Tuesday, October 11, 2011

Hot Mommies...A Millionaire Poses..

As-Salam

hahahahaha...
jangan rasa semacam bile tengok title kat entry nih ye..
biasa laa...
ape yg pn.isteri paham, nak tunggu org lain yg sepot kite mmg payah..
so biarlah kite yang naik kan potensi diri kite sendiri...
biar laa org nak kata "masuk bakul angkat sendiri" pun..
for me ; 
"ada aku kisah!" 
ahaks!

so macam viasa...
posing adalah aktiviti wajib we'ols!
 pn.isteri mmg sejak dr kocik lagi suke benor bergambar..
dr zaman camera pakai kodak lagi...
klu tgk pose masa tu mmg masyaAllah, huduh sungguh!
 maklum laa masa kecik kata nyer kannn..

ok laa tanak ngomel panjang..
nah korang layan je gambar gediks kitorg..
lalalala

 hot mommies in the line..!!
oyeah!

senyum jgn tak senyum..
;)

 a smile from a great women!
opsss!
plus sorang lagi jejaka tu Mr Fendi..
hehehe

 ini adalah Dr.Julianiza
well..well..
bile doctor pun ambil pluang utk memperbesarkan gaji dia yg dah besar tu..
kenapa tidak kita kan!
weee!

here u are!
barisan doktor2..
from right : Dr Azwaliza, Dr Aisyah, Dr Azura, Dr Rosmah, Dr Mizek
&
yang paling kiri adalah pn.isteri yang mmg TAKKAN laaa jadi doctor
sbb dah terlambat!
hehehehe

 a group of RAMZALINA..

 husben pd Dr.Julianiza yg baju ijau tu contractor tau..
tapi sempoi jer..

 lets have our dessert!


sesi menggaul rojak buah...
hehehe


haaa kalau korang nak tau akak ni inspektor tau...
kak khaty namanyer..
howt kan body dia..
a mom of 4 kids taw..


haaaa tu dia sesi kegedikan we'ols..
tapi one thing yg pn.isteri bole share dgn korang sume..
dorang ni bukan calang2 orang..
bak kata orang
"diam-diam ubi berisi"
ape yg pn.isteri kagum dgn dorang ni..
klu tgk profession bukan calang2 tau..
tapi sgt humble..
dan yg buat pn.isteri lagi salute laa sbbnyer even khidupan dorang ni dah selesa..
tp they oll stil doin sumting utk upgrade their financial & life..

sbb tu dorg ni adalah sumber inspirasi yg terbaik utk pn.isteri..
proud to be a part of them..
wehoooo!!
i'm blesses!

2 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

berposing dah mmg minat orang perempuan kan.

AIRY's family said...

Yessa! Jangan xtau taw yana..yana pun sure sama kannn..hehehe..'Kerna diriku begitu berharga' hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...