Saturday, January 21, 2012

Damian & Hazel in snaps!

As-Salam

olaaa guys! whut's up?! taw2, lusa org Cina dah nak sambut Gong Xi Fa Chai kan...actually kitorg pun meraikan juga seems that en.husben kan mmg ada keturunan cina...so mmg ramai laa adik beradik mak mertua pn.isteri yg berbangsa cina..tp tahun ni yg tak best nyer pn.isteri & HAZEL nmpknyer tak dpt laa nk folow dorg melawat chinese family kitorg coz masih lagi dlm confinement! grrrrr...tak besh nyer laaa...so nmpknyer lagi en.husben dgn anak bujang nyer, DAMIAN je laa yg akan g beraya kat umah atok2nyer...ok! pn.isteri sdg bersabar...huhu

actually entry kali ni bukan nak cite pasal raya cina..tp nak share dgn korang ttg harta paling bernilai utk pn.isteri & en.husben dunia akhirat...siapa lagi klu bukan our kids DAMIAN & HAZEL...klu korang nak tau, at first mmg laa nmpk sgt DAMIAN yg sgttt stress lepas dah tau dirinya mmpunyai saingan...mmg dia asyik buat perangai jer...

tapi! sekarang tidak lagi! DAMIAN dah makin lama makin sayang adik dia...(but stil kena tgk juge sbb dtg angin dia, mau je dia cepuk si Hazel tu nnti...)..biasa laa budak2 kan...

haaa ni nak tunjuk kat korang piccas both of them DAMIAN & HAZEL..sib baik dua2 tgh in a gud mood..klu tak bercinte ler nak capture pic dorang..ok jom nengok!

what a luvly pic!
DAMIAN luvs HAZEL

haaaa amcam?! mahal kan gambar ni...bukan senang nak gabungkan a kid yg berumur 1thn 7 bulan dgn adiknyer yg baru berusia 14 hari masa ni..

aiii DAMIAN, macam nak siku HAZEL je tu...
jangan...kang mama babap kanggg...
ihiks!

alolololo HAZEL segan ler tu...

DAMIAN tgk jer HAZEL nk ckp ape ntah tu..

my angels!

we're siblings!

AIRY DAMIAN MIQQAEL
&
AIRY HAZEL MEDINNA
(",)


3 comments:

Shu Shinju said...

eeee...acu shu geram giler tgk damian... cute sgt ngan rambut camtu....

adik hazel pon cute bangat..rasa nak gomoi2 jer...hihihi...

mama aimee take care yer..:)

AIRY's family said...

hehehe..thnx shu..

damian tu shu bru geram tgk rmbut dia..lum lg tgk perangai dia..lg geram rsa nak belasah jer..hehehehe

si hazel pun skang bukan main lagi tak padan dgn kecik, tp punyer laa kuat dah mula angkat kepala dah..kaki tgn smua asyik nak karate jer..hehehe

Nora Shahaira said...

muka tepi hazel mcm muka anak-anak aku time besor tu...huhu...kaler pun lebih kurg hehe..

pasni tengok produk aunti zima lak yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...