Tuesday, May 28, 2013

Nie lah baru lelaki sejati!! kata sayang bini,kan...

As-Salam

kata-kata dr seorang lelaki yg bergelar suami..

"..Alhamdulillah kenangan terindah di belakang Royal Albert Hall London...Asalnya dulu kami hanya membenarkan isteri2 kami yg menceburi bidang perniagaan ini,walaupun mcm2 perasaan bercampur baur,antaranya..
 "boleh untung ke bisnes ini?"
"mampu ke wife aku buat bisnes nie?"
"klu x menjadi karang Mcm mana pulak?" 
Dan macam2 lagi....
Tp pada masa yg sama kami izinkan..Dan secara perlahan2 kami pun bantu dan turut serta berniaga kerana ianya terlalu mudah dan pendapatannya terlalu lumayan...Dn akhirnya inilah nikmat yg kami kecapi,yg mana kami pun dpt bersma2 melancong menemani isteri2 ke serata dunia...
Lihat la gelagat2 kami semua macho kan...!!
Hahaha...
SYUKUR pada MU Allah kerana dipertemukan jodoh dengan peluang peniagaan yg sangat hebat ini yg mana telah merubah 360 darjah kehidupan kami sekeluarga daripd biasa2 ke luar biasa...
Bukti dh ada didepan mata,Jd bertindak lah,sebab 
ANDA SENDIRI YG MAMPU MENGUBAHNYA...."

 Royal Albert Hall, London
March 2013

DARE TO CHANGE!

make ur appointment now!
it's all 
FREE!

call/sms/whatsapp/wechat
0133939466 | 0133929466
Natasha Aimee

Husband & wife income cecah 5 angka!!!

As-Salam

hye ols..apa khabar? 
TASHA alhamdulillah semakin sihat & happy bersama rakan2 seperjuangan..
wink!

dan utk entry kali ini TASHA nak share dgn uols sesi perkongsian ilmu dari team we'ols..
dan kali ini one of our team leaders yg telah terpilih utk berucap di hadapan usahawan2 pd majlis ilmu yg diadakan..
sbb tu bisnes ini best!
tak pandai takpe sbb mentor kite sentiasa buat sesi ambil ilmu
FREE jer tau..
sbb tu sampaikan penoreh getah pun skang dah bergelar usahawan dah dgn bisnes ini!
kagum!

dan here TASHA nak share dgn uols insan2 yg berucap dgn penuh aura dihadapan ratusan usahawan adalah sepasang suami isteri ini..

Perghhhh! Mantap! Best! Meletops! Superb! 
Great sharing from husband & wife..
bergabung dlm bisnes income pun dua kali ganda woooo!!!!
 Berani follow!

kalau uols nak tahu bakal CDM Intan Zihanim ni 
b4 this gaji thousand plus sahaja but not ibu kepada 2 hero ini sudah pegang income 5 angka sebulan! Inilah mentor yg kita wajib follow krn beliau dah membuktikan!
 dan 
paling best
suami beliau Mr.SHUKUR juga adalah supporter utama utk beliau dalam bisnes ini!
inilah beru cool!
takde laa org kata lelaki letak ego melangit sedangkan wife pula tercari2 sesuatu utk back up pendapatan si suami..
salute!

dan last but not least ofcoz to our beloved mentor
kalau bukan sbb pasangan ini takkan TASHA & Mr Azril sendiri percaya dgn yakin dgn bisnes ini!
TQVM sifoo!

 ini CDM Ramzi
Lelaki sejati ini telah mbuktikan hanya dgn berniaga "baju dalam" menjadikan beliau usahawan jutawang hari ini!
TASHA sgt kagum!
"ko ade..?!"
hahahaha
 
dan ini CDM Kak Ina isteri CDM Ramzi
juga usahawan jutawang yg sangat lemah lembut tetapi 
bersemangat besar dalam bisnes ini!

so uols bile lagi..
takkan hanya masih memilih utk menjadi penonton sahaja
dan sampai bila asyik nak berkata pd diri "dia boleh lah" atau "dah memang rezeki dia.."

BERANI BERUBAH!

dah tiba masanya utk anda pula jadi pemain
dan berkata pada diri
"kalau mereka boleh pasti aku boleh"
"rezeki aku Allah yg berikan & aku hanya perlu usaha sahaja"


so uols..
jangan tunggu lama-lama ye
sebabnya
"kita LAMBAT SEMINIT tetapi orang lain akan CEPAT SESAAT" 
jadi kalau boleh dapat cepat kenapa mesti nak lambat,betul tak..
(^.^)

call/whatsapp/sms
NATASHA AIMEE
013-3939466 | 0133929466

DARE to CHANGE!

Monday, May 20, 2013

SATU bukti lebih hebat dari sejuta kata-kata..

As-Salam

Hye uolss..!!
What's up?!
Hahaha amboi speaking katanya kan..
ni laa speaking kelauttt org kata..
hahahaha

Apa2 pun kat sini TASHA nak buktikan kat uols ada apa pd kata2 ramai insan2 diluar sana kerana bukti telah membuktikan segalanya..
phewitt!

YES!

Here we present to all of you ladies & gentlement out there 
let's be part of our team NOW!

Bersama kami dalam

PROJEK PELITA
"NIPISKAN BODY..TEBALKAN MONEY"
"DARE to CHANGE!"

Every single step will be guided!

  • Bila lagi nak merasa poket ada isi sentiasa?
  • Bila lagi nak sambar handbag idaman?
  • Bila lagi nak buat simpanan yg banyak?
  • Bila lagi tanak pening fikir ttg roadtax kereta?
  • Bila lagi nak beri jaminan masa depan keluarga & anak2?
  • Bila lagi tdk mahu setiap saat hanya fikirkan ttg masalah hutang piutang?

LAKUKAN PERUBAHAN SEKARANG KERANA ANDA MAMPU MENGUBAHNYA!

call/sms/whatsapp
0133939466/0133929466
NATASHA AIMEE

Ramai yang telah merasainya..kita bila lagi..?? Jom dapatkan $$$ milikanda!

As-Salam

Hey ya uols!
 Happy Monday!

Haaa pagi2 subuh ni TASHA nak share kehappy-an one of our biz partner yg dah pun rasai extra income hanya dgn membuat bisnes ini secara part time!

Mudah nya bisnes ini biar pun xde modal, tak pandai, takde pengalaman tetapi bersama kami 
every single step will be guided!

Let's be part of us now & we gonna guide you each and every single step!

DARE TO CHANGE!

call/SMS/whatsapp
0133939466/0133929466
Natasha Aimee

Friday, May 17, 2013

Rezeki adalah utk dikongsi bersama..

As-Salam

Heyya darlings..
TASHA baru je lepas lepak dating dgn two beautiful ladies in KL area..
sporting habis diorg ni cantik pulak tu..

Aritu dah tahu ttg kehebatan produk PB dan dah melekat pun kat body masing2 datang dgn badan yg kemas & menawan & paling penting full of confident!

And today they wanna know how to make an extra income with this superb business! 
Every single step will be guided so what are you waiting for..!!

BE WITH US NOW!
You gonna feel the excitement!

CALL/SMS/WHATSAPP/WeChat
Natasha Aimee
0133939466 / 0133929466

Be with us now! FREE coaching all the way to success!

As-Salam

Hye uols..
sorry coz TASHA lama tak update blog since last entry coz balik je dr USS baru2 ni haaa haaa anak ko semua bergilir2 demam! 
Hehehehe..
tp now alhamdulillah semuanya semakin baik..

Dan as usual di sbb kan appointment yg bertindan2 terhadap bisnes pun membuatkan TASHA x sempat nak update story kat blog ni..
but its ok will try my best ya!

Dan yup nowadays mmg ramai yg ambil peluang utk bersama kami dalam bisnes ini! 
Syukur alhamdulillah..
mmg smua org tahu skang dah jadi trend org kerja makan gaji buat bisnes secara part time..
dan apa yg lebih syiok lagi bisnes kami diback up sepenuhnya oleh mentor2 yg berpengalaman bertahun2 dlm bisnes ini..
sbb tu ramai yg ambil peluang sbb tak risau dah nak fikir camne cara nak promote produk, camne nak success dlm bisnes dll sbb smuanya diberitahu dan di guide..
so kita hanya perlu follow sahaja 
make sure lah yg kita betul2 100% follow!

Mereka telah pilih utk berubah!

ANDA BILA LAGI..??

Ini adalah masa yg terbaik buat anda utk mulakan..sikit2 lama2 jadi bukit!

TASHA selalu ingat quote ini..
"You dont have to be great to start but You have to START to be GREAT"
So tunggu apa lagi start sekarang uolssss kerana masa tak tunggu kita..

Let's be part of our team & every single step will be guided!

CALL ME NOW!
Natasha Aimee
0133939466/0133929466







Wednesday, May 8, 2013

Milikinya sekarang...!!!!

As-Salam


NENONENONENO

Anda mahu membuatkan suami anda memandang anda seperti cinta pandang pertama..??!

Anak dah beratur bukan menjadi masalah utk menarik perhatian suami utk terus rasa teruja dgn kita..

TASHA sendiri pun dah 3x beranak tau uols..
wink!

RAMAI YANG DAH RASAI SENDIRI KEBERKESANANNYA!
hanya dgn pemakaian yang 
KONSISTEN!








Dapatkan set esklusif baju dalam PREMIUM BEAUTIFUL anda sekarang dan rasai sendiri kehebatan aura hingga ke kamar tidur..

"kena cuba baru tahu macamana rasa...ada umphhh" 



 DAPATKAN SEKARANG
set pakaian dalam yg esklusif
PREMIUM BEAUTIFUL
for FREE trial & consultation session!
 
  CALL/SMS/WHATSAPP SEKARANG!
0133939466 | 0133939466


"kerana dirimu begitu berharga"

Sunday, May 5, 2013

Short trip to Universal Studio Singapore (USS)

As-Salam

hi uolssss...
lama eh TASHA tak update blog since last entry..
maklum laa everyone bz utk siapkan pakej SHANGHAI yg dah ended April baru-baru ini..

dan memandangkan pakej baru closing TASHA and my family in law pun memang dah planned nak bercuti satu family ke 
Universal Studio Singapore
 (USS)

BIG thanks to Mama & Pakcik 
yg belanja we'ols all sepanjang berada di JB & Singapore..
mmg syiok klu bercuti FREE nie..
weeehooo!

ok nak cerita pulak kalau uols nak tahu betapa syiok laa g USS ni sampai tak sempat nak rasa semua show & games on the 1st day..
so selang satu hari tu we'ols pergi lagi USS for the 2nd time!
 mmg havoc!
so korang jgn terkejut tau kalau tgk kitorg nya baju kaler lain2 sbb pergi sana 2x katanyerrrr...
ihiks!

let's enjoy viewing!

 BIG family photo @ USS globe!
 our family!
 Hollywood area
 we are here @ Madagascar
 mama lagi excited dr kids!
hahahaha
DAMIAN with his Acu Faiz
 we're cousins!
RIZQY * HAZEL * HANANIA
 show 4D Shrek ni mmg best!
 Jurassic Park area
 roller coaster kat Revenge Of The Mummy ni mmg unbelievable babes!
torkojut mak jemah dibueknyo tawww
hahahaha
 auwww

 Sesame Street
HAZEL nanges hahahaha
 show kat Lights Camera Action
ni pun mmg superb tau uols!
leh tgk camne diorg buat effect kat filem2 Steven Spielberg
 kat Palace World Premiere
ni lak ada lah mamat2 encem yg buat show street dance
 and here we are at Sci-Fi section
 Transformers
ada show transformers ni best wooo!
4D punya DAMIAN pun masuk tgk 
 Camaro @ Bumblebee
 kids love bubbles

 and ni satu2nya roller coaster yg besar kat USS ni
ada 2 types
Human & Cylon
mmg nak tercabut buah pinggang!
high speed katanyerrrrrrrrrrrr!
hahahaha
 CYLON
 HUMAN

klu uols nak tahu..
TASHA ni mmg takut dgn roller coaster
but!
here at USS me & MR.AZRIL naik semua roller coaster yg ada
mmg berpinau ar paru-paru semua
hahahaha
 last but not least
Far Far Away

mmg best laa g USS ni
macam TASHA sendiri & MR.AZRIL dah pernah g Disneyland Tokyo & Hong Kong
so we feel like USS ni sederhana laa tahap keluasan & kebesaran tempatnya..
cuma satu je when uols come here dress up laa dgn pakaian yg sesuai
takyah nak vouge the vass sgt coz game dia mmg agak thrill ar
dan minum air banyak2
sbb cuaca di Singapore sama jer dgn Malaysia
panas & tetiba hujan lebat
hahahaha
tu pun thrill gak kan..
saba je laa..
but we really enjoyed!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...