Friday, October 7, 2011

Superb Cheese Naan..!!

As-Salam

owwhh arini nak share entry yg dah agak basi laa jugek..
tapi takpe
nak cite ler jugek sbb dah niat nak jadikan salah satu entry kat blog yg tak seberapa nak chun nih..
ihiks!

ni korang tau tak port cheese naan yg terbaek!
haaa maybe tempat yg pn.isteri g ni salah satu laa kot..
tempat nyer mmg biasa2 jer..
mcm hidup segan mati pun segan pun ada klu korang tengok..
tapi cheese naan nyer mmg superb babe!

haaaa cuba korang tgk keadaan cheese yg bergayutan itew....
yummy!

so, aritu pas celebrate+beraya umah adik ipar pn.isteri 
kitorg pun decide laa nak lepak kat mamak yg katanyer cheese naan nyer mmg sedap ar...
ini kire 1st time pn.isteri+en.husben g kat tempat ni...
nama restoran mmg dah lupe...
lagi teruk sbb lupe gak nak snap gambo restoran tu...
tp yg pn.isteri tau tempatnyer kat area jalan TAR..

sesampai je, dapat je meja..
ape lagi terus laa duduk dgn rakusnyer..
biasa laa dah malam...
perut pun dah berkeroncong..
so nak makan lagi ler..
hehehehe

haaa ni minuman of the day...
tp yg tumbler kecik tu bwk sendiri ye..
bukan buy 3 get 1 tumbler for free ye..
hehehehehe

dan utk beberapa ketika sampai laa cheese naan yg dikatakan sungguh sodap tu..
tgk dr luar biasa2 jer kan...
tapiiii...

haaaa tu dia tgk tu bile ditarik rotinyer tu...
fuhh mmg tebal betul cheese nyerrrr

bile makanan dah sampai, ape lagi time tuk melahap laa..
hehehe..
owhh ye haa jgn salah anggap ye..
en.husben boleh je makan tangan kanan..
tapi tgk laa sikecik tu dok sibuk pegang tangan babah dia...
sampai susah en.husben nak makan..
grrrr...

nak tau Damian tengah buat ape...
tengok lah..!



tengah nonton fav kartun dia tu lerrr...
ape lagi kalau bukan...
*
*
*

yup!
upin & ipin
OMG!

pastu buat muka tak bersalah lak tu...
Damian...Damian...

hehehe babah buat muke bengang..
damian buat muke "ada aku kisah!" 
ngeh2...

pn.isteri leh makan dengan gumbiranyer...
lalalala

ngap!
jemput makan semuaaaaa...!!!






3 comments:

el said...

cam best jerk..xnah lah mkn lg..kt penang x tau ada ke x...ni kalo pas mkn layan tido heaven hehehe...

comey arr airy tuh

Zaff Zafrina said...

uish faveret cheese naan! ape nama kedai?? nak kena serang gak ni.. :D

AIRY's family said...

el-mmg best tau..mai dtg KL makan cheese naan terbaek..!

zaff-tu laa zaff nama kedai tasha lupe..tp kdai tu btul2 bdepan2 dgn maju junction..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...