Tuesday, October 18, 2011

Snap! Snap! Part 1..

As-Salam


yes! get ready utk menengok aksi2 ntah ape2 kitorang satu family...hahahaha...aduh bile di tgk2 balik aduhai tak sodar diri laaa mak buyung sorang ni...dah perut maju kedepan pun stil nak melaram kannnn...!!! hahahhaa...

as usual "ada aku kisah!" lalalalala...

ok laaa di sebabkan ada beberapa baju yg kitorg gayakan masa sesi photoshot ni...so pn.isteri rasa better pn.isteri buat entry ni part by part...klu tak mau berjelaaa satu entry nih nanti....

ok jom cikidot baju yg pertama..


chewah konun-konun nak pose cam JLo laaa kan..
yang hadoo!

owh perutku...!
hahahaha


 owhh masa ni feelin2 citi nurhalija..
tapi dah macam mak citi dah..
ahaks!

 ewah2!
ada cam model majalah tak..
majalah tak laku!
hahaha

 tu diaaa dok control lutut takut cramp!

 control jgn tak control

 pose wif props!

...haaaa...
dah..dah...

cukup setakat ini...sbb gambar nyer sgtt laaaaaa byk...so mmg takkan laaa nak upload sume kan...mana yg nmpk senonoh jer pn.isteri share bg korang tgk eh...hehehehe...ok next entry kite nengok laks cmne gaya en.husben dgn our lil Damian...

5 comments:

Nora Shahaira said...

memg jelas kelihatan perut baby girl ko tasha..tp kecik je...ok la tu senang kuar..hehe

Shu Shinju said...

gorjesnya kamu aimee !!!!

AIRY's family said...

nora-yeke...hihi ko no kembang kuncup punggung aku tawww..hahahaha...

shu-alaa dah make-up gojes laa klu tak gonjenggg...hahahaha

Gor-geous Aerobics said...

still cantik walaupun berisi... ;-)

AIRY's family said...

sgt byk kan yg 'isi' tu...ihiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...