Monday, October 10, 2011

Luvly dresses..!!

As-salam

semalam pn.isteri & en.husben ada diner best kat Grand Seasons..
tapi entry kali ni bukan nak story pasal diner tu sbb gambar lum transfer lagi..
so korang tunggu ye..
next entry pn.isteri akan share story tu dgn uols...
weee..!!

ni haaa tgh lepak2 dlm studio, tetiba hati ni rasa cam nak google gegambo cantik2..
korang nak tau tak gambar ape...
hehehehe..
segan arr nak ckp...
gambar dress! 
verangan kan waloouuupun perut dah membukit!
 ihiks!

actually byk laa gambar yg pn.isteri tgk yg mmg menangkap qolbu.. 
(chewah arab sungguh kan!)
tp maleh nak donlod bebanyak..
sbb cuci mata, cuci mata gak...keja pun kena buat gaks!

ni ada a few style & color yg pn.isteri berkenan!

merah mak nyahhhh...!!!!
simple but attractive!

fuyoooo marvelous..!!!

 nampak cam angle tak...
suci gitewwww...
ihiks!

vavavavavavavvavavava....!!!!
duyung..duyung...
(tapi pn.isteri skang tgh dugong..dugong...hahahaha)

cumels!!!!
mak shukerrr...!!!

combination yellow & blue..
not bad...
good idea!

kalau yang ni serupa mcm nak beranding lagi org ckp nnti...
"ye tak gitew en.husben..ahaks!"

so dah dapat skit idea...
leh laa tiru2 skit nnti masa nak tempah gaun2 cenggini...
tp ape yg penting kalau pakai baju cantik tp kalau body out of shape pun talak guna...
kang org kata tak sedor diri..
so kena pasang badan cepat2 so leh melaram!
en.husben pun musti cenyum panjang...
lalalala



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...