Saturday, October 22, 2011

Words Of The Day..!

As-Salam

orait so macam biasa setelah pn.isteri jumpa jer ayat2 best utk meningkatkan lagi motivasi dalam diri pn.isteri ni..mmg terasa nak post je kat blog ni...ye laa klu cite bab2 yg positif ni mmg laa liat..manusia biasa laaa katakan...cuba kalau yg negatif....haaa laju je kan..tu laa namanyer pendirian yg tak bape nak kukuh...tapi takpe as long as kite ada rasa nak upgrade diri, tu dah syukur alhamdulillah...lalalalala..

so words of the day kali ini..jeng..jeng..jeng..


KALAU DAH TAKDE USAHA, 
JANGAN HANYA MENGHARAPKAN HASIL


ye tu laa ayat yg dah jelas lagi takyah nak suluh...mostly kite ni mmg suke nak hasil tanpa ape2 usaha..senang cakap org2 kite ni suke sgt dengan 5D...nak tau ape itu 5D?

" Duduk Diam-Diam Dapat Duit "

hurmmm camano tu...klu mmg anak org kaya bole laa guna title 5D tu..tapi yang versi cam pn.isteri ni sendiri pun dah sah2 dtg dr keluarga yg sederhana..belajar pun takde laa tinggi mana setakat ijazah je..tu pun alhamdulillah..so yang hado nak pegang title 5D tu kennn...hikhik

so moral of the story, to get what i want..yup! kena laa usaha..sbb pn.isteri sentiasa yakin Allah maha mengetahui, sekuat mana usaha kite maka sebesar itu laa rezeki yg Allah bakal limpahkan...aminn...weee!


4 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

good,.. betul ayat tue,.. sokong.

AIRY's family said...

terima kasih! now pn.isteri dah dpt satu undi! hehehe (macam byk je kan) hehehe

zJB said...

betul la aimee..klu x usaha camne nk capai kejayaan kannn..

AIRY's family said...

banarrrr tu Z

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...