaca kaji cuaca..
citt!
takpe laa janji tak banyak kali ke rerecord..
klu tak mau muntah si cameraman...
hehehehe...

yeay!
dah setel dah sesi fotoshot kitorg...
lega rasa nyer...

tu laa cite nyer masa sesi shooting kitorg...sgt tak sbr utk tunggu my big day..ewah cam nak kawen laks! takpe laaa...ada org yg nak hargai kite..so why dont we juz take the opportunity rite! pn.isteri rasa sgt bertuah kerna dilimpahi ape yg ada arini dan berasa sgt bersyukur..mudah2an Allah kekalkan, insyaAllah..

pd pn.isteri, smua org nak kan kebaikan, kesenangan, kelebihan or ape je laa "an" yg lain pun..tp cuba kite tanyer diri kite, kite betul2 nak ke atau saje ckp kat mulut atau dlm hati je..sbb sbg seorg islam...mesti nak seiring ilmu,usaha,ibadat dan semua yg berkaitan..doa sahaja tanpa usaha pun takkan memberikan ape2 makna..juz to remind to my ownself..

so,
tepuk dada tanye laa selera ye...

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link
http://www.facebook.com/natashaaimee

Jeng..jeng..jeng..

As-Salam

ada sheshuatu yg pn.isteri nak share dgn korang sume..
hint skit..

ada camera..
ada org yg pegang camera..
&
dah tentu ada orang yg di ambil gambarnyer..

jeng..jeng..jeng...

apakah itew...???

tunggu ek...!

ngeh..nguh..ngeh..

Sunday, October 23, 2011

Bile Damian dah terpukau....

As-Salam

samada korang tau atau tak bape nak perasan, takpe laa bior pn.isteri habaq kat uols ye...kalau korang nak tau, Damian ni ada benda2 yg akan membuatkan dia takkan pedulik ape yg berlaku disekeliling nyer..walhal kalau tidak, nmpk pn.isteri & en.husben takde je kat tepi dia mau meloncat dia + menjerit sekali..!

haaa tu laa kalau korang nak tau Damian sorang ni taw...

dan malam ni, pn.isteri telah mencurik2 tangkap gambar beliau ketika sedang dipukau...fuhh suspen2..nah korang tengok rupe si kecik sorang nih..


haaaa tengok tu tahap keterpukauan beliau...
sungguh nyata!

dan korang nak tau, dalam banyak-banyak benda, ape benda yang berjaya memukau si Damian nih..ish..ish..ish..sungguh tak sangka...

sape lagi kalau bukan si Upin & Ipin ni lah..!
oh no!

haaa tgk tu tak pandang kiri kanan...
Damian...Damian....

pastu setelah nonton Upin & Ipin beberapa episod akhirnyer...
tekak Damian dah kekeringan kot...

ni dahaga sangat laa ni..
sampai terbungkang haaaa....

haaa ni adalah posisi paling selesa buat beliau..
dan tak tau nape bile upload pic ni takleh nak rotate..
dah 18ratus kali terai,tp gagal gak..
so..
pn.isteri sungguh stress!
so korang bersabo laa tgk gambo yg paling last ni eh..
hahaha!

Saturday, October 22, 2011

Snap! Snap! Part 4..

As-Salam

ok laaa nmpaknyer ni entry yg paling last utk sesi photoshoot pn.isteri, en.husben dan our lil Damian..fuhh nak abiskan entry2 ni punyer laa berkurun eh..tu laa nak buat cmne byk sgt halangan nak update blog ni haaa..si Damian pun dok tgh lasak..kite menaip dia pun sibuk nak menaip..so bile nye nak siap..buat sekerat pastu saved, pastu smbung blk skit pastu saved balik..jawabnyer bkurun baru siap! 
hehehe..
takpe yg penting siap! 
oyeay!

jom start viewin!

fuhhh terer gak en.husben ku berposing eh..

ceyyy muka control nampak...

haaa tu dia laki bini berdua nih...
ihiks!

si baik laa dpt en.husben yg sportin nak layan kerenah pn.isteri dia sorang nih..
"orang sayang ayang sangat2"

 time for our lil Damian..
senyum nampak anak mama & babah..

orang suh pose..
Damian sibuk geget bangle mama...
huhu


orait! nampaknyer dah abis dah piccas yg nak di share dgn uols masa sesi photoshot baru2 ni..smua gambar2 yg korang tgk ni sebenarnyer utk koleksi peribadi dan akan diguna pakai utk sesuatu yg sangattttt best!
jeng..jeng..jeng...
apakah itew...?
cam biasa kena tunggu....!


Words Of The Day..!

As-Salam

orait so macam biasa setelah pn.isteri jumpa jer ayat2 best utk meningkatkan lagi motivasi dalam diri pn.isteri ni..mmg terasa nak post je kat blog ni...ye laa klu cite bab2 yg positif ni mmg laa liat..manusia biasa laaa katakan...cuba kalau yg negatif....haaa laju je kan..tu laa namanyer pendirian yg tak bape nak kukuh...tapi takpe as long as kite ada rasa nak upgrade diri, tu dah syukur alhamdulillah...lalalalala..

so words of the day kali ini..jeng..jeng..jeng..


KALAU DAH TAKDE USAHA, 
JANGAN HANYA MENGHARAPKAN HASIL


ye tu laa ayat yg dah jelas lagi takyah nak suluh...mostly kite ni mmg suke nak hasil tanpa ape2 usaha..senang cakap org2 kite ni suke sgt dengan 5D...nak tau ape itu 5D?

" Duduk Diam-Diam Dapat Duit "

hurmmm camano tu...klu mmg anak org kaya bole laa guna title 5D tu..tapi yang versi cam pn.isteri ni sendiri pun dah sah2 dtg dr keluarga yg sederhana..belajar pun takde laa tinggi mana setakat ijazah je..tu pun alhamdulillah..so yang hado nak pegang title 5D tu kennn...hikhik

so moral of the story, to get what i want..yup! kena laa usaha..sbb pn.isteri sentiasa yakin Allah maha mengetahui, sekuat mana usaha kite maka sebesar itu laa rezeki yg Allah bakal limpahkan...aminn...weee!


Friday, October 21, 2011

Snap! Snap! Part 3..

As-Salam


sory late update for new entry..sbb nyer too much things happen to us..tp takpe kitorg anggap itu sbg ujian hidup dari Illahi..orang kata lagi byk ALLAH uji kite maka lagi sayang laa DIA kepada kite..amin mudah2an betul hendaknyer..

okay! as told before masa sesi photography ni ada a few baju yg kitorg pakai utk di snap2 kan...agak berpoluh gak laa nak bersalin-salin baju dgn Damian yg takleh duk diam tu..tp takpe...bg menyelesaikan misi menge'pose'..pn.isteri & en..husben gagahkan juga...hehehe

dan kali ni kite nak nengok aksi 
BLACK & RED 
theme!


iye tu dia..
masih lagi berani pose mengereng even perut dah makin terjojol!


ni posing cover peruts namanye ye kawan-kawan..
hahahaha

cuba sedaya upaya utk bg senyuman paling cumels
tapi sebab dah tua..tak cumels dah...
hahahaha


ecechey fefeeling Nasha Aziz gitew..
yang hado!

orait cukup2 laa nengok aksi pn.isteri feelin2 model gitew..for nex entry, pn.isteri akan share dgn uols gelagat kitorang anak beranak laks...mmg lagi ntah ape2 laa kan...bersabo laa ketika korang tgk nanti...ihiks~

Wednesday, October 19, 2011

Word Of The Day..!

As-Salam


ok..mulai saat ini..waa kire pakai saat kannn..hahahaha...ye..ye..nak gtau juga..mulai saat ni...pn.isteri plan nak buat satu entry ttg ayat2 yg best! tak kisah lah kata2 motivasi ke, mutiara kata ke, ayat2 peringatan ke..juz utk memberikan peringatan kat diri sendiri or maybe leh berkongsi juga dgn pembaca blog Airy's Family juga..


so utk ini ari, pn.isteri dah jumpa satu ayat lagi mantap dan tepat!

" Kita LAMBAT, Orang Lain REMBAT!!"


so macam mana kite nak judge ayat2 motivasi ni, adalah mngikut atas diri memasing..sebab ada setengah org yg terrrlalu berfikiran negatif mmg takleh nak tgk ayat2 cenggini...even dia sendiri tak paham ape yg ayat ni cuba nak sampaikan...so sad...uhuks!

tapi, pada pn.isteri ayat ni sgt straight to the point..mmg betul laaa dalam ape pun hal..kalau kite ni suke berlengah atau melambatkan sesuatu perkara, kite kena ingat bahawa ada org lain yg dalam masa yg sama bekejar ambil pluang yg sama macam kite...tp sebab kite dah lambat, ofcoz laa dorg rembat dulu...so sape rugi????

sendiri mau ingat laaa...hahahaha




Tuesday, October 18, 2011

Snap! Snap! Part 2..

As-Salam


ok kali ni kite nak nengok lak aksi2 superhero pengarang jantung pn.isteri..sape lagi klu bukan en.husben and our family photo wif our Damian...and together wif lil baby yg ada dalam perut...itu di kira sekali hokayyy! ihiks!

enjoy viewing!

lets start wif en.husben dulu hokayyyy...


chewah 
Mr.Superman

 fefeeling pejal taher gitew...

 haaaa abis dah hilang macho..

 family snap!

 weeee...!!!!

 uwaaaaaa...!!!!
bukan main lagi sikecik tu kan...
hehehehe

ok blue theme dah setel..
next korang tgk lak aksi2 terlampau kitorg anak beranak..
tungguuuuuu...

Snap! Snap! Part 1..

As-Salam


yes! get ready utk menengok aksi2 ntah ape2 kitorang satu family...hahahaha...aduh bile di tgk2 balik aduhai tak sodar diri laaa mak buyung sorang ni...dah perut maju kedepan pun stil nak melaram kannnn...!!! hahahhaa...

as usual "ada aku kisah!" lalalalala...

ok laaa di sebabkan ada beberapa baju yg kitorg gayakan masa sesi photoshot ni...so pn.isteri rasa better pn.isteri buat entry ni part by part...klu tak mau berjelaaa satu entry nih nanti....

ok jom cikidot baju yg pertama..


chewah konun-konun nak pose cam JLo laaa kan..
yang hadoo!

owh perutku...!
hahahaha


 owhh masa ni feelin2 citi nurhalija..
tapi dah macam mak citi dah..
ahaks!

 ewah2!
ada cam model majalah tak..
majalah tak laku!
hahaha

 tu diaaa dok control lutut takut cramp!

 control jgn tak control

 pose wif props!

...haaaa...
dah..dah...

cukup setakat ini...sbb gambar nyer sgtt laaaaaa byk...so mmg takkan laaa nak upload sume kan...mana yg nmpk senonoh jer pn.isteri share bg korang tgk eh...hehehehe...ok next entry kite nengok laks cmne gaya en.husben dgn our lil Damian...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...