Sunday, February 2, 2014

Invitation for new product launching @ The Royale Chulan Hotel..

As-Salam

here TASHA nak share dgn uols entry about our xtvt..
TASHA, hubby & one of my business partner were invited to one event..
New skin product launching

Location masa ni kat The Royale Chulan Hotel
Jalan Conlay
KL

kalau uols nak tahu
sejak berkecimpun dlm dunia bisnes ni my hubby mmg suka baca buku..
good changes of himslf!
wink!
me with 1 of my biz partner of VLE
DDM Kauthar
memang happening this function coz ada ramai artist yg jadi tetamu masa event ni..
Anuar Zain
uolsssss!
Irma Hasmie & her son
she is so adorable
OMG i meet my production team masa zezaman shooting telemovie dulu..
miss them so much!
Kak Ila, Abg Zul & Zain
Fahrin Ahmad
emcee of the day!
here our lovely photographer
Kak Natrah
Mr.Arrogant's mum
ihiks!
Norish Karman
hansome Jett & handsome Azril
hehehehe


Neda!
dah jadi reporter eh ko!
hehehhee proud of u!
Chomel
1 of popular make-up artist!
there you go!
Dato Shake & upcoming Dato Azril
hahahaha

FALL IN LOVE SET...Marine Essence Special Package!

As-Salam 

to all our beloved followers!

weols ada berita baik utk uol pencinta rangkaian produk garam buluh keluaran
 Marine Essence!

---------------------------------------------------------------------------------------------- 

PROMOSI HEBAT!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tambahkan keceriaan anda hari ini dengan pakej PROMOSI yg kami adakan!

Khas untuk pelanggan2 di VLE SmartBeauty (FB fan page), kami telah menggabungkan produk hebat yg mendapat permintaan yg tinggi di media sosial sekarang iaitu :-

  
                            1 SHAMPOO MARINE ESSENCE
                          1 BODYWASH MARINE ESSENCE

               1 BUKU MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

                            Dan gabungan produk hebat ini kami namakan ia sebagai..
                     "FALL IN LOVE SET"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KENAPA FALL IN LOVE SET??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Set ini diadakan adalah bagi memberi pelanggan kami merasai sendiri kehebatan & keberkesanan produk ini dari penjagaan RAMBUT, MUKA dan KULIT yg berasaskan dari GARAM BULUH..

Gabungan ini sangat MENJIMATKAN kerana kita boleh mendapatkan ketiga-tiga penjagaan ini secara serentak tanpa perlu beli satu persatu dgn harga yg berbeza- beza.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPECIAL PRICE !!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

       Dapatkan "FALL IN LOVE SET" ini dari kami dgn harga yg sangatttttttt menggemparkan!

          Hanya dgn SATU HARGA anda boleh menikmati SERIBU KESAN MENAKJUBKAN!


                           MAKE YOUR ORDER NOW!
                    0133939466 | 0182133923

Wedding Feride & Nine..Congratulations!

As-Salam

Ok kesinambungan di hari CNY malam tu weols dpt invitation ke weeding our old friends..

Seorang reporter & seorang lagi artist uols! 

Anyway, Selamat Pengantin Baru to both Feride & Nine (coco band)
Semoga hubungan uols kekal hingga ke jannah..
cepat2 dpt baby turki confirm comels! 

Mama and body guard! 
Ihiks!

Ladies In the house! 

Me & beloved one..

Jumpa pulak my fav make up artist
Shamin
Happy to see u back, Min!

Brotherhood!
Damian & Babah
Haaa pic Hazel mmg takde sbb bz pusing meja guests! pening!

Thnx for the invitation ya Feri & Nine!
❤❤❤❤❤❤❤

Chinese New Year Celebration! Lari lajuuuuu macam kuda!!!

As-Salam

Heyya darlings..oh berkurun eh takde entry terbaru..hihihi..biasa laa uols cenggini laa bile anak semakin bijak (sbb dah membesar) & of coz once biz feel so great, so Mmg bz membahagikan masa utk insan2 hebat ini..
yg penting kita happy!



And ya..for this entry TASHA nak share dgn uols our xtvt masa Chinese New Year (CNY)..ye ar baru semalam celebrate CNY and Mmg tiap2 tahun melawat chinese family Mr.Azril as usual..

And jom kita cuci mata tgk a few snaps masa CNY!

Masa nie tgh otw to their home..

Nie laa TASHA nye SIL together with the kids!

And here with uncles & unties...

Kids in action!

Happy Chinese New Year to All our beloved chinese friends & family..

Dah setel g melawat for CNY, next weols pun 1 family gather sama2 ke VIVA HOMES kat Cheras..

Kitorg masuk DORAEMON 100 Secrets..
pameran Doraemon gitewwww..haaa jgn memain Doraemon pun ada pameran, ihiks!
 Barulah mak jemah tahu..
hikhik

Ok layan je gegambar yg sempat di snap ni!

Dapatkan family photo even Damian & Hazel erkkkk!

Oh Damian..

Smile Hazel smile..

peace yawww...!!!!


Ok itu pose yg "maybe" paling terbaik ar dari Hazel..terima kasih! Hehehehe 

Itulah story mory weols masa CNY day aritu..really had a great time with our familia..
syukur Allah! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...