Friday, October 21, 2011

Snap! Snap! Part 3..

As-Salam


sory late update for new entry..sbb nyer too much things happen to us..tp takpe kitorg anggap itu sbg ujian hidup dari Illahi..orang kata lagi byk ALLAH uji kite maka lagi sayang laa DIA kepada kite..amin mudah2an betul hendaknyer..

okay! as told before masa sesi photography ni ada a few baju yg kitorg pakai utk di snap2 kan...agak berpoluh gak laa nak bersalin-salin baju dgn Damian yg takleh duk diam tu..tp takpe...bg menyelesaikan misi menge'pose'..pn.isteri & en..husben gagahkan juga...hehehe

dan kali ni kite nak nengok aksi 
BLACK & RED 
theme!


iye tu dia..
masih lagi berani pose mengereng even perut dah makin terjojol!


ni posing cover peruts namanye ye kawan-kawan..
hahahaha

cuba sedaya upaya utk bg senyuman paling cumels
tapi sebab dah tua..tak cumels dah...
hahahaha


ecechey fefeeling Nasha Aziz gitew..
yang hado!

orait cukup2 laa nengok aksi pn.isteri feelin2 model gitew..for nex entry, pn.isteri akan share dgn uols gelagat kitorang anak beranak laks...mmg lagi ntah ape2 laa kan...bersabo laa ketika korang tgk nanti...ihiks~

7 comments:

Shu Shinju said...

terbaek semua pose aimee..walaupon tgh sarat....

lawa la u aimee...:)

AIRY's family said...

hehehehe..tu control tu..klu tak control mengah jugeks..hihi

Nora Shahaira said...

tiada dugaan apa erti kehidupan..(leh masuk word of the day ko tak..?)

AIRY's family said...

Waaa sedap2! Aku curik ayat ko nanti sahabat ye..hehehe..me-aceh!

AIRY's family said...
This comment has been removed by the author.
zJB said...

wowww...model u....

AIRY's family said...

hahahaha takde laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...