Monday, October 17, 2011

Profile Pic yang baru...weee!

As-Salam

yup! kali ni nak habaq mai kat u'ols...pn.isteri nak tukar lagi profile picca utk blog pn.isteri yg tak seberapa ni dgn gambar terrrrpaling latest! ihiks!

kali ni smua family members ada dlm itu gambar..en.husben, pn.isteri, cik abang Damian & cik adik yg sedang menendang2 di dalam perut ku...lalalala...hop korang ok laa ye dgn pic baru ni..jangan rasa nak muntah lak bile nengok gambar tu..hehehehe...

setelah di tapis-tapis...so en.husben & pn.isteri decide utk ambik gambar ni jadi profile pic for our luvly blog Airy's Family...yeay!
here we are!
Mohd Azril Fikry
Natasha Aimee
Airy Damian Miqqael
Airy dot..dot..dot..

weeeehooo!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...