Friday, October 28, 2011

Damian d latest..!

As-Salam

woot! woot! sudah lama tidak ada entry baru since bz shootin mootin aritu..hehehe..sakit pinggang laa nak ngadap pc + Damian yg suke jeles bile tgk pn.isteri asyik ngadap pc jer..so cite pasal Damian..nak share dengan korang rupe yang paling latest anak bujang pn.isteri & en.husben sorang nih..

sebelum tu nak gtau gambar ni di ambik oleh makcun Damian yang merangkap adik bongsu pn.isteri..sbb makcun Damian ni mmg rajin mngambil gambo..maklum laa remaja kan..esok2 dah tua bangka cam pn.isteri ni..nak pandang camera pun naik nak muntah..hahahaha..tp pn.isteri insyaAllah still menten perasan nak snap2!..lalala

ok jom tengok Damian!

olaaaa blog readers!
here i'am
Airy Damian Miqqael

 dan sy mmg suke buat mulut sy cenggitu bile sy dah mula rasa bosan...
sbb makcun asyik ambik gambar je..
kan best kalau dia ajak sy makan roti canai ke kan..

ok-ok mesti unty uncle sume kata rambut sy dah panjang kan
sy pun rasa camtu, mula2 macam rimas..
tp disebabkan sy sygkan mama & babah so sy ikutkan je
sbb dorang kata awek akan lebih suke sy kalau sy rambut panjang
ntah yeke..?
0*&**U#&!&#

ye...tu laa kisah nyer anakku sorang nih...hehe makin panjang akalnyer...klu di bagi bercakap hambek kau..ntah ape dia ckp pun dia tak paham..lagi best kite bckp dia pun sibuk sbb nak balas. ckp jugek..macam laa dia paham...tu laa bebudak skang...ni baru Damian...adiknyer pulak camne ntah..hehehehe...cant wait for my new baby...i luv babies! lagi ramai lagi bagus! lalalalala..pn.isteri sgt bersyukur atas ape yg Allah kurniakan pd pn.isteri shg hari ini...alhamdulillah..weee!



4 comments:

Bitt (double IS) said...

holaa damian...comel...pic no.2 tu sebijik mcm daddy dia rasanya..hehehhe

AIRY's family said...

hehehehe Damian mmg secetak cam babah dia pun..huhu

Shu Shinju said...

comelnya damian..esok besar jadi rebutan ni...:)

AIRY's family said...

alamak..nnti mama akan lebih runsing jika damian direbut2..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...