Monday, October 24, 2011

We Are On Cameraaaaa.....!!!! woot! woot!

As-Salam

oyeay! oyeay! seperti yang dah di habaq mai kat korang, entry kali ni pn.isteri nak share dgn uols story pasal sesi video-shooting baru2 ni...mmg sangat best..maklum laa pn.isteri dah lama dah bersara dgn dunia2 melibatkan camera camerun nih..i mean video-camera laa..sbb since pn.isteri kawin je mmg pn.isteri dah decide tamau laa involved beriye2 dlm industri yg sememangnyer pn.isteri minat nih.. 

for me, 
family comes first!

so minggu lepas, pn.isteri & en.husben di kehendaki dtg utk buat satu video-shoting..so korang leh laa nengok gelagat kitorg husben & wife sepanjang sesi shoting mooting..actually klu nak ikutkan pn.isteri mmg tak bape nak sihat on that day...i need to be admitted! tapi sbb these thing adalah salah satu benda penting gak, so ku gagah kan jua...

wawawawawawa...

so adakah kitorg berdua ni dah bersedia...????
ihiks!

masa sesi shooting tu, ada puluhan couples yg kena buat benda yg sama..so kitorang kena laa tunggu our turn..sib baik takyah tunggu lama sgt..sepanjang nak tunggu turn kitorg tu mmg macam2 gelagat yg kitorg tengok...sgt2 geli hati...maklum laa ada yg first time kena buat shooting2 nih...tp kagum tgk dorang coz at least dorg try to be the best! 

baguih! baguih!

now dah sampai giliran pn.isteri & en.husben
r u ready....???
( ",)

masa ni cameraman suh kitorg pose dulu..
haa tu dia..
ala2 pose kahwen gitewww...

dah start sengeh2 poyo...
hehehe

haaaa dah berdiri tegak now kitorg kena berjalan laa pulek...
mcm nak buat tarian cak pong pulek!
hahaha

ok! now i'm ready to say my words..
jeng..jeng..jeng..

haaaa tu pn.isteri tgh dok bercakap laa tu..
ada ke dorang kata masa pn.isteri say my sentences dorang kata dah macam pembaca kaji cuaca..
citt!
takpe laa janji tak banyak kali ke rerecord..
klu tak mau muntah si cameraman...
hehehehe...

yeay!
dah setel dah sesi fotoshot kitorg...
lega rasa nyer...

tu laa cite nyer masa sesi shooting kitorg...sgt tak sbr utk tunggu my big day..ewah cam nak kawen laks! takpe laaa...ada org yg nak hargai kite..so why dont we juz take the opportunity rite! pn.isteri rasa sgt bertuah kerna dilimpahi ape yg ada arini dan berasa sgt bersyukur..mudah2an Allah kekalkan, insyaAllah..

pd pn.isteri, smua org nak kan kebaikan, kesenangan, kelebihan or ape je laa "an" yg lain pun..tp cuba kite tanyer diri kite, kite betul2 nak ke atau saje ckp kat mulut atau dlm hati je..sbb sbg seorg islam...mesti nak seiring ilmu,usaha,ibadat dan semua yg berkaitan..doa sahaja tanpa usaha pun takkan memberikan ape2 makna..juz to remind to my ownself..

so,
tepuk dada tanye laa selera ye...

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link
http://www.facebook.com/natashaaimee

4 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

LAwa nyer baju,.. mmg tuk peknen eh??

AIRY's family said...

tak laaa yana..naju ni tempah khas..hehehe..nnti dah kurus alter balik

Cheq Ana said...

jadi pemerhati lama dah..ni baru follow...kekekeke

AIRY's family said...

cheq ana-yeke...terharunyer..mekaseh ye coz sudi follow.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...