Wednesday, October 19, 2011

Word Of The Day..!

As-Salam


ok..mulai saat ini..waa kire pakai saat kannn..hahahaha...ye..ye..nak gtau juga..mulai saat ni...pn.isteri plan nak buat satu entry ttg ayat2 yg best! tak kisah lah kata2 motivasi ke, mutiara kata ke, ayat2 peringatan ke..juz utk memberikan peringatan kat diri sendiri or maybe leh berkongsi juga dgn pembaca blog Airy's Family juga..


so utk ini ari, pn.isteri dah jumpa satu ayat lagi mantap dan tepat!

" Kita LAMBAT, Orang Lain REMBAT!!"


so macam mana kite nak judge ayat2 motivasi ni, adalah mngikut atas diri memasing..sebab ada setengah org yg terrrlalu berfikiran negatif mmg takleh nak tgk ayat2 cenggini...even dia sendiri tak paham ape yg ayat ni cuba nak sampaikan...so sad...uhuks!

tapi, pada pn.isteri ayat ni sgt straight to the point..mmg betul laaa dalam ape pun hal..kalau kite ni suke berlengah atau melambatkan sesuatu perkara, kite kena ingat bahawa ada org lain yg dalam masa yg sama bekejar ambil pluang yg sama macam kite...tp sebab kite dah lambat, ofcoz laa dorg rembat dulu...so sape rugi????

sendiri mau ingat laaa...hahahaha




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...