Tuesday, October 11, 2011

Dinner @ Grand Seasons Hotel...

As-Salam

macam yang dijanjikan, this entry pn.isteri nak story mory pasal diner we'ols kat 
Grand Seasons Hotel
baru2 ni..
Sabtu (091011)
makanan nyer not bad laa..
bole tahan..
janji ini perut kenyang...
lalalala

Seasons Cafe

 terasa gemoks laa mak buyung skang nih...
huhuhuhu..

tengok ler en.husben ku tu..
ala2 businessman gitew...
ihiks!

table setting!

haaa kalau korang nak tau, ini je laa gambo mkn yg sempat di ambil..

as usual, bile dah ngap jer...pertambahan makanan yg lain sume tak ambik dah!
ngeh2..
tapi en.husben pelik aritu sebabnyer pn.isteri g ambik dessert dlu..
nak tau sbb ape, sbbnyer pn.isteri dah terliur nak makan benda2 manis dulu masa tu..
jgn 'diabetes' dah laa ye mak buyong..
(peringatan utk diri sendiri)
hehehehehe

my luvly en.husben!

pose dulu sebelum muka comot dah melahap!
hahahahaha...


macam biasa next entry nanti nak share dgn korang gambo peposing we'ols..
macam biasa laa 
makan setengah jam jer..
yang berejam2 yang lain sume menggediks posing..!
we'ols suke!
weeee!


2 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

hadoi,.. citer bab makan plak,. dah ler tgh lapor nie,.. hihihiih

AIRY's family said...

hahahahaha salah satu hobby aimee mmg makan ponnn..ihiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...