Saturday, October 22, 2011

Snap! Snap! Part 4..

As-Salam

ok laaa nmpaknyer ni entry yg paling last utk sesi photoshoot pn.isteri, en.husben dan our lil Damian..fuhh nak abiskan entry2 ni punyer laa berkurun eh..tu laa nak buat cmne byk sgt halangan nak update blog ni haaa..si Damian pun dok tgh lasak..kite menaip dia pun sibuk nak menaip..so bile nye nak siap..buat sekerat pastu saved, pastu smbung blk skit pastu saved balik..jawabnyer bkurun baru siap! 
hehehe..
takpe yg penting siap! 
oyeay!

jom start viewin!

fuhhh terer gak en.husben ku berposing eh..

ceyyy muka control nampak...

haaa tu dia laki bini berdua nih...
ihiks!

si baik laa dpt en.husben yg sportin nak layan kerenah pn.isteri dia sorang nih..
"orang sayang ayang sangat2"

 time for our lil Damian..
senyum nampak anak mama & babah..

orang suh pose..
Damian sibuk geget bangle mama...
huhu


orait! nampaknyer dah abis dah piccas yg nak di share dgn uols masa sesi photoshot baru2 ni..smua gambar2 yg korang tgk ni sebenarnyer utk koleksi peribadi dan akan diguna pakai utk sesuatu yg sangattttt best!
jeng..jeng..jeng...
apakah itew...?
cam biasa kena tunggu....!


2 comments:

Dilakochan said...

gambar last sekali ni.... sweet sgt!
1 happy family!! <3 !

AIRY's family said...

mekaseh awk.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...