Sunday, January 1, 2012

Hello 2012..!!!

As-Salam

Ya ampunnnnn...
hehehehe...pn.isteri tau sgt2, mmg giles lama pn.isteri tak ngapdate blog ni haaa..last entry masa raya haji owh...mmg superb lama kan..bukan takat bersawang jer...mau naik berkulat dibuek nyer...hehehehe...ok,takpe2..arini tahun baru! yeay!

orait lah! mudah2an di tahun baru 2012 ni, akan lebih baik dari yang biasa..and maybe pn.isteri boleh jadikan salah satu azam pn.isteri pd tahun baru 2012 ini, utk jadi antara blogger yg rajin update story2 baru...hehehehehe...boleh,kan...sbenarnyer, cerita banyak..tp betul laa kata salah sorang teman pn.isteri...dia kata klu nak jadi blogger ni kena ada passion...klu tak mmg akan berlumut laa blog kite...sib baik pn.isteri punyer tak berlumut lagik! ihiks!

cite pasal tahun 2012 ni...haaa ni nak bg korang tgk pn.isteri nyer 1st family picca utk tahun baru ni...ready nak tengok...????

taraaaa...!!!

haaa ni laaa gambar kitorg anak beranak...
sory kualiti pic cam hampeh coz biasa laa guna henpon kan...mmg mengecewakan..
tp ok laa dr takde org kata..
lalalalala

masa ni baru je pas anta Oma damian g umah nenek sedara damian..so curik2 time nak snap satu pic for new year! and mcm yg mungkin korang tau, pn.isteri skang tgh tunggu masa jer utk melahirkan adik pada Damian...

anytime actually...

so azam tahun bru yg palingggg awal skali tercapai adalah nak dpt baby baru...sbb masa preggy Damian ikut tahun Cina, thn Tiger...pastu mmg pn.isteri n en.husben nak next baby dilahirkan dlm tahun Dragon pula..so this is the year...2012...

mudah2an our kids mnjadi seorg yg berani menghadapi segala cabaran dan kuat kerja & smgt spt mana karakter tiger & dragon..insyaAllah...so, to all of u doa2kan mudah2an pn.isteri dpermudahkan segala urusan utk melahirkan zuriat ketiga kami ini ye...insyaAllah dgn izin Illahi...

orait! nak tahu ape azam pn.isteri tahun 2012 ni...??jeng...jeng..jeng...nnti lepas selesai urusan melahirkan baby baru kitorg, nnti pn.isteri akan share kan dgn korang eh...tunggu...jgn tak tunggu eyyyy....

oklah, pn.isteri nak tido dah ni...ngantoks! last but not least, 

Heppy New Year to All of You...

smoga khidupan kite di tahun baru ini akan lebih bermakna...umur bertambah itu tak ape..tp ape yg penting jom kite sama2 renungkan, agak2nye ape yg kite perlu tambah utk kesenangan hidup kite bersama yg tersayang...lalalala

nite guys! 
luv yall!

2 comments:

Bitt (double IS) said...

amin..happy new year to u n family too :)

lily lotus said...

happy new year dear :) eh samalah kita, sesama tunggu newborn baby this year!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...