Sunday, November 6, 2011

Beraya Haji di dalam studio...

As-Salam

woot! woot! selamat hari raya haji/korban/aidiladha...serupa jer smuanyer kan...hehehe...ok laa mcm dah di sgre kat korang arini raya haji (Ahad 06/11/11) pn.isteri bkerja...nak temankan smua pendengar setia..dan pn.isteri arini ke-udara di THR Gegar...haa ni station radio utk pendengar setia di Pantai Timur..org yg tak tinggal kat pantai timur pun leh gak dgr tapi kena dengar dari website THR Gegar or kat astro channel pun buleyyy...

ni korang layan kan je laa gelagat mak buyung sorang ni yg kena keje di raya haji..ihiks!

ye begini ler suasana pn.isteri ketika kat dalam studio...
biasa nyer comot! 
tp sbbkan raya arini, nak cumel2 skit..
ihiks! 
walopun gemoks!  
grrrrr...

sehari kalau tak jumpa mic kat depan nih mmg tak sah...
ngeh2ngeh...

haaa ni teman sekerja pn.isteri..
korang kenal kot..
Feeya ni x-Era..kitorang sama2 kat XFM juga..
tp dulu laa..
now Feeya yg cumel ni dah kat Sinar...radio no.1 wooooo!!!!

apa2 pun peace ar kat korang...
jgn muntah tgk gelagat mak buyung sorang ni eh...
meklum laa merentan tak dapat mkn rendang lagi nih..
balik kang nak belasah mertua punyer rendang yg sodappp..!!! 
yeay!

again,
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
buat korang semua..
semoga berbahagia bersama yang tersayang..
muaks darls!



6 comments:

Dilakochan said...

aiksss feeya dh kt sinar ek??

ape ape pun mak buyong meletups jugak
di hari raya! hahha

AIRY's family said...

haahahahaha takde maknanyer..
tgj rajin nak touch-up
klu tak selenge jer..ngeh2

Pink Diary said...

dah lama tak dengar radio dari malaysia

Bitt (double IS) said...

lama tak dengar cite...dah besalin ka?? ;)

Razif Mokji said...

macam kenal la .... la ni dj ye

ZYASH said...

tggu entry baru..btw...
Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...