Tuesday, October 11, 2011

When a men smiling at the camera..!!

As-Salam

haaa kalau ada bunga..pasti ada kumbang nyer..
ewahhh!!!
hehehe..ok for this entry pn.isteri nak share lak gegambo para hero2 malaya yg jadi 
super backbone for the ladies...

haaaa muka ini jejakas mmg biasa2 je..
tp full of strategies tau dorang nih..

smile!

 ni en.husben dengan Fahmi..
masa mula2 jumpa dgn fahmi ni en.husben cukup suke..
bukan suke kat fahmi
tapi 
kat keta Skyline si Fahmi tu..
hehehehe

yang kat tengah tu laa RAMZALINA..
idol pada en.husben & pn.isteri..

yang ni lak en.husben dgn Fendi..
wow baju kaler tekois gitew...
silauuuu...!!!
hahahaha

dan yang ni lak namanyer Said..
dia ni orang kuantan..
kagum tengok dia coz he's juz 25 years old..
tapi korang takkan dpt bygkan ape yg dia ada dlm umur cenggitu..
cayalah said! 
 
tu laa antara posing2 kitorang masa diner yang digelar
"Makan Malam Serasi Bersama"
dan 
semua yg dijemput masa diner ni mmg bukan calang2 orang..
kalau org lain pandang mereka biasa2
tapi
pada kitorg, dorg mmg luar biasa..
bukan laa luar biasa mcm incredible hulk tu..
tp mmg ada sesuatu yg special pd dorang yg we'ols sgt kagum!
oyeay!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...