Tuesday, May 28, 2013

Husband & wife income cecah 5 angka!!!

As-Salam

hye ols..apa khabar? 
TASHA alhamdulillah semakin sihat & happy bersama rakan2 seperjuangan..
wink!

dan utk entry kali ini TASHA nak share dgn uols sesi perkongsian ilmu dari team we'ols..
dan kali ini one of our team leaders yg telah terpilih utk berucap di hadapan usahawan2 pd majlis ilmu yg diadakan..
sbb tu bisnes ini best!
tak pandai takpe sbb mentor kite sentiasa buat sesi ambil ilmu
FREE jer tau..
sbb tu sampaikan penoreh getah pun skang dah bergelar usahawan dah dgn bisnes ini!
kagum!

dan here TASHA nak share dgn uols insan2 yg berucap dgn penuh aura dihadapan ratusan usahawan adalah sepasang suami isteri ini..

Perghhhh! Mantap! Best! Meletops! Superb! 
Great sharing from husband & wife..
bergabung dlm bisnes income pun dua kali ganda woooo!!!!
 Berani follow!

kalau uols nak tahu bakal CDM Intan Zihanim ni 
b4 this gaji thousand plus sahaja but not ibu kepada 2 hero ini sudah pegang income 5 angka sebulan! Inilah mentor yg kita wajib follow krn beliau dah membuktikan!
 dan 
paling best
suami beliau Mr.SHUKUR juga adalah supporter utama utk beliau dalam bisnes ini!
inilah beru cool!
takde laa org kata lelaki letak ego melangit sedangkan wife pula tercari2 sesuatu utk back up pendapatan si suami..
salute!

dan last but not least ofcoz to our beloved mentor
kalau bukan sbb pasangan ini takkan TASHA & Mr Azril sendiri percaya dgn yakin dgn bisnes ini!
TQVM sifoo!

 ini CDM Ramzi
Lelaki sejati ini telah mbuktikan hanya dgn berniaga "baju dalam" menjadikan beliau usahawan jutawang hari ini!
TASHA sgt kagum!
"ko ade..?!"
hahahaha
 
dan ini CDM Kak Ina isteri CDM Ramzi
juga usahawan jutawang yg sangat lemah lembut tetapi 
bersemangat besar dalam bisnes ini!

so uols bile lagi..
takkan hanya masih memilih utk menjadi penonton sahaja
dan sampai bila asyik nak berkata pd diri "dia boleh lah" atau "dah memang rezeki dia.."

BERANI BERUBAH!

dah tiba masanya utk anda pula jadi pemain
dan berkata pada diri
"kalau mereka boleh pasti aku boleh"
"rezeki aku Allah yg berikan & aku hanya perlu usaha sahaja"


so uols..
jangan tunggu lama-lama ye
sebabnya
"kita LAMBAT SEMINIT tetapi orang lain akan CEPAT SESAAT" 
jadi kalau boleh dapat cepat kenapa mesti nak lambat,betul tak..
(^.^)

call/whatsapp/sms
NATASHA AIMEE
013-3939466 | 0133929466

DARE to CHANGE!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...