Monday, October 31, 2011

Beberapa jam sebelum diraikan...

As-Salam

yo! wahh rap jap..! hahaha..ok entry kali ni nak share dgn korang behind the scene beberapa jam sebelum pn.isteri diraikan...haaaa "diraikan"...ape itew....?? nak kata bufday dah lepas dah..klu nak pun kena tunggu tahun depan bulan March baru laa bole sambut bufday...haaa ni laa yg best bile kehidupan mula berlaku perubahan sedikit demi sedikit...lebih ramai yg menghargai dan akan meraikan kejayaan kite...alhamdulillah, dengan izin dr Allah...amin..

ok yg pasal diclebrate tu nnti2 next entry pn.isteri cite eh...ni nak tunjuk dlu kat korang gelagat pn.isteri & en.husben beberapa jam lah sblm waktu puncak...kire masa otw nak g ke lokasi keraian tu laaa..haa kan sonang..hahaha..

tapi nak gtau awal2, kualiti gambar mmg cam hampeh sbb henpon nyer camera kan...even berihitam..tapi takde maknanyer nak gambar cantik..padahal 5 megapixel tu...hakktuihhh!..takpe janji leh buat call n sms dah hokayy...lalalala

taraaaa...!!!
ni dua org laki bini..yg kadang2 ok..kadang2 lagi teruk dr kanak2..
hehehhe
janji kitorg heppy!

kalau korang nak tau, en.husben ni mmg susah giles nak suh dia ambik gambar..pastu yg lagi stress bile dah dia nak ambik gambar smua nyer akan punah ranah! tak caye..?! tengok nih!

haaaaa ni rupa en.husben yg 1st sekali lepas pose yg senonoh kat atas tu..

dan ini yg seterusnyer...
lebih membuatkan pn.isteri stress..
dah laa ambik gambar dlm keta goyang2..tu yg gambar blur tu...
arghhh!!!

so utk tidak terus dibelenggu (waaaa jarang tul gunakan pktaan ini)  perasaan stress itu..adalah lebih baik kite alihkan sahaja kanta camera...supaya ia menjadiiii....

begini!

dan begini!
now mood lebih tenang...
lalala


p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

6 comments:

Shu Shinju said...

sweet la tgk aimee ngan hubby...happy jer..:)

AIRY's family said...

hehehehehe...alhamdulillah mudah2an diberikan kebahagian hg akhir hayat..aimee doakan utk shu juge.. :)

POSH76 said...

santek!!!!

AIRY's family said...

mekaseh posh76..malu arrr...hikhik

Dilakochan said...

apeeee la yg dirahsia sgt tu kak!
cpt cpt shareee! hehehe

AIRY's family said...

dila-alaaa dik..biasa laa main rahsia2 baru laa beshhhh..!! ihiks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...